imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Lebaran Maéhan' Badé Premiere di Bioskop, dina Merak Dinten anu sami

'Lebaran Maéhan' Badé Premiere di Bioskop, dina Merak Dinten anu sami

by Waylon Yordania
2,810 pintonan
Maéhan Lebaran

Warta ageung, Fans LebaranMaéhan Lebaran bakal jalan ka jaringan streaming Peacock dina dinten anu sami pilem kasebut dirilis dina bioskop. Warta éta dipasang dina rupa-rupa situs wartos dinten ieu sareng bintang pilem, Jamie Lee Curtis, nyandak kana média sosial pikeun nyebarkeun warta alus nyalira!

Ieu warta ageung, jelas. Nomer box office masih henteu sapertos anu sateuacanna pandemi sareng studio masih ngacak-ngacak kéngingkeun filmna di payuneun seueur penggemar sakumaha aranjeunna tiasa henteu kabangkrut dina prosés. Streamer nawiskeun dua tingkat langganan: $ 4.99 per bulan pikeun ditingali kalayan iklan sareng $ 9.99 per bulan pikeun bébas iklan.

Maéhan Lebaran nyokot momen saatos réngsé tina Lebaran (2018). Laurie (Curtis) sareng putrina (Judy Greer) sareng incu awewe Allyson (Andi Matichak) sempit kabur tina seuneu-seuneu anu masif di mana aranjeunna yakin yén aranjeunna kajebak Michael Myers. Nalika Laurie buru-buru ka rumah sakit pikeun ngubaran luka parah anu dialamkeunana nalika konfrontasi, pembunuh topéng kabur tina seuneu sareng mimiti nyebrot jalanna ngaliwatan Haddonfield bari nyanghareupan langkung seueur rupa ti jaman kapengker.

Merak sareng Blumhouse / Universal tangtosna, sanés hiji-hijina anu ékspérimén sareng jandéla rilis pikeun pilem box office ageung nalika pandemi. Warner Brothers ngaluarkeun seueur film dina HBO Max taun ayeuna, sareng bakal ngalakukeun éta deui, énjing, 10 Séptémber 2021, sareng James Wan anu diantisipasi pisan Ganas.

Di bumi atanapi di bioskop, urang sadayana siap waé ningali bab anyar ieu dina Lebaran saga sareng kalénder kami ditandaan ku bunderan beureum-getih gedé sakurilingna Oktober 15, 2021!

Translate »