imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Lebaran Maéhan' di Box Office kalayan Pembukaan Pinunjul $ 50 Juta

'Lebaran Maéhan' di Box Office kalayan Pembukaan Pinunjul $ 50 Juta

by Waylon Yordania
2,002 pintonan
Maéhan Lebaran

Basa létah Maéhan Lebaran pikeun langkung ti hiji alesan akhir minggu ieu!

Pilem ngalangkungan proyéksi na, ngahasilkeun $ 50.16 juta saat dibuka. Numutkeun Deadline, anu nempatkeun pilem dina pamuka 10 pangsaéna dina Oktober. Ieu héran pisan ku rilis dinten-na-tanggal na dina jaringan streaming Peacock ngamungkinkeun palanggan ngalangkungan bioskop sareng harga tag rilis anu sami dina streamer sapertos Disney +.

Aya seueur spekulasi ngeunaan kumaha nomerna ngalayang jauh ngalangkungan angka anu dihasilkeun $ 30- $ 40 juta. Seueur sigana panginten éta datang ka Blumhouse sareng kampanye iklan masif Universal anu nempatkeun gambar film, klip, sareng sajabana dina sadaya toko sareng di unggal situs pers anu aranjeunna tiasa ngahontal. sarerea terang pilem ieu pencét bioskop minggu ieu.

Sanaos jumlahna, Nanging, aya anu ngémutan nyata fans pikasieuneun – bayangkeun kejutan urang – ngeunaan nada sareng carita pilem éta. Maéhan Lebaran nyanghareupan tindakan méntalitas mob sareng nyandak kakejaman anu parantos teu aya ampir tina unggal pengulangan tina waralaba.

Éta grumbling tiasa mangaruhan nomer box office minggu payun sareng sajabina. Ngan ukur waktos anu bakal nyaritakeun hal éta, sareng kami pasti bakal tetep ningali kana pagelaran pilem éta.

Dupi anjeun katingali Maéhan Lebaran? Hayu urang terang pikiran anjeun dina koméntar dina Facebook!