Connect with kami

wartos

Lebaran Pondok -'Bag tina Trik 'Nyarios Teror Lebaran Tradisional!

dimuat

on

Ieu ampir waktos, barudak; Lebaran parantos sumping, sareng hayu atuh tebak, anjeun nyobian mendakan hal anu kedah ditingali pikeun nempatkeun haté anjeun? Leres? Nya, teu kedah milarian deui; urang ngan ukur ngubaran kanggo anjeun. Pikasieuneun House Média urang horor pang anyarna pondok, Kantong Trik, bakal ngalakukeun éta! Disutradaraan ku Michael Coulombe jeung Ditulis ku Brantley J. Brown, premisna cukup saderhana, palinter, sareng pikaseurieun.

Sambel dina panto payun ngajantenkeun siga anu wengi Lebaran biasa janten cobaan anu pikasieuneun pikeun dua urang pameget nalika aranjeunna pendak sareng Timmy the Ghost.

Kantong Trik nyaéta pilem anu pantes ditingali; kalayan waktos laksanakeun genep belas menit, pondok ieu nganteurkeun campuran teror anu nyugemakeun, lakonan fenomenal, sinematografi anu leres, sareng tangtosna, carita anu sampurna pikeun dicaritakeun dina Lebaran. Ieu bakal nyugemakeun idam Lebaran anjeun sareng tiasa ditingali iraha waé taun, sareng kostum hantu éta! Saha anu terang anu saderhana tiasa matak ngeri sareng pikasieuneun?

Frank Bernard Smith Jr III salaku Ryan dina 'Kantong Trik'

Jenna Nolen salaku Tiffany dina 'Kantong Trik'

Ryan & Tiffany teu terang naon anu di pikahareupeun pikeun aranjeunna!

Anjeun dipaku! Pilem ieu disetir ku tegangan poék, gambar nembak, sareng hantu anu terus ngahalangan pipikiran kuring! Imah Ngerakeun, dimana antologi urang?
Teraskeun sareng parios Kantong Trik. Anjeun bakal bungah anjeun tumaros!

 

Ngeunaan Média Héjo Horor

Saluran horor anyar kalayan eusi horor bentuk pondok aslina. Ditulis ku Brantley J. Brown; Diarahkeun ku Michael Coulombe; sareng Dihasilkeun ku Ray McCann tina Supreme Minds Entertainment. Ogé kalebet Promo, Wawancara, sareng Balik Pamandangan.

 

 

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Indie Horror Spotlight: 'Hand of Hell' Ayeuna Streaming Di sakuliah dunya

dimuat

on

Daya tarik pilem horor indie perenahna dina kamampuanna pikeun usaha kana wilayah anu teu kapendak, ngadorong wates sareng sering ngalangkungan konvénsi bioskop mainstream. Dina sorotan horor indie panganyarna kami, urang tingali Leungeun Naraka.

Dina inti na, Leungeun Naraka nyaeta dongéng dua pencinta psychopathic. Tapi ieu sanés carita cinta biasa anjeun. Saatos kabur ti lembaga méntal, jiwa-jiwa anu gila ieu ngalaksanakeun pembunuhan anu teu lirén, nargétkeun mundur anu terpencil salaku tempat kaulinan anu macabre.

Leungeun Naraka Trailer resmi

Leungeun Naraka ayeuna ngalir sacara global:

  • Platform Digital:
    • iTunes
    • Amazon Perdana
    • Google Play
    • YouTube
    • Xbox
  • Platforms kabel:
    • iN Paménta
    • Vubiquity
    • asakan

Pikeun maranéhanana anu hayang tetep dina loop kalawan beja panganyarna, apdet, sarta balik layar sneak peeks tina Leungeun Naraka, anjeun tiasa mendakanana dina Facebook di dieu: https://www.facebook.com/HandsOfHell

Continue Reading

daptar

Obyek Angker Paling Anu Kudu Anjeun Ningali Taun Ieu!

dimuat

on

Kusabab imah haunted geus eksis, fans horor geus nyokot on jarah pikeun manggihan nu pangalusna di sabudeureun. Ayeuna aya seueur atraksi anu luar biasa anu tiasa sesah ngahususkeun daptar éta. Kabeneran pikeun anjeun, kami di dieu di iHorror parantos nyandak sababaraha leg pikeun anjeun. Siap-siap mésér tikét pesawat, urang badé angkat.

Panto 17-Taman Buena, California

Panto 17

Naha anjeun hoyong sieun kaluar tina akal anjeun langkung ti sajam? Lajeng anjeun kudu pariksa kaluar Panto 17. Ieu sanés tempat biasa anjeun sareng henteu disarankeun pikeun jalma anu pingsan. The haunt utilizes hirup serangga, épék cai, jeung kanyataanana pikeun nyingsieunan sémah na.

Panto 17 meunang ulasan dicampur kusabab pendekatan leuwih ekstrim na. Tapi pikeun maranéhanana anu geus bosen luncat nyingsieunan tradisional, éta cara sampurna méakkeun hiji malem Oktober.


Pennhurst suaka-Spring City, Pennsylvania

Suaka Pennhurst

Jero di leuweung heubeul kalér Chester County, hirup teh Suaka Pennhurst estate. Henteu ngan ieu dianggap salah sahiji obyek wisata haunted pangalusna di Amérika Serikat, tapi grounds sorangan konon ngeusi arwah nu maot.

Acara ieu mangrupikeun kagiatan anu ageung. Nyandak haunt goers ngaliwatan sababaraha sprawling wewengkon, antukna ngarah sémah ngaliwatan torowongan underneath Suaka Pennhurst. Lamun hayang jadi sabenerna haunted, nyandak lalampahan ka Pennsylvania jeung pariksa kaluar Suaka Pennhurst.


13. Gate-Baton rouge, Louisiana

Gerbang 13

Gantina ngan tetep dina hiji téma, Gerbang 13 nawarkeun fans 13 alam béda pikeun petualangan ngaliwatan. Anu leres-leres ngajantenkeun tempatna nyaéta tekenan kana ngagunakeun épék hiperrealistik. Terus-terusan ngajaga sémah heran naha anu aranjeunna tingali nyata atanapi palsu.

Haunt Ieu salah sahiji hal nu pangdeukeutna kipas bisa meunang keur di a pilem horor produksi tinggi, ngan anjeun teu meunang nyaho naskah sateuacanna. Lamun Anjeun keur pilari sababaraha overload indrawi usum spooky ieu, buka pariksa kaluar Gerbang 13.


Hellsgate-Lockport, Illionis

Hellsgate Haunted House

Mun anjeun kantos manggihan diri leungit kaluar di leuweung di Chicago, Anjeun bisa titajong peuntas Hellsgate atraksi haunted. Haunt ieu ngagaduhan langkung ti 40 kamar sareng langkung ti 150 aktor langsung. Fans bakal ngamimitian off di trails haunted saméméh ahirna ngarah ka Hellsgate agam.

Bagian karesep kuring dina tempat ieu nyaéta saatos anjeun sieun teu kapikiran, aya daérah anu nyaman pikeun para peminat bersantai. Aranjeunna gaduh api unggun, tempat panyayangan pilem, sareng tuangeun sareng inuman. Saha anu henteu bakal lapar saatos ngaluncurkeun narapidana undead anu kabur?


The Darkness-St. Louis, Missouri

Kang Darkness

Upami anjeun langkung resep animatronics, teras Kang Darkness nyaeta haunt pikeun anjeun. Objek wisata ieu ngagaduhan koleksi épék khusus, monster, sareng animasi panggedéna di nagara éta. Éta ogé salah sahiji kamar ngewa pangalusna tina sagala atraksi haunted sabudeureun.

Henteu kakantun The Darkness urang induk perusahaan, Lebaran Productions, ngawangun atraksi haunted pikeun duanana klien tur taman hiburan. Tingkat profesionalisme ieu ngabédakeun aranjeunna tina kompetisi.


Sebutan Terhormat-Naraka Dungeon-Dayton, Ohio

Dungeon naraka

atraksi ieu gancang jadi béntang rising di dunya haunt. Bisa jadi kakurangan anggaran sababaraha pesaing na, tapi ngajadikeun eta kalawan jumlah badag kreativitas sarta haté. Beda sareng seueur nami anu langkung ageung di luar sana, Dungeon naraka ngajaga grup na leutik tur pikasieuneun pikeun urusan leuwih intim.

Unggal bagian tina haunt ngabejaan carita nu tumpang tindih jeung téma utama atraksi. Kusabab ukuranana, euweuh inci pasagi tempat ditinggalkeun undetailed atawa ngeusi eusi filler. Ohio parantos janten ibu kota angker di Amérika Serikat, janten naha henteu nyandak perjalanan sareng ngalaman kaagungan éta Dungeon naraka?

Continue Reading

wartos

Lebetkeun Gelap, Nangkeup Sieun, Salamet Anu Angker - 'Malaikat Cahaya'

dimuat

on

Teater Los Angeles mangrupikeun téater bersejarah sareng ikonik anu aya di kota Los Angeles, California. Téater ieu muka panto taun 1931 sareng kasohor ku desain Art Deco anu endah, boh dina jero sareng luar. Unsur-unsur hiasan, kalebet mural warni, lampu gantung hiasan, marquees, sareng tanda neon, ngagambarkeun daya tarik jaman éta. Dina mangsa jayana, Teater Los Angeles diwangun dina mangsa "Golden Age of Hollywood," ieu waktos nalika istana pilem grand anu diwangun pikeun showcase film panganyarna dina gaya. Téater ieu ayeuna janten bumi kanggo waktos anu pondok pikeun pangalaman immersive, Malaikat Cahaya. 

Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.

Hollywood heubeul dibangkitkeun pikeun hirup ieu, pangalaman horor walkthrough immersive. Lorong anu poék, beuteungna, kalangkangna, sémah bakal diangkut deui ka 1935. Pangalaman immersive ngagunakeun téknologi canggih sapertos lampu ngalih, sora Dolby Atmos, proyéksi, sareng lampu strobo kakuatan. 

Malaikat Cahaya - Teater Los Angeles

Urang mimiti turunan di lobi, dimana éta pisan welcoming, sarta kami disambut. Hiji aktor masihan bubuka jeung carita. Kami patepung jeung ngical paralatan nawiskeun cigars jeung rokok, tapi aya hal pisan jahat ngeunaan ieu awéwé beku-bermuka. 

Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.

Sakali pamandangan lobi réngsé, rombongan diantar ka handap, dimana rarasaan éta maze dina Lebaran Horror Nights, hal anu biasa. Urang ngumbara ngaliwatan hallways poék, anu warned teu hudang Malaikat, sarta éta dina pamandangan flashback ti naon kasampak kawas tempat di abad ka-19. 

Saatos Maze, anjeun asup ka ballroom téater jeung bar salaku atraksi puseur. Sababaraha deui karakter haunting jaman éta leumpang sabudeureun. Aya ogé wewengkon béda nu sémah bisa ngajalajah, sarta aranjeunna tiasa ningali pamandangan séjén maén kaluar saméméh panon maranéhanana. Anu kuring resep kana daérah ieu nyaéta yén aya rurusuhan, teu aya anu ngadorong saha waé pikeun ngaléngkah ka kamar hareup. Abdi tiasa calik sareng nyandak sadayana, nikmati lingkungan, sareng nyedot sadayana. 

Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.

Saatos ieu, urang ngalakukeun pangalaman walkthrough anu sanés nalika urang nuju ka final, dimana sadayana dipandu ka téater utama pikeun pagelaran grand finale. 

Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.
Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.

MALAIKAT CAHAYA éta hiji pangalaman denok tur hal abdi tiasa ningali tumuwuh unggal taun. Perhatian kana detil sareng suasana mangrupikeun hal anu kuring henteu kantos ngalaman sateuacanna. Ieu haunting elegance acan geulis, sarta acara ieu teu kawas sagala séjén, sarta eta hadir kalawan pangluhurna rekomendasi. acara ieu dibanderol di $59.50 per jalma sarta alesan dibanderol pikeun genep puluh nepi ka salapan puluh-menit acara. 

Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.

MALAIKAT CAHAYA dijalankeun ti 15 Séptémber nepi ka 31 Oktober, kalayan pintonan Rebo - Minggu, 6 PM - 12 AM. Tiket bisa dibeuli Ieuh

Continue Reading