Connect with kami

musik

Pidéo Panganyarna Gunship Dipinuhan Ku Citra Haunting Dihasilkeun ku Kecerdasan Buatan

dimuat

on

Gunship

"Naon anu lumangsung sanggeus urang maot?"

Éta patarosan anu ditimbulkeun ka intelijen jieunan pikeun ngadamel cuplikan pikeun pidéo panganyarna Gunship pikeun Ghost. Lagu anyar ogé gaduh Power Glove. Rakaman anu dibangkitkeun ku AI dumasar kana patarosan éta lengkep.

"Ngarasakeun beuleum jero ieu kana masa depan cybernetic neon dimana 'Ghost' mangrupikeun jiwa anjeun, awak cyborg ngan ukur cangkang anu tiasa ditukeurkeun sareng konsép 'I' tiasa henteu hartosna deui pisan." Tulis Gunship.

Gambaranna pas sareng lagu sareng ngaluncat antara janten geulis sareng pinuh ku horor.

Sakabéh video téh mesmerizing. Entong sono sareng wartosan kami naon anu anjeun pikirkeun.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Ngojay Dewasa Ngeureunkeun Pamirsa Kalayan Film Reuwas Nyamar salaku 'Yule Log'

dimuat

on

Joglo

Upami anjeun émut sababaraha taun ka pengker, Casper Kelly ngadamel kumpulan infomersial faux telat wengi. Ieu dibasajankeun hiji populér judulna Teuing Masak, jeung hiji pikasieuneun judulna Footage Unedited of a Bear nu acted salaku komérsial farmasi telat-wengi. Nalika aranjeunna maju, aranjeunna janten langkung ngaganggu. Karya panganyarna Kelly, Hawu aka Yule Log, mangrupa pilem horor kejutan anu muterkeun kaluar sabudeureun a Yule Log ngaduruk dina hawu.

hawu / Joglo Log kaget panongton tadi peuting ku bade ti faux a Yule Log seuneu ka full-on, fitur-panjangna pilem horor. Pangalusna sadaya, pilem horor ieu éféktif dina sagala fronts. Ieu jumps ti gaib mun slasher ka invasi imah ka killer log Éksplorasi lajeng balik deui. Anu ngajantenkeun Yule Log langkung narik sareng pantes nyaéta kapinteran dina produksina. Kanggo sabagéan ageung pilem, kaméra sadayana aya dina hiji tempat sateuacan pinuh Sétan paéh jeung ngalayang sabudeureun kamar.

Yule Log ogé seueur pisan ngeunaan épék praktisna. Hal kahiji ieu kaget anjeun ku bashing beungeut batur kaluar, dina pinuh unflinching gory kamulyaan. Sapertos séri Infomercial, Yule Log ogé pikaseurieun pisan, sareng henteu kantos serius teuing. Abdi ogé kipas anu ageung kumaha Yule Log ngaluncat tina anu pinuh ku kasieun dugi ka peujit.

Ti saprak Kelly nyiptakeun Infomercials anu pikasieuneun éta, kuring parantos janten pendukung anu ageung pikeun anjeunna kéngingkeun pilem horor sorangan. Abdi senang ningali yén anjeunna téh alus teuing sanajan dina format fitur. Ieu oge hiji bonus hilarious ditambahkeun yén Kelly wrote lagu judul pikeun "The hawu" salaku saréat kiridit tungtung nice.

"Taun ka tukang nalika liburan kuring ningali pidéo log yule sareng ujug-ujug kuring ngagaduhan gambar suku leumpang ngalangkungan seuneu, ngan rada teu fokus, sareng ngadangu dialog kaluar layar." ceuk Kelly. "Kuring resep kana misteri éta, sareng carita mimiti kabentuk. Abdi nganuhunkeun pisan ka Dewasa Swim pikeun nyandak terjun sareng kuring, sareng kuring reueus pisan parantos ngadamel pilem live-action munggaran!"

Joglo

Hawu/Yule Log nyaeta sakumaha hilarious sakumaha anu kasebut chilling sarta pangabisana pikeun luncat antara dua sentimen ieu mangrupa prestasi nyata jeung ngajaga anjeun dina toes Anjeun. Butuh sababaraha bakat pikeun jadi rife kalawan dread sarta ogé jadi Slapper tuur. Hawu/Yule Log nyaeta unnerving na darkly lucu sadayana kalayan jenis husus tina subversion hebat. Kelly gaduh masa depan anu cerah di payuneun anjeunna horor. Ramo meuntas anjeunna gawéna kalayan likes of Blumhouse atanapi Atomic Monster salajengna.

Anjeun tiasa ngalirkeun data Hawu/Yule Log ayeuna di HBO Max.

Continue Reading

musik

Lagu Kahiji John Carpenter Ti 'Lebaran Ends' Geus Datang

dimuat

on

tukang kayon

Lebaran di dieu deui, anjeun. trilogi David Gordon Héjo urang datang ka tungtung kalawan Lebaran Akhir tur kalawan eta kami meunang surah rad sejen musik ti John jeung Cody Carpenter. Lagu munggaran kaluar album judulna, Procession mangrupakeun lagu munggaran hébat ti album.

Anjeun tiasa angkat ka Tulang Suci pikeun nempatkeun pesenan anjeun dina salah sahiji seueur varian albeum.

Skor ka Lebaran Akhir pedaran ieu di handap.

Campuran unmistakable tina synths software, parabot analog vintage, sarta instrumentasi live ieu garapan sakali deui nyadiakeun sora signature Lebaran. Nanging, gosip nyarios yén Halloween Ends bakal rada béda ti dua film sateuacana dina trilogi. Kalawan eta asalna hiji soundtrack dimekarkeun, hiji nu cocog nada naékna tangible di patok jeung conveys ngarasakeun iklim pilem. Soundtrack tina installment katilu ngalegaan téma heubeul bari nyieun nu anyar dina usaha pikeun mawa kahirupan renewed kana salah sahiji skor horor paling epik kungsi ditulis. Carpenter ngajelaskeun, "Téma utama sadayana diturunkeun tina Lebaran asli. Kami parantos nyaring aranjeunna sareng nyiptakeun téma énggal pikeun karakter énggal.

Sinopsis pikeun Lebaran Akhir sapertos kieu:

Opat taun saatos patepungan terakhir sareng pembunuh masked Michael Myers, Laurie Strode hirup sareng incu awewe sareng nyobian ngabéréskeun memoar na. Myers teu acan katingal ti saprak éta, sareng Laurie tungtungna mutuskeun pikeun ngabebaskeun dirina tina amarah sareng kasieun sareng nangkeup kahirupan. Nanging, nalika saurang nonoman dituduh maéhan budak lalaki anu anjeunna jaga, éta nyababkeun kekerasan sareng teror anu maksa Laurie pikeun nyanghareupan kajahatan anu teu tiasa dikontrol.

Lebaran Akhir sumping di bioskop 14 Oktober.

Continue Reading

musik

Muse Ngaluncurkeun Pidéo Spooky Pikeun 'You Make Me Feel Like It's Lebaran' Dieusian 'Christine', 'It', 'The Shining' sareng seueur deui

dimuat

on

Muse

Muse unleashed single anyar ti LP upcoming maranéhna, Will of the People. Tunggal mangrupikeun serelek anu sampurna pikeun waktos taun ieu nimbangkeun éta sadayana ngeunaan usum spooky. Opera ruang angkasa anu didorong synth énggal tina hiji lagu leres-leres judulna, Anjeun Nyieun Kuring Ngarasa Kawas Lebaran.

Pidéo énggal ieu témbok-ka-témbok ngeusi rujukan pilem horor. Sagalana ti Jumaah kaping 13 ka Misery digambarkeun dina acara horor anu diédit sacara gancang. Sakabeh hal ieu diwangun sabudeureun group of burglars masked megatkeun kana hiji agam heubeul lajeng manggihan yén maranéhna milih imah salah waktos badag.

Anjeun tiasa pariksa kaluar video pikeun Muse's You Make Me Feeling Like It's Lebaran handap. Hayu urang terang naon rujukan pilem horor anjeun titik dina video anyar.

Continue Reading