imah Berita Hiburan Pikasediheun Gothic Thriller 'Broil' Atur kanggo Kaluaran AS Oktober

Gothic Thriller 'Broil' Atur kanggo Kaluaran AS Oktober

by Timoteus Rawles

Muhun Go USA Hiburan anu mawa teh Kanada Thriller gothic Broil ka Amérika Oktober ieu.

Diterangkeun salaku carita "sigana klasik datang-of-umur", Broil saleresna mah hal anu langkung poek.

"Saatos insiden telenges sareng nemesis sakola anu teu tiasa dicekel, Chance Sinclair (Avery Konrad) umur 17 taun dikirim ka cicing sareng akina anu asalna (Timoteus V. Murphy) di perkemahan gunung na anu mewah. Nalika anjeunna milarian terang asal usul kabeungharan exorbitant akina écentric - sareng kaayaan kaséhatan kulawarga anu misterius balik deui generasi-anjeunna panginten tiasa kéngingkeun langkung seueur tibatan tawar-menawar. Gancang dicekel antara dua fraksi anu bertentangan sareng kulawarga, hiji-hijina kasempetan pikeun salamet tiasa sumping ti pamunuh-kanggo-nyewa (Jonathan Lipnicki) sareng stroke anu jenius kuliner fortuitous. "

Edward Drake, diréktur sareng ko-panulis ti KUDA nyebutkeun anjeunna bersyukur ka sadayana anu damel dina pilem éta.

Broil

"Broil"

"KUDA diciptakeun ku pamaén Vancouver sareng Victoria anu hebat sareng kru, "saur anjeunna. "Kami nyandak isyarat ti Orok Rosemary, Dukun, Kaluar, Suksesi, Barry Lyndon, Anjeun Teras, sareng seueur deui anu dibawa KUDA hirup, carita anu leres-leres 100% dumasar kana kajadian anu leres. "

Panulis sareng Piper Mars ngajelaskeun pilem éta ogé langkung ti ngan ukur carita horor. "KUDA ngajalajah cara kulawarga silih menyakiti. Kuring miharep film na ngundang pemirsa pikeun mempertanyakan kerahasiaan sareng konflik anu aya dina kahirupan aranjeunna. "

Kaluaran hiburan digital sareng bumi tina Broil dijadwalkeun pikeun 13 Oktober 2020

Pilem ieu diarahkeun ku Edward Drake, ditulis ku Edward Drake sareng Piper Mars (Awéwé Awéwé) sareng diproduksi ku Corey Large (Ieu Teraskeun, Lalaki Nopémber).

Posts Related

Translate »