Connect with kami

wartos

Gothic Thriller 'Broil' Atur kanggo Kaluaran AS Oktober

dimuat

on

Muhun Go USA Hiburan anu mawa teh Kanada Thriller gothic Panggang ka Amérika Oktober ieu.

Diterangkeun salaku carita "sigana klasik datang-of-umur", Panggang saleresna mah hal anu langkung poek.

"Saatos insiden telenges sareng nemesis sakola anu teu tiasa dicekel, Chance Sinclair (Avery Konrad) umur 17 taun dikirim ka cicing sareng akina anu asalna (Timoteus V. Murphy) di perkemahan gunung na anu mewah. Nalika anjeunna milarian terang asal usul kabeungharan exorbitant akina écentric - sareng kaayaan kaséhatan kulawarga anu misterius balik deui generasi-anjeunna panginten tiasa kéngingkeun langkung seueur tibatan tawar-menawar. Gancang dicekel antara dua fraksi anu bertentangan sareng kulawarga, hiji-hijina kasempetan pikeun salamet tiasa sumping ti pamunuh-kanggo-nyewa (Jonathan Lipnicki) sareng stroke anu jenius kuliner fortuitous. "

Edward Drake, diréktur sareng ko-panulis ti KUDA nyebutkeun anjeunna bersyukur ka sadayana anu damel dina pilem éta.

Panggang

"Broil"

"KUDA diciptakeun ku pamaén Vancouver sareng Victoria anu hebat sareng kru, "saur anjeunna. "Kami nyandak isyarat ti Orok Rosemary, Dukun, Kaluar, Suksesi, Barry Lyndon, Anjeun Teras, sareng seueur deui anu dibawa KUDA hirup, carita anu leres-leres 100% dumasar kana kajadian anu leres. "

Panulis sareng Piper Mars ngajelaskeun pilem éta ogé langkung ti ngan ukur carita horor. "KUDA ngajalajah cara kulawarga silih menyakiti. Kuring miharep film na ngundang pemirsa pikeun mempertanyakan kerahasiaan sareng konflik anu aya dina kahirupan aranjeunna. "

Kaluaran hiburan digital sareng bumi tina Panggang dijadwalkeun pikeun 13 Oktober 2020

Pilem ieu diarahkeun ku Edward Drake, ditulis ku Edward Drake sareng Piper Mars (Awéwé Awéwé) sareng diproduksi ku Corey Large (Ieu Teraskeun, Lalaki Nopémber).

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading

wartos

Trailer Luc Besson 'Arthur: Malediction' Ngarobih Impian Budak Leutik janten Ngimpina

dimuat

on

Arthur

Arthur: Malediction janten sagemblengna meta ku nyokot dunya fantasi tina Arthur jeung Minimoys sarta bringing kana lampu anyar incredibly disturbing. Kanyataanna, kabagjaan budak leutik pas janten ngimpina pikasieuneun reel. Ieu kawas babaturan anjeun nyandak anjeun kaluar pikeun pariksa kaluar sababaraha Harry Potter lokasi syuting jeung tungtung nepi kudu perang jeung Voldemort.

Sinopsis pikeun Arthur: Malediction sapertos kieu:

Kusabab budak leutik, Alex geus kipas badag tina saga pilem fantasi Arthur jeung Minimoys. Janten réréncangan anu paling saé kaget anjeunna ku kado khusus pikeun ulang taun ka-18: perjalanan ka bumi nagara anu ditinggalkeun dimana saga dipasang. Anu dimimitian salaku petualangan sabtu minggu, gancang janten ngimpina anu maot…

Film ieu dibéntangan Mathieu Berger, Thalia Besson-Sylla, Lola Andreoni, Mikaël Halimi, Yann Mendy, Jade Pedri, Vadim Agid, Marceau Ebersolt, Ludovic Berthillot.

The Luc Besson-dihasilkeun Arthur: Malediction sumping dina digital sareng VOD mimiti 3 Pebruari.

Continue Reading