imah Berita Hiburan Pikasediheun Cuplikan 'Godzilla Vs Kong' ngabeledug Kalayan Radén Radioaktif Murni

Cuplikan 'Godzilla Vs Kong' ngabeledug Kalayan Radén Radioaktif Murni

by Trey Hilburn III
Kong

Baraya, éta parantos lami sumping tapi kami tungtungna di dieu. Dua anu pangageungna dina arena Kaiju parantos naék perang. Sareng ieu mangrupikeun trailer anu munggaran dina kamahéran anu luar biasa na.

Baheula dina Maret, pamirsa dipasihan rasa kacau anu éndah nalika kelompok anu beruntung dipasihan skrining tés.

Jelas aya seueur alesan janten bungah ngeunaan pilem anu katingali megah ieu. Nu matak, kaiju tangtosna. Nanging, kami ogé leres-leres bungah yén sutradara Adam Wingard nyaéta helm anu hiji ieu. Kang dude parantos ngingetkeun urang ti saprak éta Anjeun Teras. Éta bakal janten éndah pikeun ningali naon anu dilakukeun ku Wingard kalayan anggaran anu ageung ieu pikeun hal anu serem sareng caket sareng anu dipikacinta ku haténa.

Sinopsis pikeun Godzilla Vs Kong sapertos kieu:

"Monster-monster anu pikasieuneun Godzilla sareng King Kong pasagi dina perang epik pikeun sababaraha umur, sedengkeun umat manusa katingali ngabasmi duanana mahluk sareng nyandak deui planét sakali sareng sadayana."

Sapertos kaseueuran pilem, kami nampi pilem ieu sababaraha kali mundur kusabab COVID, tapi tungtungna bakal datang. Pangalusna sadaya datang ka bioskop sareng HBO MAX dina dinten anu sami. Ayeuna, kuring henteu terang ngeunaan anjeun tapi kuring bakal nganggo jas Hazmat kuring sareng nuju bioskop pikeun anu ieu. Jalma-jalma ageung ieu kedah ditingali dina layar pang ageungna, amirite?

Godzilla Vs Kong nabrak bioskop 26 Maret.

Naon bagian favorit anjeun tina Cuplikan Godzilla Vs Kong? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

'Mortal Kombat' badé fokus kana persaingan antara pembunuh, Kalajengking sareng Sub-Zero.

Sub-enol

Posts Related

Translate »