imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Ghostbusters: Akherat' Nampi Dua Poster Panon-pasang Anyar

'Ghostbusters: Akherat' Nampi Dua Poster Panon-pasang Anyar

Masih Henteu Aya Tanda Batur!

by Trey Hilburn III
1,703 pintonan

Sony ngaluarkeun dua poster ageung, soca-panon pikeun Ghostbusters: Saatosna. Duanana nampilkeun murangkalih ku cara anu gedé. Salah sahijina ngalungkeun karakter Paul Rudd ogé. Nanging aya sababaraha kakurangan dina poster ieu ... naha anjeun tiasa nebak naon éta?

The Og Ghostbusters masih teu acan nembongan. Jujur, urang resep ku cara kieu. Kuring ngarepkeun yén kuring tiasa ngajaga pandangan jalma-jalma ngagantung kana peralatanana dugi pilemna murag. Éta bakal janten pangalaman gaib pikeun ngalaman anu sacara organik tanpa ngagoda. Sajauh ieu, tim pamasaran parantos ngalakukeun padamelan anu luar biasa dina kaayaan bungkus.

Sajauh ieu, éta muhrim Hirup patepung Ghostbuster-ayat pisan nyugemakeun upami teu saeutik béda ti naon anu urang ngarepkeun. Masih, nanaon Ghostbusters sok pikabungaheun.

Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan poster anu énggal Ghostbusters: Saatosna? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Ghostbusters