imah Berita Hiburan Pikasediheun Kéngingkeun "Babashook" kalayan Pidéo Parodi Babadook Anyar

Kéngingkeun "Babashook" kalayan Pidéo Parodi Babadook Anyar

by Paul Aloisio

Babadook parantos janten ikon LGBTQ, sareng teu aya tanda-tanda fenomena ieu kalem. Ayeuna sacara resmi waktos kéngingkeun "Babashook" kahadéan tina ratu seret anu berprestasi Pissi Myles.

Pelawak sareng penyanyi parantos ngaluarkeun video anyar akhir minggu ieu, dibintanginya ku Myles salaku ikon horor karesep anyar sadayana. Myles ngintunkeun pidéo dina dinten Jumaah ka anjeunna Halaman Facebook resmi sareng pesen ieu:

Lagu kémping anu kaluar pikeun ikon horor tos janten simbol queer aya di dieu, sareng anjeun henteu. siap.

Anjeun tiasa nonton pidéo ieu di handap.

Dina hiji wawancara jeung The Huffington Post, Myles parantos nyarios ieu ngeunaan single anyar:

éta mangrupikeun kasempetan pikeun leres-leres nunjukkeun kémping sareng humor dina babadook Babadook ieu, bari ngajantenkeun lagu anu masih tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kareueus masarakat.

Kalayan garis sapertos "Duduk Jason, Wengi wengi Freddy, Babashook aya di dieu sareng anjeun henteu siap", humor anu paling pasti aya. Dina waktos anu sasarengan, éta mangrupikeun lagu perayaan, positip ngagumbirakeun dina pemberdayaan. Anjeun tiasa terang yén saha waé anu kalibet dina pembuatan pidéo éta ngagaduhan waktos hirupna salami produksi. Dunya peryogi langkung positipitas - sareng upami éta dina bentuk The Babadook, kuring henteu tiasa nyarios yén kuring bakal ngawadul.

Anjeun tiasa mésér hiji éta iTunes ku nuturkeun tautan ieu. Upami anjeun resep kana lagu anjeun kedah ngan ukur éta, sareng bagikeun pidéo éta nalika anjeun aya di dinya! Ieu usum panas tina Babashook. Naha anjeun parantos siap?

Hatur nuhun ka Huffington Post pikeun gambar na.

Huffington Post

Posts Related

Translate »