imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Gehena: Dimana Pupusna Hirup' - Pilem Indie Horror mangrupikeun Karya Pangaruh Praktis

'Gehena: Dimana Pupusna Hirup' - Pilem Indie Horror mangrupikeun Karya Pangaruh Praktis

by admin
636 pintonan

Anjeun kedah ningali ieu! Nalika kuring maéhan waktos ngalaksanakeun gulung mingguan Kickstarter (KS) panon kuring langsung liren dina proyék anu disebat GEHENNA: Dimana Pupusna Hirup. Meureun éta mangrupikeun gambar anu pikasieuneun tina mahluk humanoid anu lemah, atanapi kecap-kecap anu dianggo dina pernyataan pembukaan anu narik minat kuring, kuring henteu yakin. Anu jelas pikeun kuring tina get-go, nyaéta ieu sanés proyék KS biasa anjeun.

Di dieu di kantor iHorror.com, geng bakal ngabahas proyék-proyék anyar anu dibiayaan panjang-panjang dina unggal dinten. Utamana kusabab kanyataan yén horor mangrupikeun jinis anu menonjol dina kalangan ieu sareng saatos aranjeunna masihan pilem sapertos kami The Babadook. Hanjakalna, aya seueur duds kana komunitas anu saurna henteu pernah hasil. Tapi kuring yakin GEHENNA: Dimana Pupusna Hirup bade ngadamel tandana dina dunya horor. Raksasa industri mainstream anu henteu kantos hariwang ngeunaan jalma leutik kedah merhatoskeun ensembel pembuat pilem anu anyar ieu.

Hiroshi Katagiri kalayan salah sahiji ciptaanna

Otak anu aya dina dasarna nyaéta Hiroshi Katagiri (gambar di luhur) sareng anjeunna mangrupikeun legenda dina épék épéktip dunya; ngagabungkeun patung, makeup, sareng épék klasik dina layar pikeun hasil "langkung nyata tibatan nyata". Katagiri, parantos damel salaku épék épéktip khusus dina pilem sapertos Nu lapar Games jeung Kabin dina leuweung (tingali gambar di luhur), sareng ngosok siku ku legenda sapertos Steven Spielberg, jelas ngaraos waktosna na kanggo angkat ka korsi sareng nunjukkeun rakana kumaha parantos na. Pariksa na IMDb Ieuh.

Maca langkung jauh kana inpormasi proyék ngeunaan KS, kuring resep sareng permata sakedik. Jelas GEHENNA: Dimana Pupusna Hirup nyaéta pilem horor kalayan épék praktis anu hébat - anu hartosna mahluk tina sababaraha jenis, sareng saha anu langkung hadé pikeun ngagambarkeun karakteristik mahluk sapertos kitu? Teu aya sanés Doug Jones!  Kuring mangrupikeun kipas karya Doug anu gedé sareng upami anjeun henteu terang saha anu kuring tuju, éra anjeun, sabab anjeun pasti bakal ningali mahluk anu anjeunna maénkeun. Anjeunna lebet Pan's Labyrinth, Hellboy, Fantastic Four, Men in Black 2, sareng daptar na teras.

Doug Jones dina makeup

(Gambar di luhur nyaéta Mike Elizalde, anu ngagaduhan Spéktral Motion, damel di Jones salaku The Creepy Old Man, sakumaha katingali Hiroshi. Mike sareng Spectral Motion duanana lengkep dina pilem na.)

Akhirna, plot pikeun pilem ieu kadéngé aslina, sanés muterkeun hal anu parantos urang tingali. Upami anjeun ningali halaman biologis Hiroshi, anjeunna leres-leres cekelan naon anu ngajantenkeun pilem anu saé sareng anu penting anu matak pikasieuneun. Sareng anjeunna jelas dina titik yén anjeun TEU butuh kaleuleusan gajih sareng kakejaman pikeun nyingsieunan jalma, tibatan, anjeun neuleumkeun pamirsa dina carita ku ngagunakeun téhnik tradisional; pikasieuneun bakal datangna tina kamampuanna pikeun nyiptakeun mahlukna hirup kalayan épék praktis, sanés komputer.

Sacara pribadi, saatos maca inpormasi dina halaman Kickstarter kuring resep ningali naon anu dilakukeun tina proyék ieu. Kalayan sababaraha ratus panyokong parantos aya kuring henteu ragu éta bakal ngahontal tujuanana. Upami anjeun hoyong janten bagian ti Hiroshi sareng kreasi tim, kenging burit anjeun ka Halaman KS sareng ngadamel deui proyek. Anjeun bahkan mungkin kéngingkeun patung tina sirah anjeun nyalira ku nyalira ku Hiroshi nyalira.

Translate »