Connect with kami

Movies

Cuplikan 'Kanggo Demi Ganas' Ngaleupaskeun Adu Berserker Anu Ganas

dimuat

on

Demi Ganas

Demi Ganas mangrupikeun pilem karesep kuring ti Festival Fantasia taun 2020 (anjeun tiasa baca ulasan lengkep kuring didieu). Sutradara babarengan Gabriel Carrer (Nu Demolisher) sareng Reese Eveneshen (Cacat) - anu ogé dijabat salaku désainer produksi pilem, éditor, sareng komposer ... baca wawancara urang di dieu - sacara épéktip ngagedurkeun tegangan sareng ningkatkeun aksi, nyepetkeun anjeun kana korsi anjeun pikeun perang royale lengkep anu nyéépkeun 40 menit terakhir pilem.

Dibintanginya Lora Burke (Goréng Agnes), Nick Smyth (Titik kaingetan), sareng Colin Paradine (Cacat), Demi Ganas nuturkeun Romina, perawat anu seueur damel sareng indung tunggal, anu balik ka bumi tina telat shift na dina wengi Lebaran pikeun mendakan maniac anu nyumput kaluar sareng buruan anu bruised and beat Nalika gelombang anu teu disangka-sangka tina panyusup telenges turun ka imahna, tiluanana sadar hiji-hijina jalan kaluar tina kaayaan nyaéta gawé bareng sareng merjuangkeun kasalametan aranjeunna.

Demi jahat

Cuplikan anyar nembé dileupaskeun, sareng éta nembongkeun amarah setan anu aya dina film. Demi Ganas mangrupikeun pikasieuneun anu nyerang imah sareng Thriller aksi ketat anu - salaku bonus tambahan - tong asup kana kategori "pilem anu kajadian dina Lebaran".

Ditémbak salami waktos 15 dinten anu intensif di Cambridge, Ontario, Kanada (kampung halaman kuring, kanyataan anu pikaresepeun), pilem gelut huntu sareng kuku. Éta ditémbak di imah (pas-to-be-be-demol), sareng kusabab tempat leutik, aya kaakraban anu ketat anu ngabakar seuneu unggal gelut (kalayan palaku ngalakukeun sagala aksi sorangan).

Kumaha waé ogé, upami anjeun panasaran pikeun parios nyalira, anjeun tiasa mendakan trailer sareng poster énggal ieu di handap.

Demi Ganas bakal dipidangkeun dina Select Theatres 16 April, On Demand April 20, sareng dirilis dina Blu-ray tanggal 4 Méi.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Dok Netflix 'Devil on Trial' Ngajalajah Klaim Paranormal tina 'Conjuring 3'

dimuat

on

Perkawis naon Lorraine warren sarta baris konstan nya jeung Iblis? Urang tiasa mendakan dina dokumenter Netflix anyar anu disebut Sétan dina Sidang nu bakal premiere on Oktober 17, atanapi sahenteuna urang bakal ningali naha anjeunna milih nyandak kasus ieu.

Deui dina taun 2021, sadayana dikubur di bumina, sareng saha waé anu ngagaduhan HBO Max langganan tiasa ngalirkeun data "Conjuring 3" dinten sareng kaping. Éta ngagaduhan ulasan anu dicampur, meureun kusabab ieu sanés dongéng imah hantu anu biasa Conjuring jagat raya dipikanyaho pikeun. Éta langkung tina prosedur kajahatan tibatan investigasi paranormal.

Salaku kalawan sakabeh Warren basis Conjuring pilem, Iblis Ngadamel Kuring Éta dumasar kana "carita nyata," sareng Netflix ngalaksanakeun klaim éta Sétan dina Sidang. E-zine Netflix tudum ngajelaskeun backstory:

"Sering disebut kasus 'Iblis Made Me Do It', sidang Arne Cheyenne Johnson, 19 taun, gancang janten subyek lore sareng pikagumbiraeun saatos janten warta nasional di 1981. Johnson ngaku yén anjeunna maéhan umur 40-na. tuan tanah taun heubeul, Alan Bono, bari dina pangaruh kakuatan demonic. Pembunuhan brutal di Connecticut narik perhatian para ahli démonologis sareng penyidik ​​paranormal Ed sareng Lorraine Warren, anu dikenal ku panyilidikanana kana haunting hina di Amityville, Long Island, sababaraha taun sateuacanna. Sétan dina Sidang nyarioskeun kajadian anu pikasieuneun dugi ka pembunuhan Bono, sidang, sareng akibatna, nganggo akun langsung jalma anu paling caket kana kasus éta, kalebet Johnson.

Lajeng aya logline: Sétan dina Sidang explores kahiji - sarta ngan - waktos "diilikan demonic" geus resmi dipaké salaku pertahanan dina sidang rajapati AS. Kaasup akun langsung ngeunaan dugaan diilikan sétan sareng rajapati ngareureuwas, carita anu luar biasa ieu maksakeun refleksi kana kasieun urang anu teu dipikanyaho.

Upami aya kitu, pendamping pikeun pilem aslina ieu tiasa masihan terang kumaha akuratna pilem "carita nyata" Conjuring ieu sareng sabaraha ngan ukur imajinasi panulis.

Continue Reading

Movies

Koléksi Paramount + Peak Screaming: Daptar Pilem, Runtuyan, Acara Khusus

dimuat

on

Paramount + ngiringan perang streaming Lebaran anu lumangsung bulan ieu. Kalayan aktor sareng panulis mogok, studio kedah ngamajukeun konténna nyalira. Tambih Deui aranjeunna sigana geus disadap kana hal urang geus nyaho, Lebaran jeung pilem horor buka leungeun-di-leungeun.

Pikeun bersaing sareng aplikasi populér sapertos Shudder jeung Jurits, nu gaduh eusi dihasilkeun sorangan, studio utama nu curating béréndélan sorangan pikeun palanggan. Simkuring gaduh daptar ti Max. Simkuring gaduh daptar ti Hulu/Disney. Kami ngagaduhan daptar sékrési téater. Heck, urang malah boga daptar urang sorangan.

Tangtosna, sadayana ieu dumasar kana dompét anjeun sareng anggaran pikeun langganan. Masih, upami anjeun balanja di sabudeureun aya tawaran sapertos jalur gratis atanapi bungkusan kabel anu tiasa ngabantosan anjeun mutuskeun.

Dinten ayeuna, Paramount + ngarilis jadwal Lebaran anu aranjeunna judulna “Koléksi Puncak Screaming” sarta geus jam-dipak kalawan merek suksés maranéhanana ogé sababaraha hal anyar kawas premiere televisi tina Pet Sematary: Bloodlines on Oktober 6.

Éta ogé gaduh séri énggal nawar jeung Monster High 2, duanana ragrag kana Oktober 5.

Tilu judul ieu bakal ngiringan perpustakaan ageung langkung ti 400 pilem, séri, sareng épisode bertema Lebaran tina acara anu dipikacinta.

Ieu daptar naon anu anjeun tiasa mendakan dina Paramount + (sareng Waktos na pertunjukan) ngaliwatan bulan Oktober:

  • Big Screen urang Big Screams: Blockbuster hits, kayaning Ngagorowok VI, imut, Kagiatan paranormal, Indung! jeung Yatim: Maéhan Kahiji
  • Slash Hits: Tulang tonggong-chilling slashers, kayaning Mutiara*, Lebaran VI: Kutukan Michael Myers *, X* jeung ngajerit (1995)
  • Srikandi horor: Pilem sareng séri iconic, nampilkeun ratu jeritan, sapertos Hiji Tempat Tenang, Tempat Sepi Bagian II, JAKET konéng* jeung 10 Cloverfield Lane
  • Sieun gaib: Oddities Otherworldly kalawan The Ring (2002), Grudge (2004), Proyék Penyihir Blair jeung piaraan Sematary (2019)
  • Kulawarga Sieun Peuting: Paporit kulawarga sareng judul budak, sapertos The Addams kulawarga (1991 sareng 2019), Monster High: Pilem, Lemon Snicket's A Series of Acun Nasib jeung Hiji Imah Nyaring Leres Haunted, nu debuts dina layanan dina kempelan on Kemis 28. September
  • Datangna Rage: Horors SMA kawas TEEN WOLF: THE FILM, WOLF PACK, SPIRIT SCHOOL, Huntu*, Firestarter jeung Maot abdi Ex
  • Dipuji sacara kritis: Dipuji sieun, misalna Kadatangan, Kacamatan 9, Orok Rosemary urang *, Annihilation jeung Suspiria (1977) *
  • Fitur mahluk: Monsters janten pusat panggung dina film ikonik, sapertos raja Kong (1976), Cloverfield *, Crawl jeung Kongo*
  • A24 horor: Puncak thriller A24, sapertos Midsommar*, Jasad Jasad Jasad*, Maéhan Rusa Suci* jeung Lalaki*
  • Tujuan kostum: Contenders Cosplay, kayaning Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, Transformers: Rise of the Beasts, Top Gun: Maverick, Sonic 2, STAR TREK: ANEH DUNIA BARU, TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM jeung Babylon 
  • Lebaran Nickstalgia: episode nostalgia ti Nickelodeon paporit, kaasup SpongeBob SquarePants, Hei Arnold !, Rugrats (1991), iCarly (2007) jeung Aaahh !!! Monster nyata
  • Runtuyan Suspense: Darkly captivating usum tina Jahat, Pikiran Kriminal, Zona Twilight, DEXTER* jeung PUNCAK KEMBAR: BALIKAN*
  • Horror Internasional: Teror ti sakumna dunya kalayan Ngalatih ka Busan *, Host *, Roulette maot urang jeung Tukang ubar

Paramount + ogé bakal janten bumi streaming pikeun kontén musiman CBS, kalebet anu munggaran badag Brother episode Lebaran primetime dina 31 Oktober **; a gulat-themed episode Lebaran dina Harga nu Dupi Katuhu dina 31 Oktober **; jeung hajatan spooky on Hayu urang Jieun deal a dina 31 Oktober**. 

Acara Paramount + Peak Screaming Season séjén:

Musim ieu, panawaran Peak Screaming bakal dihirupkeun kalayan perayaan bertema Paramount + Peak Screaming anu munggaran di Javits Center Saptu, 14 Oktober, ti 8 pm - 11 pm, sacara éksklusif pikeun anu gaduh lencana New York Comic Con.

Salaku tambahan, Paramount + bakal nampilkeun The Haunted Lodge, hiji immersive, pop-up pangalaman Lebaran, riddled kalawan sababaraha film scariest jeung runtuyan ti Paramount +. Sémah tiasa ngaléngkah ka jero acara sareng pilem karesepna, ti SpongeBob SquarePants ka YELLOWJACKETS ka PET SEMATARY: BLOODLINES di The Haunted Lodge di jero Westfield Century City Mall di Los Angeles ti 27-29 Oktober.

Koléksi Peak Screaming sayogi pikeun ngalirkeun data ayeuna. Pikeun ningali trailer Peak Screaming, klik Ieuh.

* Judul sayogi pikeun Paramount + sareng WAKTOS NA PERTUNJUKAN palanggan rencana.


** Sadayana Paramount + sareng palanggan SHOWTIME tiasa ngalirkeun langsung judul CBS ngalangkungan feed langsung di Paramount +. Judul-judul éta bakal sayogi upami diperyogikeun ka sadaya palanggan dinten saatos siaran langsung.

Continue Reading

Movies

A24 & AMC Theatres Collab Pikeun "Oktober Thrills and Chills" Line-Up

dimuat

on

Studio pilem pareum A24 nyokot alih Wednesdays di AMC bioskop bulan hareup. "A24 Presents: Oktober Thrills & Chills Film Series," bakal janten acara anu nunjukkeun sababaraha pilem horor pangsaéna di studio ulang-dibere dina layar badag.

Pembeli tiket ogé bakal nampa hiji-bulan sidang bébas tina A24 Sadaya Aksés (AAA24), hiji aplikasi anu ngamungkinkeun para palanggan zine gratis, kontén ekslusif, barang dagangan, diskon, sareng seueur deui.

Aya opat pilem pikeun dipilih unggal minggu. Mimitina nyaéta Dukun anu on 4 Oktober, lajeng X on Oktober 11, dituturkeun ku Handapeun kulit on 18. Oktober, sarta tungtungna Diréktur urang Cut tina midsommar on Oktober 25.

Kusabab diadegkeun dina 2012, A24 parantos janten mercusuar pikeun pilem bebas off-the-grid. Kanyataanna, aranjeunna mindeng outshine counterparts mainstream maranéhanana jeung eusi non-turunan dijieun ku direksi anu nyieun visions anu unik tur untempered ku studio Hollywood badag.

Pendekatan ieu parantos kéngingkeun seueur peminat anu bakti ka studio anu nembé nampi Penghargaan Akademi Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus.

Datang nepi sakeudeung teh finale ka Ti Kulon tryptic X. Mia Goth balik deui salaku muse West MaXXXine, misteri pembunuhan slasher diatur dina 1980s.

Studio ogé nempatkeun labél na dina pilem diilikan rumaja Nyarios ka abdi saatos premiere na di Sundance taun ieu. Pilem ieu janten hit kalayan kritik sareng panongton anu ngadorong sutradara Danny Philippo jeung michael philippou pikeun pitch a sequel nu ceuk maranehna geus dijieun.

"A24 Presents: Oktober Thrills & Chills Film Series," tiasa janten waktos anu saé pikeun pencinta pilem anu henteu biasa. A24 pikeun nempo naon sagala fuss ngeunaan. Urang bakal nyarankeun salah sahiji pilem dina line-up utamana potong sutradara ampir tilu jam tina Ari Aster urang. midsommar.

Continue Reading