Connect with kami

Movies

Gambar Tingali Pertama Elijah Wood sareng Christina Ricci Ti Yellowjackets Usum 2

dimuat

on

Showtime urang Konéng mangrupa salah sahiji acara anyar favorit urang. Kami parantos bungah pikeun uih deui ka padang pikeun usum 2 anu bakal ditayangkeun dina Showtime 24 Maret 2023 - kalayan usum ka-3 anu parantos dipesen ku jaringan.

manuk hering dibagikeun gambar katingal munggaran nu nembongkeun christina ricci jeung séri pendatang Nabi Elias Kai. Elijah Wood teu asing kana genre horor. Anjeunna geus di sababaraha hits kultus kawas Maniac (2012), Cooties (2014), Hayu Ka Daddy (2020).

Kuring henteu weruh naha, tapi hal kahiji kuring nempo nalika kuring nempo Elijah Woods dina poto-tingali poto munggaran ieu meme ieu kuring yakin anjeun geus katempo ngambang sabudeureun 😂:

Kami bakal kéngingkeun trailer pikeun Usum 2 Yellowjackets pas sareng pasti bakal dibagikeun nalika dileupaskeun. Hoyong langkung Usum 2 intip intip? Sababaraha minggu ka tukang kami ngabagi poto anyar ti Yellowjackets Season 2 of Lauren Ambrose sakumaha sawawa Van Palmer nu anjeun tiasa pandangan di dieu.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Harita pilem

[Sundance Review] Brutal 'Talk to Me' Bisa Jadi Judul Midnight Best Festival

dimuat

on

Pilem horor Australia mangrupikeun sababaraha genre anu pangsaéna. Aranjeunna teu sieun nyorong wates duanana carita atawa gore. Katingali ti mimiti éta Nyarios ka abdi geus pindah meuntas - cara meuntas - maranéhanana garis sarua. 

Dina pilem ieu, zoomers bray dina crossfire gaib sanggeus ngajalankeun tantangan seance trendi ku ngagunakeun leungeun dilestarikan jeung leungeun tina psikis a. Ieu gateway maranéhna pikeun dunya séjén tempat sétan plot pikeun ngamanipulasi kahirupan manusa. Sadaya anu diperyogikeun nyaéta sasalaman panangan sapertos kaulinan karnaval "nguji kakuatan anjeun" pikeun ngahubungi. Éta ogé ékspérimén siap Tik Tok anu saé dimana pandangan sigana bakal naék.

Kalayan sagala kamewahan rumaja, nalika réréncangan ieu ngumpul, karasaeun sapertos HBO euforia sareng Conjuring pulas. Abdi malah bakal dugi ka ngabandingkeun éta The Jahat Dead, monster di dieu téh sagampil sengit na awon. Aya ogé anu beurat James Wan pangaruh ti tukang na Insidious poé. Gandeng sagala hal ieu kalawan a Creepypasta-tipe carita tur anjeun tiasa ngabayangkeun jenis naraka naon anu bakal meuntas ngaliwatan.

Mimitina, para rumaja seneng-seneng diilikan hiji-hiji, syuting unggal skenario. Nyaéta dugi ka salah sahijina kajantenan ku roh anu kuat anu nganyenyeri hostna ku cara maksa anjeunna ngabakar sirahna kana permukaan anu keras. Tapi teu saméméh manipulasi anjeunna noyod kaluar panon sorangan lajeng squeamishly ngajalankeun dina basa-na-sadaya-make-kaluar sési kalawan bulldog piaraan. Anjeun maca éta katuhu.

Kakejaman teu ditungtungan. 

Para déwasa yakin yén rumaja ngalakukeun ubar-ubaran keras saatosna tatu. Mun ukur ubar nyata éta kasus. Barudak meunang "luhureun" dina harta ieu, tapi dina ngalakukeunana, tanpa disadari nyéépkeun liang antara dunya nyata sareng akherat dimana roh-roh jahat datang sareng ngamanipulasi pamilon kaulinan. 

Protagonis urang anu bermasalah, Mia (Sophie Wilde) geus yakin manehna geus nyieun kontak jeung indungna maot ngaliwatan salah sahiji sesi. Ieu momen heartwarming, hiji-hijina, dina barrage relentless gambar disturbing ieu anjeun moal bisa unsee.

Pilem diarahkeun ku YouTuber kembar Danny jeung Michael Philippou. Sanajan sedeng layar leutik maranéhanana, ieu guys boga masa depan dina tempat nu leuwih gede. Nyarios ka abdi mangrupa amalgam gagasan ditambang tapi duo ieu ngajadikeun aranjeunna hadé. Malah sajauh nempel badarat anu ampir sampurna anu anjeun terang dina genre ieu jarang. 

Éta ogé nyegerkeun ningali aranjeunna ngijinkeun karakter utama urang, Mia, laun-laun kana kagila-gilaan tanpa narik stunts anu murah ngan ukur pikeun nenangkeun pamiarsa anu dimaksud. Masing-masing nyingsieunan tujuanana, unggal monster dikembangkeun sareng naon anu kedah dicarioskeun penting.

Wilde henteu kantos ngantepkeun genre éta langkung saé. Manehna muterkeun Mia kalawan rasa subdued tina kalemahan. Anjeun tiasa ningali, upami éta sanés maotna indungna, awéwé ngora ieu moal murag dina perangkap tekanan peer konyol. Pikeun narik éta seueur lapisan kaluar tina aktris sanés mangrupikeun hasil tina bengkel akting anu mahal, tapi mangrupikeun tanda béntang masa depan anu ngasah karajinan na.

Nembongan sutradara ningali bakat di Wilde sareng fokus kana éta tinimbang sababaraha aktor anu sanés. Alexandra Jensen sakumaha Jade muterkeun sahabat supportive, tapi teu ka tingkat gadis final kami biasa. Jeung Joe Manuk sakumaha Riley, nu kasurupan, nyaeta pikasieuneun salaku harbinger naraka.

The Philippou urang meureun screamed kaluar nyaring nalika aktris Samaun Miranda otto (Chilling Adventures of Sabrina, Annabelle: Nyiptakeun) ceuk oke kana naskah. Anjeunna luar biasa dina sagala hal anu anjeunna laksanakeun. Manehna brings Polandia ka pilem geus bersinar.

Teu aya seueur kasalahan anu kedah ditunjukkeun Nyarios ka abdi. Sinématografina pantes dironjatkeun sakedik, sareng ideu koléktif karya-karya kapungkur teu tiasa dipungkir, tapi pilem éta henteu kantos nyobian ningkatkeun ideu ku janten tambahan. Éta sadar pinuh yén éta nginjeum, tapi anu dibayar ku tukang film langkung seueur tibatan anu dicandak.

Nyarios ka abdi mangrupakeun bagéan tina Bagéan tengah peuting Festival Film Sundance 2023.

Continue Reading

Harita pilem

[Sundance Review] 'In My Mother's Skin' nyaéta Dongeng Horrific

dimuat

on

Tina tembakan pambukaan Kenneth Dagatan Dina Kulit Indung Kuring, pemirsa anu warned ngeunaan naon aranjeunna dina keur. Éta mangrupikeun visi mayit anu kalaparan, tapi nalika kaméra nuju ka kénca, aya anu nyoco ka aranjeunna.

Adegan ieu lumangsung dina ahir Perang Dunya II di Filipina. Saurang pamuda anu namina Aldo sareng kulawargana ditawan ku pasukan penjajah Jepang anu ngabajak agamna milarian anu disangka tumpukan emas. 

Aldo huluna kaluar sorangan dina maot peuting pikeun meunangkeun pitulung, ninggalkeun pamajikan gering na (Beauty Gonzalez) jeung dua barudak maranéhanana, hiji putri ngaranna Tala (Felicity Kyle Napuli), sarta putra ngora, Bayani (James Mavie Estrella). Sanggeus sapoé, urut pasti bapana geus ditelasan, sarta pikeun sway pikiran nya, manéhna jeung lanceukna indit kaluar pikeun néangan manéhna, tapi papanggih hiji awewe aneh tapi beautifully diasah dina kabin rundown.

Dagatan (Ma-2018) narik jumlah beurat ti Hansel sareng Gretel dina tahap ieu. Tapi infuses dongeng na gambar horrific nagara perang, kaasup korban pikareueuseun na, beungeut maranéhanana beku di teror ditinggalkeun ka decomposed di buka.

Dina Kulit Indung Kuring: Epicmedia Productions

Salaku tambahan, teu siga dongéng Grimm, antagonis sanés tukang sihir kuno anu pikasieuneun, tapi awéwé geulis anu ngagem ageman regal sareng fascinator jangjang holografik nyorot wajahna. Pilem condong pisan kana simbolisme Virgin Mary. Ieu teu cukup ciptaan Guillermo del Toro mahluk, tapi teu kirang unsettling. 

Sutradara teases panongton na ditangtukeun pikeun tetep panasaran ngeunaan bagian underdeveloped tina storyline. Sababaraha bisa nelepon ieu kaduruk slow. Salaku conto, indung anu gering dipasihan ubar ku putrina - kado anu ditampi ti jurig - tapi épékna katingalina jahat sareng anjeunna katingalina lalaunan kasurupan salami sababaraha dinten. 

Pilem nunjukkeun yén percanten kana hiji hal tina desperation tiasa ngahibur dina jangka pondok, tapi upami kayakinan éta ngan ukur nyamar salaku anu saé, kumaha sacara teu sadar ngadalikeun iman? Sareng telat pikeun ngabatalkeun naon anu parantos dilakukeun? Ieu ogé métafora pikeun perang jeung karanjingan, dua contentions séjén film urang. 

Dina Kulit Indung Kuring: Epicmedia Productions

Ngan bagian tina horor di Dina Kulit Indung Kuring asalna tina milik indung sacara bertahap. Anu sanésna nyaéta kumaha pikiran ngora, sapertos Tala, nalika ditinggalkeun pikeun nyalira sering ngaréspon sacara impulsif tanpa pamikiran kritis. Ieu kontras jeung Disney urang dunya homogenized dimana barudak miboga kamampuh mingpin tanpa pangalaman, nyanghareupan jahat maké alchemy, sarta salamet kaayaan horrific, munculna unscathed mental. 

Pikeun Srikandi urang Tala, kawas Ofelia di Labyrinth Pan urang, alam semesta kasar tempat manehna hirup petunjuk dina jalur ngarah ka alam lamunan. Tapi dunya éta, mantuan dina jangka pondok, sagampil korupsi, ngeusi beasties nipu sorangan.

Naon Dina Kulit Indung Kuring ngajadikeun painfully jelas dina naratif sorangan éta agama, utamana Catholicism, sarta precepts na, eunteung dongeng jeung littered kalawan iman buta. Imah ékspansi Tala parantos ngarobih didedikasikeun ka déwa Katolik tapi kakuatan pelindungna henteu pernah wujud sanajan kakuatan, boh manusa sareng gaib, ngarusak aranjeunna. Dagatan sigana nyarios yén jahat mangrupikeun hiji-hijina kakuatan anu bakal nunjukkeun dirina ka manusa sacara real-time bari iman ngimbangan engké.

Dina Kulit Indung Kuring mangrupa dongéng muluk-muluk Guillermo del Toro urang pangaruh. Landskap anu dipiguraan anu indah dicaangan ku cahayana dina skala kulawu-biru, cocog sareng dunya anu pinuh ku kasieunan sareng tragedi.

Napuli masihan Tala rasa tahan banting dina ambisi buta rumaja na. Anjeunna hoyong janten kakuatan anu nyalametkeun kulawargana, tapi anjeunna sesat. Salaku aktris ngora, ieu tiasa sesah diekspresikeun dina aksi langsung, sigana langkung cocog pikeun sulih sora Disney, tapi Napuli nyandak tantangan kalayan aplomb anu pikasieuneun.

Dagatan (sareng urang anu ningali) terang yén caritana henteu nuju ka tungtung Disney. putri-Na, bloodied jeung kapangaruhan, geus endured teuing pikeun éta. Ieu dina kecap ahir dialog saméméh sks roll yén pilem ieu proyek hikmah na ka panongton, tapi kawas dina paling tungtung dongeng nipu, bener teu aya "Happily Ever After".

Dina Kulit Indung Kuring mangrupakeun bagéan tina Festival Film Sundance 2023 susunan.

Continue Reading

Harita pilem

[Sundance Review]: 'kalahiran / rebirth' nyaeta Getih & Dark Thinker

dimuat

on

Élmu modéren ngabantosan dua awéwé ngahirupkeun deui anu maot tapi naha éta pantes pikeun ngantunkeun kamajuan alamiah pikeun ngajaga naon anu aranjeunna pikahoyong? Ieu premis tina kalahiran / lahir deui (judul hurup leutik stylistically) nu premiered di Sundance minggu ayeuna. 

piaraan Sematary meets elmu modern dina pilem disturbing ieu ti sutradara Laura Moss. Hayu urang buang dina soupçon tina Frankenstein teuing, ngan pikeun drive home kumaha ngamotivasi tokoh utama dina pilem ieu. Éta penting sabab tinimbang ngagali kuburan sareng maok otak dina kendi kalahiran / rebirth urang mayit reanimated merlukeun fetuses unborn seger jeung ibu hamil. 

Kawas prosedural rumah sakit, urang diwanohkeun ka Rose (Marin Irlandia) ahli patologi anu anehna ngarasa nyaman dina ngagarap mayit seger di kamar mayit. Urang ogé papanggih perawat maternity, Celie (Judy Reese) anu, sanajan overworked, manages méakkeun naon saeutik kualitas waktu manehna boga jeung putri adoring genep taun heubeul Lila. 

Mawar jeung Celie papanggih ngaliwatan tragedi nalika saeutik Lila gering sarta maot. Celie téh frantic tapi level-dipingpin sanajan mayit putri nya leungit. Ieu ngakibatkeun manehna ka apartemen Rose dimana manehna manggihan Lila, anu, sanajan teu sadar, hirup. 

Dina dump info, Rose ngécéskeun yén manéhna téh bisa ilmiah reanimate mayit ngagunakeun sél ti fétus ngembang sarta plasénta na. Nyatana, ékspériménna parantos suksés dina bentuk babi piaraan Rose ngajaga sareng ngarawat di bumina bari ngajaga catetan anu taliti. 

Anjeun bakal nyangka Celie bakal horrified di tetempoan putri nya maot urang reanimated tapi awak catatonic di apartemen urang muhrim. Tapi salah sahiji patarosan anu munggaran pikeun Rose henteu "naha?" Geus sabaraha kali Lila dibalikkeun pikeun ngahindarkeun lividity sareng atrofi. 

Kituna urang naek kapal dina lalampahan katurunan jeung dua awéwé ieu nalika aranjeunna nyobian ngalengkepan daptar balanja maranéhanana panén bahan manusa guna kamajuan percobaan. Henteu écés naon anu bakal kajantenan sabab Rose henteu acan kantos dugi ka ieu. Lila mimiti ngaréspon kana rangsangan sareng nyobian nyarios, tapi ieu ngan ukur mémori otot zombie, atanapi budak awéwé éta ngaksés pamikiran gratis? 

Aya palajaran dikandung wae di kalahiran / lahir deui. Dina Mary Shelley urang Frankenstein, éta ngeunaan bade mad bari maén Allah. Di dieu éta dua awéwé katémbong waras sanajan naon maranéhna ngalakukeun téh gélo. Dina hiji waktos Rose ngayak ngaliwatan jerona aborted sorangan pikeun ngumpulkeun naon manehna perlu. 

Motivasi garis plot anu jelas pikeun Celie nyaéta sabaraha jauh anjeunna bakal "nyalametkeun" anakna? Tapi anjeunna henteu nyalametkeun anjeunna, sareng henteu sapertos piaraan Sematary, ieu sanés gaib. Ieu elmu, sanes mujijat. 

Sutradara Moss nyorong carita ieu gancang ngaliwatan lensa. Anjeunna henteu hoyong anjeun mikir teuing ngeunaan politik dugi ka réngsé. Samentara éta, fokus nya dina dua kalungguhan.

Rose mangrupikeun ahli patologi buku-buku anu ngagaduhan adul empati. Otakna dianggo utamina pikeun ngajawab teka-teki ilmiah. Manehna teh tipe jalma anu moal ninggalkeun clue unanswered dina crossword a sanajan manehna kudu curang pikeun meunangkeun eta. 

Celia tindakan kawas henchman nya anu sacara harfiah boga kulit di buruan. Reese maénkeun peran kalayan empati anu pikasieuneun tapi kalayan ujung bergerigi. Upami aya kamungkinan pikeun nyangking putrina, anjeunna daék ngalakukeun naon waé pikeun kasempetan sareng hapunten engké. 

Éta henteu sapertos kalahiran / lahir deui bade kana wewengkon horor untapped. Aya seueur ide anu diideuan ku karya-karya sanés anu dimaénkeun. Pilem ieu ngagaduhan karesahan anu laun-laun dugi ka teu aya deui tempat anu sanés: aranjeunna suksés atanapi henteu. 

Goréng tapi calakan kalahiran / lahir deui nyaéta ngimpina seukeut tur pamikiran-provoking kalawan tragedi dina inti na. Ieu hadir kalawan kedip-kedip buta ka fans horor anu bisa snicker dina sababaraha alat na ngan recoil nalika horor awak ganda handap. 

Teu kawas limpahan ajeg tina slashers mindless anu ngadominasi mediums hiburan favorit urang poé ieu, kalahiran / lahir deui, spends lolobana waktu na cultivating premis poék dina harepan eta bakal niup pikiran anjeun engké. 

Shudder milikna kalahiran / lahir deui, janten pastikeun pikeun ngawaskeun éta dina layanan streaming.

Continue Reading