imah Berita Hiburan Pikasediheun Funkoween Mawa Beetlejuice, Karajinan, Hocus Pocus sareng Langkung Pikeun Kolektor

Funkoween Mawa Beetlejuice, Karajinan, Hocus Pocus sareng Langkung Pikeun Kolektor

by Anthony Pernicka

Funko Pop! parantos ngaleupaskeun sababaraha daptar koleksi anyar pikeun Usum 2020.

Anjeun ayeuna tiasa mesen karesep kami di toko kami iHorrorShop.com. Unggal pre-order hadir sareng a Kado horor FREE.

Di luhur tina éta, pre-order via iHorrorShop.com lebet anjeun pikeun kéngingkeun salah sahiji potongan gambar kenangan horor anu diotograpi. Autograpi kalebet poster pilem anu ditandatanganan ti pamaén ti Anu Karajinan, 8 × 10 poto anu ditandatanganan Fairuza Balk kalayan COA, dipiguraan Hocus Pocus poster poster ditandatanganan ti para pamaén kaasup Sarah Jessica Parker, Bette Midler, sareng Kathy Najimy.

tambah LEBIH DEUI!

Ieu daptar Funko Pop luhur! Gugur 2020 ngaleupaskeun:

Beetlejuice ngarobih Barbara sareng Adam.

Sadia pikeun pre-order di dieu.

Salah sahiji pilem karesep kuring ti taun 90an THE CRAFT!

Sayogi ayeuna kanggo pre-order mangrupikeun versi Funko tina komitmen favorit kami:

NANCY, BONNIE, SARAH, ROCHELLE

Anjeun tiasa pastikeun anjeun kéngingkeun éta sateuacan aranjeunna payu ku pre-order didieu.

Luyu sareng téma tukang sihir anu urang cinta, Funko nyandak deui sadulur paporit urang ayeuna dina pasang aksi ngalayang.

Tambahkeun Sanderson Sisters kana kempelan anjeun didieu.

Kami senang ningali Edward Scissorhands balik sareng cetakan anu langkung énggal, langkung detil.

Kami resep pisan grab Movie Moment of Edward ku semak dinosaurus.

Anjeun tiasa nyandak barang tunggal ieu di dieu.

Upami anjeun terang anjeun badé hoyong sadayana koleksi Edward Scissorhands, kami gaduh set pikeun anjeun.

Kami ngagaduhan sajumlah set terbatas anu kalebet sadaya variasi tina garis anyar.

Sét ieu kalebet édisi terbatas BAM sareng Walmart eksklusif.

Candak sadayana di dieu!

Killer Klowns ti Outer Space!

Upami anjeun kipas Disney, maka Lebaran Mickey sareng Minnie Funkos énggal ieu kedah WAJIB!

Kami bungah pisan pikeun nambihan Funko Pop jangkung 10 inci anyar ieu! kana koleksi urang!

Éta sanés ngan ukur Funko Pop! garis anu badé kaluar sareng koleksi anu matak pikareueuseun.

Angka Funko's anyar, sareng populér pisan, SODA bakal gaduh pérsi Pennywise sareng Chase kaluar.

Anjeun tiasa nyobian nyandak salah sahiji ieu dina Topik Panas caket anjeun atanapi ngan ukur sateuacan-mesen anjeuniHorrorShop.com

Nyokot katingal di toko urang, sareng sering parios deui, kanggo ningali barang énggal naon anu parantos dipasang!

Posts Related

Translate »