Connect with kami

Games

Funko Kudu Nyewa Perusahaan Ieu Pikeun Ngalakukeun Pops Horrorna!

dimuat

on

Silvermoon Adat Pops mangrupakeun storefront média sosial populér, nawarkeun Pops dijieun husus, sarta aranjeunna luar biasa. Lamun datang ka collectibles DIY, produk ahir henteu salawasna detil atanapi digosok. Tapi Silvermoon sigana ngalakukeun éta leres. Kalayan langkung ti 5K pengikut dina Facebook sareng 2K dina Tik Tok, perusahaan ieu gancang-gancang ngajual barang-barangna sareng gampang ningali kunaon.

iHorror henteu aya hubunganana sareng Silvermoon kecuali urang duaan ngahargaan ikon horor urang. Urang ogé cinta citakan tina cahaya LED nu mana Funko désainer masih teu recognizing salaku titik jual.

Nyiptakeun karya miniatur ieu sanés tugas anu alit. Proyék ngabutuhkeun ton tenaga kerja manual anu tiasa rada mahal. Nyatana, hargana henteu sayogi pikeun umum, janten anjeun kedah DM artis langsung.

Masih gaduh sapotong hiji-of-a-jenis bisa jadi patut unggal Penny. Tingali sababaraha kreasi Silvermoon di handap. Kami ogé parantos ngalebetkeun sababaraha pidéo pikeun nampilkeun épék LED sareng cahaya anu kalebet karya seni anu luar biasa ieu.

Camp Kristal Lake / Jason

ragaji

@silvermooncustompops #Fyp #funko #sawang #Billy #jigsaw #penyesuaikeun ♬ Suspense, horor, piano sareng kotak musik - takaya

imah Freddy urang

Silvermoon Adat Pops

Imah Michael Myer

Silvermoon Adat Pops

Wilujeng sumping di Prime Time Bitch/Nightmare on Elm Street 3

@silvermooncustompops #funko #freddykruger #adat #funkopop ♬ sora aslina - Silvermooncustompops

LED Michael Myer urang House

@silvermooncustompops #funko #funkopop #michaelmyers #imah abdi #ngajleng #styrene #popvinyl #popvinylcustom #kaayaan sieun #pilem #diorama #art #handmade ♬ Téma Lebaran (Reprise) - Alan Howarth

Neon / Blacklight Imah Michael Myer:

Silvermoon Adat Pops

Trik 'r Ngarawat

Silvermoon Adat Pops

Chucky / Tiffany

Silvermoon Adat Pops

Nancy / Freddy bak mandi

@silvermooncustompops #anightmareonelmstreet #freddy #freddykrueger #funko #pop #popvinil #kaayaan sieun #pilem horor #viraltiktok #tiktok #handmade #art #artis #adat #disesuaikeun #penyesuaikeun #popvinyl ♬ sora aslina - Silvermooncustompops

bersinar The

Mun anjeun kabetot dina purchasing salah sahiji Pops ieu, ngahontal kaluar ka artis dina Facebook, Instagram or tik Tok.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Games

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' Trailer Rolls a Natural 20

dimuat

on

Dungeons

Cuplikan pangénggalna pikeun Dungeons & Naga: Ngahargaan Diantara Maling bisa geus indit salah sahiji dua arah. Ieu bisa geus Isro dina pisan serius Game of Thrones-sapertos nyandak dunya atanapi janten billy konyol sareng maénkeun kampanye; nu bakal sarua jeung anjeun maén D & D mabok jeung babaturan. Pilem anu ditulis Chris McKay mutuskeun pikeun ngiringan anu terakhir. McKay ogé nulis, The Lego Movie pikeun masihan anjeun ide kumaha anjeunna master ngadamel waralaba anu sigana teu mungkin. Anjeunna sigana parantos nambihan langkung seueur kapribadian sareng kapribadian pikeun ieu. Hasilna moal ngajantenkeun sadayana D & D fans senang tapi pasti dijieun ieu hiji leuwih ti senang.

Teu aya cara anu leres pikeun ngadamel a Dungeons jeung Naga pilem. Kaulinan sorangan relatif ka pamaén anu kalibet. Kuring geus maén hardcore patandingan serius tur Kuring geus maén Taco Bell na Vodka kaulinan wengi. Sarta teu gonna bohong Taco Bell na Vodka peuting éta salawasna leuwih senang jeung memorable. Ogé, Hugh Grant. Éta sadayana… Hugh Grant.

Dungeons

Sinopsis pikeun Dungeons sareng Naga: Ngahargaan Diantara Maling sapertos kieu:

"A maling menawan jeung band of adventurers saperti teu mirip migawe hiji heist epik pikeun meunangkeun relic leungit, tapi hal jadi bahaya serba salah nalika aranjeunna ngajalankeun afoul tina jalma salah. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves mawa dunya anu beunghar sareng sumanget maén tina kaulinan roleplaying legendaris ka layar lebar dina petualangan anu lucu sareng pinuh ku aksi."

Pilem ieu dibéntangan Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head sareng Hugh Grant.

Nyiapkeun maot D20 anjeun nalika Dungeons sareng Naga: Ngahargaan Diantara Maling sumping di bioskop 31 Maret.

Continue Reading

Games

Karakter Lucy Lawless Datang ka 'Evil Dead: The Game'

dimuat

on

Lucy

Ruby éta undoubtedly salah sahiji Ash Vs Jahat Dead urang karakter coolest jeung paling metot. Ruby nyetir mobil otot pikeun milarian Necronomicon sareng Deadites. Manehna, kawas Ash geus keuna ku gelap sarta geus robah jadi deadite nu geus kaliwat. Ku kituna, manéhna saeutik wildcard a. Nya, karakter Lucy Lawless 'Ruby nuju ka Maot Jahat: Kaulinan sarta kami moal bisa antosan.

inten beureum

Sinopsis pikeun Maot Jahat: Kaulinan sapertos kieu:

"Diideuan ku horor ikonik, humor sareng aksi tina waralaba Evil Dead, Evil Dead: The Game ngahijikeun ngaran-ngaran pangbadagna séri ieu dina perang anu ngageterkeun sareng kakuatan gelap. Gawé salaku tim tina opat Salamet pikeun nyepak butut Deadite sareng ngusir sétan Kandarian anu jahat - atanapi janten sétan anjeun nyalira, nganggo kakawasaanana pikeun ngeureunkeun jalma-jalma anu saé paéh sareng ngelek jiwana! Pilih skuad anjeun sareng karakter karesep kipas tina unggal jaman dina séri, sareng perang sareng rupa-rupa senjata pikeun salamet wengi dina misi multiplayer sareng bonus pamuter tunggal."

Ruby bakal kéngingkeun kauntungan sareng kamampuan nyalira anu bakal nambihan gaya maén taktis tim anjeun.

Pembaruan DLC kalebet Ruby sumping Maot Jahat: Kaulinan dimimitian Pébruari 2. DLC datang dina PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One jeung PC via epik Kaulinan Store.

Continue Reading

Games

'Lollipop Chainsaw' James Gunn Ditampilkeun Kahiji dina Remake nu bakal datang

dimuat

on

landian

Dragami Kaulinan geus babagi Toong resmi munggaran di diaransemén upcoming tina Lollipop Chain Saw. The Heboh over-the-top cheerleader / zombie slayer kaulinan éta kolaborasi antara James Gunn jeung Suda 51. Salila release taun 2012, Lollipop Chain Saw nempo status kultus kawas. Salila sababaraha taun, game ieu parantos ngajaga fans na. Éta sababna Dragami Games ngusahakeun remake anu diropéa pikeun masihan urang pangalaman generasi salajengna.

Simkuring teu tiasa ngantosan ningali kaulinan pinuh dina aksi, tapi pikeun ayeuna pamekar masihan kami Toong dina ulang rad upcoming.

Dina poto, urang meunang sisi-demi-sisi cheerleader zombie-slaying na, Juliette Jalak. Di kénca, urang tiasa ningali anu asli sareng di sisi katuhu versi anu diropéa. Nembongan yen teu loba robah. Juliette katingalina langkung pucat ayeuna sareng sigana henteu nganggo makeup sapertos sateuacana. Anjeunna ogé ngagaduhan pembaruan sakedik dina tékstur na.

Ieu ngan ukur ngintip tina naon anu bakal datang. Janten, kami bakal mastikeun anjeun tetep diropéa ngeunaan naon waé sareng sadaya apdet anu datang.

Sabaraha anjeun maén aslina Lollipop Chain Saw? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Lollipop Chain Saw
Continue Reading