imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Tujuan Akhir' Pencipta Jeffrey Reddick bakal Langsung 'Good Samaritan'

'Tujuan Akhir' Pencipta Jeffrey Reddick bakal Langsung 'Good Samaritan'

by Waylon Yordania
Saé urang Samaritan Jeffrey Reddick

Jeffrey Reddick disetél pikeun debut debut na sareng Saé urang Samaria.

Reddick, anu ogé nyerat naskahna, bakal ngahasilkeun pilem dina spanduk Hood River Entertainment barengan Gagan Lakhmna, Darryl Gariglio, Soto, Giles Daoust, sareng Catherine Dumonceaux. Andrew van den Houten, Andy Steinman, Roman Dent sareng Ashleigh Snead bakalan janten produser dina pilem numutkeun Nu Hollywood wartawan.

Pamaén ensembel pilem bakal diwangun ku Kourtney Bell (Éta Lambang), Bakal gagah (Lumbung), Damon Lipari (nu Guardian), sareng Han Soto (da'wah) antara séjén.

Saé Samaritan museur kana sakumpulan jalma anu nyaksian tapi henteu campur salaku lalaki anu ditarajang parah di taman. Moal lami deui, unggal saksi mendakan hirupna nyalira dina bahaya nalika aranjeunna ditangkep sareng ditelasan ku batur atanapi hiji hal.

Reddick narik perhatian umum nalika ngahasilkeun skénario kahijina Tujuan paneuri direbut imajinasi audién horor. Éta nyababkeun waralaba anu ngajantenkeun urang sadayana ngan ukur paranoid unggal-unggal jalan ngalangkungan suku sorangan atanapi mendakan jalan tol di tukangeun treuk balak.

Reddick nuturkeun pilem éta nalika nyerat sekuel anu munggaran sateuacan ngadamel TamaraMati Hudang, sarta Kahoyong Akhir anu debut mimiti taun ieu. Anjeunna ogé damel salaku éditor carita dina usum kadua Tengah wengi, Texas.

iHorror pasti bakal nuturkeun debut langsung na sareng kami bakal ngajantenkeun anjeun dipasang dina sadaya detail nalika aranjeunna sayogi.

Posts Related

Translate »