Connect with kami

Harita pilem

Review Fantasia 2021: 'Tong Nyebutkeun Ngaranna' mangrupikeun Thriller Salju Salju

dimuat

on

Entong Nyebatkeun Nami na

Diarahkeun ku Rueben Martell, buatan Kanada Entong Nyebatkeun Nami na nuturkeun Perwira Pulisi Mary Stonechild (Madison Walsh) sareng Ranger Stacey Cole (Sera-Lys McArthur) nalika aranjeunna nerangkeun misteri dina sababaraha pembunuhan kejam anu noda salju komunitas Adat leutik na. 

Dina pilem éta, perusahaan tambang - WEC - parantos ngayakeun perjanjian anu ngamungkinkeun aranjeunna ngaluncurkeun proyek pengeboran di daérah Adat, kalayan jaminan yén susunan ieu bakal nguntungkeun pikeun saha waé anu kalibet (kajabi, tangtosna, lahan éta sorangan) . Saatos aktivis lokal anu vokal ditelasan sacara tragis dina serangan-serangan, pendukung WEC - kalebet anggota masarakat - diserang ku sumanget dendam kuno.

Ieu nimbulkeun sababaraha hal anu narik ati, ngeunaan motif seranganna. Di hiji sisi, ngamungkinkeun perusahaan luar pikeun nyerang sareng ngancurkeun lahan anu penting pisan pikeun budaya sareng sejarahna bertentangan sareng sagala anu aranjeunna pikaresep. Di sisi anu sanésna, perjanjian anu anyar bakal nyayogikeun kamakmuran ékonomi pikeun masarakat alit, ngamungkinkeun aranjeunna kasempetan pikeun tumuh sareng mekarkeun cara-cara anu henteu tiasa dimungkinkeun. 

Éta ngahesekeun kalakuan sumanget pamales kanyeri; naha ngalestarikeun lahan sareng pentingna pikeun warisan karuhunna? Atanapi naha nampik rakyatna kasempetan pikeun komunitas anu langkung kuat? Ideu-ideu ieu sadayana ngurilingan hiji badan anu beroperasi dina hiji aturan saderhana: anjeun henteu nyebut namina. 

Sanaos misteri pembunuhan / Thriller gaib tiasa tersandung di sababaraha tempat, Entong Nyebatkeun Nami na ngagaduhan pamaén awéwé anu kuat dina haténa, ngompa getih haneut kana urat tirisna anu tiis. Sombong sababaraha épék gore praktis anu cukup berkesan sareng kumpulan bakat Bangsa Kahiji - duanana dina layar atanapi di tukangeun layar - pilem éta babarengan pikeun ngadorong ideu anu nangtang sareng pikareueuseun. 

 

Kanggo langkung ti Fantasia 2021, baca ulasan kami ngeunaan Thriller kulawarga gothic kidul, Naon Yosia Saw.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Harita pilem

[Fest Fantastic] 'The Toxic Avenger' mangrupikeun Batu Punk Luar Biasa, Séred Kaluar, Ledakan Kasar

dimuat

on

toksik

Nalika anjeun mimiti nguping yén studio utama sapertos Legendary nyandak Troma's Pamales Toksik lonceng alarem mimiti hurung pikeun seueur alesan. Nalika anjeun nguping yén Macon Blair ngarahkeunana, sareng Peter Dinklage, Elijah Wood sareng Kevin Bacon, saurna bells alarm janten def con 1 tingkat pikagumbiraeun - sareng alesan anu saé, y'all.

Pamales Toksik nyokot Dinklage sarta nempatkeun anjeunna dina peran bodo biasa sakumaha Winston Gooze. Waktos ieu tinimbang ngajantenkeun anjeunna janten dweeb nyobian bobogohan sareng awéwé geulis, anjeunna ditempatkeun kana peran bapa anu kagok nyobian ngingetkeun budak na.

Saatos runtuyan acara sarta nyokot terjun kana mandi toksik, robah Winston kana Pamales Toksik. Film langsung ngadorong ka 6th gear sakumaha Winston mimiti nyandak kaluar sababaraha guys jahat ... komo sababaraha lalaki teu-kitu-goréng nu tungtungna dibunuh ku kaayaan sarta pel toksik.

Elijah Wood dina 'The Toxic Avenger'

Dinklage panginten henteu janten anu anjeun ngarepkeun lebet kana peran The Toxic Avenger, tapi henteu lami ningali yén anjeunna sampurna pikeun peran éta. Bapana anu kagok damel sampurna pikeun ngajantenkeun anjeunna janten schlub anu pikaresepeun. Tangtosna, anjeunna leres-leres bersinar kalayan limbah beracun nalika anjeunna dirobih. Dinklage méré kinerja total sanajan ditutupan ku makeup awak pinuh sarta knocking huluna kaluar ku pel a.

Sajauh ieu, poto anu dileupaskeun parantos ngajaga épék makeup disumputkeun dina kalangkang. Tapi, sadayana. Abdi di dieu pikeun nyebutkeun yén anjeun moal kuciwa. Makeupna cemerlang sareng ningkat dina desain monster Toxie klasik bari nambihan fitur-fitur anyar anu keren sapertos bola mata hemorrhage 8 bal raksasa. Tim makeup ngagaduhan panangan pinuh dina ieu. Henteu ngan ukur Dinklage cocog, tapi aya kejutan sapanjang jalan anu nyauran tim épék pikeun nyorong ka tingkat 11 kalayan huluna popping, ahli parkour ngabeledug, bahkan monster sirah orok. Sora teuing rad janten leres? Kuring ngajamin yén éta leres sareng rad.

Kevin Bacon dina 'The Toxic Avenger'

Aya hiji sakabéh cast of henchmen, casters anyar, jeung korban nu nyieun pikeun lambar pinuh ku ngaran nu fans bakal ngakuan. Tapi, sidekick Toxie, Taylor Paige salaku JJ Doherty gaduh sora kuring pikeun MVP di dieu. Paige ogé MVP kuring Zola, naraka pilem dina katuhu sorangan. Tapi, di dieu urang ningali Paige gaduh blast dina layar bari najong burit jeung nganiaya Kevin Bacon dina kontol jeung toilét. Di luar tina aksi gedéna, anjeunna gaduh waktos komik anu saé sareng ngalengkepan pangalaman Toxie.

Dina ngajaga jeung beungeut nu teu bakal nyangka ningali dina toksik Avenger pilem, Kevin Bacon nyokot peran penjahat. Sareng saé ningali anjeunna ngalaksanakeun peranna sareng ningali anjeunna nyingkahan tropes penjahat anu goréng. Bacon boga senang jeung peran sarta boga pamandangan ngeusi témbok-to-témbok laughs. Salawasna saé ningali Bacon tapi ningali anjeunna dina penjahat kartun ageung ieu peran anu pikaresepeun pisan.

Taylor Paige dina 'The Toxic Avenger'

Macon Blair geus mangrupa ayana Heboh dina sagala pilem nu anjeunna geus acted di. Anjeunna salah sahiji jalma aktor nu nembongkeun up jeung ngajadikeun naon anjeun nonton hadé. Ieu mangrupikeun debut sutradara layar gedé Blair sareng anjeunna henteu nguciwakeun. Blair mangrupikeun kipas Troma anu ageung sareng nunjukkeun dina unggal detik tina seueur endog Easter dina film. Henteu ngan ukur Blair nambihan seueur nugget éta, anjeunna ogé ngarebut sumanget pilem Troma sareng ngaleungitkeun aranjeunna dina banjir cairan ragana, gore, seuri ageung sareng basa anu pasti bakal dimengerti ku fans Troma.

Pamales Toksik mangrupakeun blast sarta pinuh ku sikep Troma. Macon Blair ngarahkeun naraka kaluar tina hal ieu sarta ngajadikeun sakabéh gelombang pasang bagian awak jeung senang kana orchestra of gnarly punk rock kali alus. Ieu mangrupakeun cross-pembuahan sampurna monster aslina Lloyd Kaufman urang jeung monster Dinklage diropéa Blair urang. Film ieu ngalarti ku glopola, nyali jeung jaman hébat. Abdi henteu tiasa ngantosan ningali sarébu kali deui.

Continue Reading

Harita pilem

[Review] "Ngabongkar Enigma: Ngajalajah Realitas sareng Misteri dina 'On The Trail of Bigfoot: Land of the Missing'

dimuat

on

Nalika kuring mikir ngeunaan Sasquatch, ogé katelah Bigfoot, kuring langsung mikirkeun kontrovérsi, naha éta dokumenter anyar ieu, Dina jalan satapak Bigfoot: Tanah Anu Leungit, bray panon kuring. 

Sanaos seueur paningalan anu dilaporkeun salami mangtaun-taun sareng bukti-bukti anu disangka (tapak tapak suku, poto, pidéo, sareng sajabana), teu aya bukti ilmiah anu konklusif pikeun ngabuktikeun ayana Sasquatch. Ieu nyiptakeun skeptisisme diantara para ilmuwan, peneliti, sareng masarakat umum. Popularitas Sasquatch dina budaya pop geus ngarah ka proliferasi hoaxes, pranks, sarta bukti fabricated. Ieu parantos nyumbang kana persepsi umum yén topikna langkung seueur ngeunaan hiburan sareng sensasionalisme tibatan panalungtikan ilmiah anu asli. Dina sababaraha kasus, individu anu ngaku geus encountered Sasquatch bisa jadi genuinely yakin kana pangalaman maranéhanana. Ngaleungitkeun atanapi ngaleungitkeun klaim ieu tanpa sensitipitas tiasa nyababkeun masalah etika ngeunaan kaséhatan méntal sareng kapercayaan pribadi.

Dina Jalur Bigfoot: Tanah Anu Leungit

Dokuménter nampilkeun padang gurun anu lega sareng teu aya watesna anu ngalangkungan Alaska, sareng éta nampilkeun ampir hal anu mistis, nambihan carita-carita warga satempat sareng ngajantenkeun pamirsa leres-leres heran upami ngaleungit jalma-jalma ti Sasquatch. Pikeun anu skeptis, urang gaduh satwa lokal sareng rupa bumi anu gélo anu gampang janten tanggung jawab pikeun jenis-jenis leungit ieu.  

Dina Jalur Bigfoot: Tanah Anu Leungit

Dokuméntasi Monsters Kota Leutik ieu nunjukkeun kamungkinan anu béda-béda ngeunaan ngaleungitkeun jalma, sareng kuring hormat sadaya kamungkinan (UFO sareng hantu) anu dibahas dina dokumenter, bahkan konspirasi pamaréntah. The footage drone éta geulis; Upami anjeun henteu resep jinis karya ieu sareng Sasquatch, anjeun tiasa nonton dokumenter ieu pikeun kaéndahanana. Musik ogé muji pisan kana footage sapanjang dokumenter. Kami ayeuna kipas tina karya anu diréktur Seth Breedlove jeung awak na geus dibawa ka méja; Kuring geus uninga yen dokumenter na séjén dijieun ogé, jeung dulur tumuwuh kana waktu. Abdi gumbira nu Breedlove dikirimkeun loba kemungkinan pikeun naha jalma ngaleungit; eta ngajadikeun pikeun ngobrol alus. 

Dina Jalur Bigfoot: Tanah Anu Leungit

Dokuméntasi ieu disarankeun. Breedlove sacara terampil ngahindarkeun sensasionalisme ku ngadopsi pendekatan anu dasar pikeun subjek. Anjeunna navigates topik kalawan realisme, nawarkeun sudut pandang saimbang. Contona, anjeunna ninun narasi ngeunaan hiji leungit misterius berpotensi numbu ka Bigfoot bari ogé delving kana guaran leuwih masuk akal. Dokumenter ieu janten perkenalan anu saé pikeun karya Monsters Kota Leutik pikeun pendatang.

Dina jalan satapak Bigfoot: Tanah Anu Leungit ayeuna dina platform streaming utama ti 1091 Pictures - iTunes, Amazon Prime Video, Vudu, sareng FandangoNOW.  Éta ogé sayogi dina Blu-ray sareng DVD tina Monster Kota Leutik website.

Dina Jalur Bigfoot: Tanah Anu Leungit

Synopsis

Abad laporan ngeunaan mahluk bulu-katutupan roaming Alaska geus uncovered. Acan, saluareun sato kera misterius nu haunt leuweung nagara 49th, aya loba legenda mahluk pikareueuseun nu ngaburkeun garis antara Bigfoot jeung hal sejenna. Hal kalawan agenda tebih darker. Ayeuna, saksi mata sareng para ahli sami-sami nyarioskeun carita anu bakal nyegerkeun anjeun. Carita anu ngaitkeun mahluk-mahluk anu siga Bigfoot kana dongéng-dongéng raksasa gunung bahkan jalma-jalma anu leungit.

Klip EKSKLUSIF - Dina jalan satapak Bigfoot: TANAH leungit.
Continue Reading

Harita pilem

Nyiapkeun Diri Pikeun Cerita Rakyat India Supernatural sareng Bishal Dutta 'It Lives Inside' [Tinjauan Pilem]

dimuat

on

Beda budaya mindeng beda agama, beda tahayul, oge beda setan. Panggihan naon anu nyumput di Ieu Hirup Di jero nu dijieun perdana na Quebec di Festival Fantasi.

Samidha (Megan Suri) nyaéta rumaja India-Amérika anu ngagaduhan masalah pas di sakola, salian ngarasa ditindas ku indungna anu ultra-tradisional (Neeru Bajwa). Sagampil manéhna mimitian nyieun sambungan jeung babaturan anyar ogé ngamekarkeun asmara jeung budak di sakola, hiji sobat heubeul, Tamira (Mohana Krishnan), jeung saha manéhna geus distanced sorangan, dimimitian kaanggo manéhna dina fashion alarming. Buukna nutupan sabagéan ageung rarayna, panonna cekung, sareng anjeunna teras-terasan nyandak toples poék. Manéhna warns Samidha ngeunaan hiji jahat dahsyat nu hirup di jero toples kaca jeung ménta bantuan nya, tapi lamun Samidha overreacts jeung megatkeun wadahna, manéhna unknowingly ngaleupaskeun hiji éntitas jahat nu disetel dina terrorizing dirina jeung leuwih nya dipikacinta.

Ieu Hirup Di jero Pilem Leungit

Co-panulis jeung sutradara, Bishal Dutta, presents proyék pilem fitur kahijina di Ieu Hirup Di jero, ngaleupaskeun budaya India kana dunya horor. Anjeunna ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngahijikeun naskah anu ngalibetkeun budaya, éntitas sétan anu lancar. Nembak kaméra anu pikaresepeun sareng ngawangun tegangan nunjukkeun poténsi anu hadé pikeun masa depanna dina industri pilem fitur saatos ngarahkeun seueur film pondok. 

Megan Suri ngahasilkeun pagelaran anu kuat salaku aktris utama film, mawa pilem dina taktakna. Anjeunna ngagambarkeun introvert anu narékahan pikeun ngahontal dunya di sakurilingna sareng gaduh kawani anu kuat dina jerona. Réaksina nyaéta rumaja asli sareng pemirsa gancang ngagantelkeun anjeunna.

Ieu Hirup Di jero Pilem Leungit

Anjeunna ogé dikurilingan ku cast solid kaasup nya tradisional gairah, acan indung miara di Neeru Bajwa, nya handap-to-Earth jeung pamahaman bapana, dicoo ku aktor seasoned Vik Sahay (2013 urang werewolf pilem, WR), ogé Betty Gabriel anu salawasna-unggulan (Kaluar, Teu marahmay: Wéb Poék, sarta Ngabersihan: Dinten Pemilihan) anu ngagambarkeun guru Samidha anu welas asih jeung asuh.

Masalahna sareng Ieu Hirup Di jero nyaéta yén éta pinuh ku klise sapanjang jalan carita sareng gaya jumpscares na. Sanaos asalna tina akar India, éntitas, wadahna (anu écés henteu ngandung panjang teuing) ogé ngagambarkeun budayana bakal ngingetkeun seueur pamirsa ngeunaan 2012. Diilikan, Dibintanginya Jeffrey Dean Morgan, jeung sétan nu patali folklore Yahudi na, nu Dybbuk.  

Ieu Hirup Di jero Pilem Leungit

The jumpscares anu has, acan, di kali, mujarab pikeun panongton rumaja, cranking volume jalan nepi ka nambahan ka reuwas visual, sanajan audio nu teu boga naon sambungan kontekstual kana adegan. Hiji adegan ngalibetkeun ayunan backyard barudak téh visually metot jeung aslina, acan mangrupakeun hiji-hijina adegan horor standout film. lolobana Ieu Hirup Di jero nyaéta déjà vu horor anu bakal nyenangkeun para rumaja umumna sareng ngajantenkeun para peminat horor anu sesah neuteup sareng panangan nyabrang.

Debut sutradara pilem fitur Bishal Dutta nyandak anjeunna ka awal anu saé, ngaluncurkeun pilem horor anu fokus rumaja, sapertos anu paling sering ditingali sateuacanna sareng nyéépkeun poténsial "nyingsieunan" dina méja. Sanajan kitu, éta salawasna metot pikeun diwanohkeun ka folklore demonic tina budaya béda. Ieu Hirup Di jero nampi skor 3 panon ti 5 sareng disetél pikeun rilis téater dina 22 Séptémbernd taun ieu.

3 tina 5 panon
Continue Reading