imah Berita Hiburan Pikasediheun Fangoria Ngalakukeun Pilkada Ngerakeun 'Saatos Lahir' Kana Kahirupan

Fangoria Ngalakukeun Pilkada Ngerakeun 'Saatos Lahir' Kana Kahirupan

by Sam Angelo
Saatos Lahir

Kolot kasohor sesah, utamina upami kanggo versi monster orokeun Frankenstein. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun nyobian nyusun orok anjeun nyalira ti mimiti (di luar konsepsi) janten tugas anu gampang atanapi bersih. Ieu sababna pilem pangénggalna Fangoria Saatos Lahir bakal kabuktosan janten pilem anu pantes ditingali pikeun kolot anu panginten parantos ngawangun Franken-orok nyalira, tapi peryogi tip sareng trik ngeunaan cara ngajaga hirupna.

Skénario, asalna ku Laura Moss (Dinten Goreng jeung Naékna: Carita ngeunaan Gerak Hak Zombie) sareng Brendan O'Brien (tatanggana jeung Tatangga 2: Naék Sororitas), Saatos Lahir bakal diarahkeun ku Moss, anu didukung sacara finansial ku Fangoria, laporan Bates waktos. Sapanjang Moss, Mali Elfman (Sateuacan Abdi Hudang) disetél pikeun ngahasilkeun salian ti Dallas Sonnier (Tulang Tomahawk jeung Diseret Meuntas Beton) sareng Amanda Presmyk (Guru Dalang: Littlest Reich jeung Diseret Meuntas Beton) pikeun Fangoria sareng Cinestate. Fangoria bakal ngagaduhan peran produser éksékutip anu ditugaskeun ka Phil Nobile Jr (Profil Killer jeung Lebaran: Carita jero) sareng Clay Neigher (Panik Setan (pre-produksi)). Tim anu disayogikeun bakal tanggel waler pikeun ngalamunkeun indung-putri anu matak ngirut sareng parenting kualitas ieu.

Fangoria

Dallas Sonnier Poto ku Ian Caldwell

Detil ku Bates waktostulisan na, Saatos Lahir nyaéta ngeunaan teknisi morgue anu sanggup ngagaleuh mayit orok awéwé; Nanging, nalika bibit alit hirup pikeun ayeuna, éta moal tiasa salamet ku cara alami sapertos murangkalih anu nembé lahir. Dina raraga ngajaga budak awéwé hirup, téknisi anu janten ilmuwan gélo kedah ngumpulkeun komponén biologis anu diperyogikeun pikeun masihan Frankenbaby. Akibatna, bagian bio anu diperyogikeun pikeun ngajaga mojang tetep hirup ti awéwé hamil.

Fangoria Saatos Lahir

Poto ku David Bukach Photography

Hanjakalna pikeun umur anyar kami Frankenstein, indung mojang éta mendakan yén budakna parantos dihirupkeun deui ku cara teu éétis. Untungna pikeun teknisi Morgue, duanana tiasa nyababkeun hiji perjangjian anu ngajamin yén aranjeunna bakal ngamimitian perjalanan anu jauh anu teu tiasa dibalikkeun deui.

Saatos Lahir ngajangjikeun janten salah sahiji perjalanan anu pikaresepeun, anu inovatif dina dongeng yuswa Frankenstein anu parantos dikali deui sababaraha kali. Fangoria ogé ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngadukung séri komedi horor episodik anu nampilkeun Barbara Crampton, anu anjeun tiasa maca tulisan kami anu ngaliput hal éta Ieuh!

Posts Related

Translate »