imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Kebangkitan Maot Jahat' Dimimitian Produksi sareng Bagikeun Poto Tiis

'Kebangkitan Maot Jahat' Dimimitian Produksi sareng Bagikeun Poto Tiis

by Trey Hilburn III
1,978 pintonan
Sétan paéh

Kuring nyarioskeun éta waktos sareng waktos deui. Tambih deui Sétan paéh warta mangrupikeun berita anu saé. Sakedik berita ngeunaan maot kemah éta Bangkit Maot Jahat parantos ngamimitian produksi ... dinten ayeuna. Hooray!

Asalna dipercaya ngamimitian produksi akhir taun ieu, éta kejutan pikaresepeun anu ageung sareng pantes ningali sutradara Lee Cronin ngeposkeun poto anu hébat pisan tina Twitter na anu nunjukkeun awal produksi dina Jahat Ris Rise. Bruce Campbell sareng Sam Raimi aya salaku produser dina hiji bab ieu; anu bakal ningali anu maot di lingkungan perkotaan sareng ngantepkeun kakurung leuweung sareng kabinna.

Pikeun waktos henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan dimana di Sétan paéh Kala naek bakal pas. Salaku conto, naha bakal janten seseratan tina trilogi asli Bruce Campbell - acara Ashley Williams atanapi naha éta bakal berangkat tina reboot? Atanapi meureun éta bakal janten prequel sadayana? Hiji hal anu pasti, langkung Sétan paéh téh alus.

naek

Duanana Lilly Sullivan sareng Alyssa Sutherland disetél janten bintang Bangkit Maot Jahat sareng kami lumayan dang bungah ngeunaan éta ogé. Lee Cronin anu ngarahkeun Liang di Ground, ayeuna netepkeun pandanganana ka para maot. Saatos ningali Liang dina Taneuh urang ngayakeun harepan. Pilemna béda pisan. Mertimbangkeun punk rock pacing tina Sétan paéh pilem sareng ngabeuleum langkung laun sareng laju glasial tina Liang di Ground. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali kumaha anjeunna nyandak kana matéri. Sapertos urang sadayana, Cronin mangrupikeun penggemar tina franchise, janten kuring yakin anjeunna badé ngalakukeun bahaya na pikeun masihan kami anu pantes Sétan paéh pilem.

Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan berita produksi anu hadé sareng poto pikeun Bangkit Maot Jahat? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Rob Zombie parantos negeskeun katerlibatanna dina The Munsters di Universal. Baca langkung seueur di dieu.

Munsters