Connect with kami

wartos

Eli Roth Lengkah Jauh Ti 'Borderlands' pikeun Langsung Fitur Grindhouse 'Syukur'

dimuat

on

sukur

Naha anjeun hoyong warta anu saé atanapi warta anu goréng? The alus, anjeun nyebutkeun? Oké. Muhun, Eli Roth tungtungna masihan fans naon anu aranjeunna parantos maot. Éta leres sutradara Asrama tungtungna ngadamel pilem panjang pikeun faux sukur trailer ti 2007 urang sukur.

The Quentin Tarantino sarta Robert Rodriguez-diarahkeun, fitur ganda Grindhouse ieu ngeusi gandeng gaya faux 70 urang diarahkeun ku Eli roth, Edgar Wright jeung Rob Zombie.

Roth urang sukur trailer éta eunteung tina Juan Piquer Simón urang Potongan. trailer lumangsung salila hiji kota leutik urang sukur parade jeung festivities nu slasher ieu racking up count awak. Nada trailer éta hilarious sarta diulas a Ngamuk Getih-kawas pamandangan nu getih ieu sakecap pikeun nengtremkeun ati pulisi yén getih éta memang getih. Nya, éta sanés saos cranberry.

Eli Roth - Sejarah Ngeunaan _ Usum 2 - Kiridit Poto: Bret Curry / AMC

Salila sababaraha taun Roth parantos mudik dina ideu pikeun mawa gambar ka status fitur pinuh. Tapi, saatos penampilan anyar dina Podcast Post Mortem Mick Garris, Roth sakali deui ngajantenkeun proyék éta. Nembongan yén ledakan minat kipas deui parantos ngajantenkeun Roth mundur 15 taun sareng tungtungna nyangking Grindhouse-y. sukur kana kahirupan.

Éta kajantenan sareng numutkeun Deadline, Roth bakal ngamimitian syuting liburan slasher Maret ieu.

Ayeuna pikeun warta goréng.

Dina raraga kéngingkeun sukur bade, Roth kapaksa lengkah jauh ti Gearbox Software urang Borderlands adaptasi. Roth parantos nyéépkeun sababaraha taun ka pengker pikeun syuting adaptasi vidéo monumental. Ayeuna, anjeunna nyerahkeun konci ka réréncangan sareng sasama sutradara Tim Miller pikeun ngadamel némbak ulang. Janten jelas, Roth ieu lolobana réngsé kalawan Borderlands, éta ngan reshoots anu bakal dijemput ku Miller. Borderlands geus usaha monumental jeung béntang Cate Blanchett, Jack Hideung, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart, sarta beuki.

Pasti, urang bungah ningali naon Roth Borderlands Sigana mah, tapi nu geus kadorong ka sisi. Sadaya anu urang hoyongkeun ayeuna nyaéta ningali anu ditunggu-tunggu sukur.

Hiji-hijina hal anu bakal ngajantenkeun ieu langkung endah nyaéta upami ieu janten sekuel Grindhouse sareng ningali Thanksgiving Roth sareng Edgar Wright. ulah atawa Rob Awéwé Werewolf Zombie tina SS maén salaku ganda-fitur sakali deui.

Naon anu anjeun pikirkeun? Naha anjeun bungah ningali Roth sukur?

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

'Texas Chainsaw Massacre 2' Datang ka 4K UHD Cemerlang Tina Sindrom Cuka

dimuat

on

Texas

Pembantaian Texas Chainsaw 2 nuju ka urang tina Sindrom Cuka. Pelepasan énggal hadir kalayan beban heck tina fitur khusus pikeun boot. Ti ngawawancara anyar kalawan Tom Savini mun Caroline Williams sarta leuwih disc dieusian ku sagala jinis fitur anyar pikeun ngagali kana. Tangtosna, koleksi énggal ogé mastikeun kalebet sadaya fitur khusus anu dileupaskeun sateuacana. Hal ieu ngajadikeun pikeun hiji naraka koleksi lengkep lengkep.

sakabéh éta Pembantaian Texas Chainsaw 2 pangalaman sorangan mangrupakeun hiji cemerlang. Diréktur, Tobe Hooper nyandak hal dina tingkat vastly béda ti nu ti film munggaran. Leungitna usum panas Texas anu berminyak, kotor, kesang-kesang kalayan bau anu digariskeun tina tempat pakan sapi. Gantina, Hooper indit ka arah nu underlined ngarasakeun comicbookish karakter jeung lair undeground jahat nu The Saw jeung Kulawarga nyokot nyumputkeun. Éta sanés arah anu bakal dituju ku sadayana tapi Hooper sanés sadayana sareng kacemerlanganna bersinar pisan kalayan pilihan anu ageung ieu.

Sindrom Cuka Pembantaian Texas Chainsaw 2 fitur khusus kalebet:

  • 4K Ultra HD / Wewengkon A Blu-ray Set
  • 4K UHD dibere dina High-Dinamis-Rentang
  • Karek discan & dibalikeun dina 4K tina 35mm kaméra aslina négatip
  • Ditunjukkeun ku campuran téater 2.0 stereo asli
  • Koméntar audio énggal sareng kritikus pilem Patrick Bromley
  • Koméntar audio sareng sutradara Tobe Hooper
  • Koméntar audio sareng aktor Bill Moseley, Caroline Williams sareng panyipta makeup épék khusus Tom Savini
  • Koméntar audio sareng diréktur fotografi Richard Kooris, desainer produksi Cary White, pengawas naskah Laura Kooris sareng master properti Michael Sullivan
  • "The Saw and Savini" - wawancara anyar 2022 sareng panyipta makeup épék khusus Tom Savini
  • "Manjangkeun Hirup!" - wawancara anyar 2022 sareng aktris Caroline Williams
  • "Serving Tom" - wawancara anyar 2022 sareng seniman épék makeup khusus Gabe Bartalos
  • "Inget The Alamo" - wawancara anyar 2022 sareng aktor Kirk Sisco
  • "Texas Blood Bath" - wawancara anyar 2022 sareng seniman épék makeup khusus Barton Mixon
  • "Die Yuppie Scum" - wawancara anyar 2022 sareng aktor Barry Kinyon
  • "Leatherface Revisited" - wawancara anyar 2022 sareng aktor Bill Johnson
  • "Beneath The Battle Land: Remembering The Lair" - fitur anyar 2022 sareng aktor Caroline Williams, Barry Kinyon, Bill Johnson, sareng Kirk Sisco
  • Wawancara anu teu acan kantos katingal sareng sutradara Tobe Hooper sareng produser ko-produser Cynthia Hargrave - tina dokumenter diréktur Mark Hartley "Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films"
  • "It Runs In The Family" - dokumenter 85 menit ngeunaan pembuatan The Texas Chainsaw Massacre 2
  • "IRITF Outtakes" - ngalegaan wawancara sareng LM Kit Carson sareng Lou Perryman
  • "House Of Pain" - wawancara sareng seniman épék makeup John Vulich, Bart Mixon, Gabe Bartalos sareng Gino Crognale
  • "Daging Yuppie" - wawancara sareng aktor Chris Douridas sareng Barry Kinyon
  • "Momen Motong" - wawancara sareng editor Alain Jakubowicz
  • "Behind The Mask" - wawancara sareng stunt man sareng pemain Leatherface Bob Elmore
  • "Horror's Hallowed Grounds" - fitur ngeunaan lokasi pilem
  • "Still Feelin' The Buzz" - wawancara sareng panulis sareng sejarawan pilem Stephen Thrower
  • 43 menit balik-pamandangan footage video shot salila produksi film urang
  • Alternatip Openingl
  • Pamandangan Dipupus
  • trailer téater aslina keur AS jeung Jepang
  • Titik TV
  • éksténsif promosi masih jeung galeri gambar
  • Karya panutup anu tiasa dibalikkeun
  • Inggris SDH subjudul

Pembantaian Texas Chainsaw 2 datang ka 4K UHD ti Vinegar Syndome. Sirah IEUH pikeun nempatkeun pesenan anjeun sateuacan aranjeunna sadayana musna. (Aranjeunna ngajual gancang!)

Continue Reading

wartos

'Bambi' Minuhan 'Apocolypse Now' Demam Impian 'Perang Unicorn' Datang ka Blu-Ray

dimuat

on

Unicorn

Diréktur, Alberto Vázquez brings ngimpi muriang animasi Perang Unicorn pikeun hirup dina tontonan kudu-tingali jeung pernyataan pulitik heran beurat. Fantastic Fest 2022 dipilih Perang Unicorn salaku bagian tina programna sareng éta henteu nguciwakeun dina festival genre beurat. Film nu pangalusna digambarkeun salaku Apocalypse Kiwari meets Bambi mangrupa pilem luar biasa kalawan drama heran beurat pikeun mahluk sapertos squishy, ​​sarta gaya animasi senang. Juxtaposition éta ngajantenkeun tampilan anu luar biasa sareng tunggal. Kabeneran keur urang, pangalaman radikal datang ka Blu-Ray ti G Kids jeung Shout! Pabrik.

Sinopsis pikeun Perang Unicorn sapertos kieu:

Sapanjang umur, boneka biruang parantos dikonci dina perang karuhun ngalawan musuh sumpahna, unicorns, kalayan jangji yén kameunangan bakal ngalengkepan nubuat sareng ngiringan jaman énggal. Agrésif, percaya diri Teddy biruang Bluet sareng lanceukna Tubby anu sénsitip, ditarikna teu tiasa langkung béda. Salaku rigors na humiliation of Teddy bear bootcamp giliran horrors psychedelic tina wisata tempur di Leuweung Magic, sajarah pajeulit maranéhanana sarta hubungan beuki tapis bakal datang pikeun nangtukeun nasib sakabéh perang.

unicorn

Perang Unicorn Fitur bonus

  • Wawancara jeung sutradara Alberto Vásquez
  • "Gawe di Blénder" featurette
  • Fitur-panjangna animatik
  • gandengan

Perang Unicorn datang dina Blu-Ray mimiti 9. Méi anjeun bungah ngeunaan pangalaman insanely leuwih-nu-luhur? Hayu urang terang dina bagian komentar.

Continue Reading

Movies

Tech Jahat Bisa Dibalikan ku Ruse Predator Online dina 'The Artifice Girl'

dimuat

on

Program AI jahat sigana aya di tukangeun penculikan palsu budak awéwé di XYZ urang Thriller nu bakal datang Gadis Artifice.

pilem ieu asalna contender festival dimana eta garnered nu Adam Yauch Hörnblowér Award at SXSW, jeung meunang Feature Internasional pangalusna dina Festival Film Fantasia taun ka tukang.

The teaser trailer di handap (hiji pinuh bakal dileupaskeun pas), sarta karasaeun kawas nyokot twisted dina kultus fave Megan Leungit. Sanajan, teu kawas Megan, Gadis Artifice sanes pilem footage anu kapendak tapi ngagunakeun téknologi komputer jalma katilu dina narasi na.

Gadis Artifice nyaéta debut pilem diréktur tina Franklin Ritch. Béntang pilem Tatum Matthews (The Waltons: Homecoming), David Girard (pondok "Teardrop Goodbye with Mandatory Directorial Commentary by Remy Von Trout"), Sinda Nichols (Éta Tempat Ditinggalkeun, "Krisis Permen Karet"), Franklin Ritch jeung lance henryksen (mahluk luar angkasa, The Gancang jeung Dead)

XYZ Films bakal dileupaskeun Gadis Artifice dina Bioskop, Dina Digital, sareng On Demand on April 27, 2023.

Leuwih:

Hiji tim agén husus manggihan program komputer revolusioner anyar pikeun bait na bubu prédator online. Saatos ngahiji sareng pamekar program anu kaganggu, aranjeunna énggal-énggal mendakan yén AI gancang-gancang maju saluareun tujuan aslina. 

Continue Reading