Connect with kami

Games

Eli Roth Nyangking 'Imah Berhantu: Trick-VR-Treat' ka Meta Quest dina Waktos Lebaran

dimuat

on

Roth

nu mingpin pausahaan Eli roth ieu bringing horor jeung haunt fans pangalaman VR husus imah haunted. Pangalaman Meta Quest nyaéta 30-menit, 180-derajat blast chilling pas dina waktu keur Lebaran.

Haunted House: Trick-VR-Ngubaran béntang Venessa Hudgens jeung Will Sasso. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun lengkah kana pangalaman imah haunted tina kanyamanan dipan sorangan headset VR.

Eli Roth urang Trik-VR-Ngubaran ngarusak sapertos kieu:

"Ditulis sareng diarahkeun ku Roth, Trick-VR-Treat mangrupikeun surat cinta pikeun ongkos Lebaran klasik: imah angker, trik-atanapi-nyaréat, sareng waktos-waktos anu saé anu paling saé dibagikeun sareng réréncangan. Lengkah ka jero Dollhouse jomblo di tungtung jalan sareng ngabéréskeun garis anu ngabengkokkeun antara gosip sareng kanyataan anu ngalamun — upami anjeun wani."

"Kuring condong ngagem pangaruh kuring dina leungeun baju kuring, sareng kuring hoyong pondokna janten spektakuler sacara visual, kalayan unggal inci pigurana dieusi." ceuk Roth. "Kuring ningali ka sutradara karesep kuring sapertos Tim Burton, Terry Gilliam, David Lynch sareng cara aranjeunna ngarahkeun seni, tapi ogé para animator Brothers Quay. Éta sapertos anjeun nempatkeun sadayana kana Blénder sareng George Romero sareng Tarantino sareng ieu anu kajantenan.

Haunted House: Trick-VR-Ngubaran sumping dina Meta Horizons Dunya dimimitian 21 Oktober di 6:00 PT.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Games

Karya Seni Ngaganggu Nembongkeun 1-Up Suung Datang ti Dead Marios

dimuat

on

Bari fans hayang pisan ngantosan sékrési éta Super Juhari naros. pilem on April 5, aya hiji téori dekade-lami ngeunaan mana béntang titular meunang sakabeh jalma kahirupan tambahan, tur éta teu geulis.

Dicokot tina maga 1996 ngeunaan tukang ledeng lincah, pamaké Twitter Dahar beurang Mario Duduh nembé ngeposkeun gambar anu ngaganggu nalika pahlawan hopping urang respawns nganggo supa 1-Up, anjeunna leres-leres nyandak tina salah sahiji sésa-sésa kahirupan anu kapungkur.

Sagalana ngeunaan carita ieu kudu dicokot ku a sisikian uyah, sareng pernyataan anu tersirat ku gambar éta pasti sanés kanon, tapi éta tiasa tetep sareng anjeun salaku hal anu anjeun "henteu tiasa ditingali".

Pos éta parantos kéngingkeun langkung ti 143K likes sareng parantos di-tweet deui langkung ti 19K kali. Tapi teu nyangka Nintendo pikeun ngesahkeun téori sapertos kitu sabab sakumaha anu urang terang, Mario dihirupkeun deui ku sihir supa héjo, sanés biologi tutuwuhan.

Tapi hayu urang teu diskon dunya nyata fungi. Di Australia, aya supa anu tumuwuh tina sésa-sésa sato anu paéh. Éta disebut jamur ghoul sareng mangrupikeun bagian tina Hebeloma aminofilum jenis. Naha anjeun kedah tuang atanapi henteu henteu acan terang.

The Iteration panganyarna tina Mario dibuka di bioskop bulan hareup. The Super Mario Bros. Pilem nuju ka bioskop on April 5. Sanajan eta bakal jadi pilem kulawarga-berorientasi, masih begs patarosan: Dimana eta suung 1-Up asalna?

[Gambar panutup tina pamekar kaulinan Kaulinan Funkyzeit]

Continue Reading

Games

'Aliens: Dark Descent' Méré Urang Stratégi Real-Time, Pertempuran Naraka Ngalawan Hordes of Xenomorphs

dimuat

on

mahluk luar angkasa

Asing: Fireteam Elite éta kaulinan panungtungan anu dirilis dina mahluk luar angkasa waralaba. Kaulinan panganyarna Fireteam Elite datang ka kami ti duanana Tindalos Interactive jeung Focus Hiburan sarta brings kami kana dunya strategi real-time. Pendekatan anu saé pikeun waralaba saprak urang tiasa nampi perang overhead full-on ngalawan gerombolan nalika ngawangun sareng ningkatkeun sapanjang jalan. Fans tina XCOM I&2 kudu bungah. Bari maranéhna kudu bungah maranéhna ogé nyaho yén kaulinan ieu sagemblengna mangrupa pangalaman permadeath. Éta nambihan setrés sacara gembleng dina perangna sabab anjeun kedah ngamimitian deui upami anjeun leres-leres maot.

mahluk luar angkasa

Sinopsis pikeun Asing: Fireteam Elite

Rekrut, level up, sareng paréntah skuad Marinir Kolonial anjeun sacara real waktos salaku hiji unit kalayan kadali intuitif dina keyboard sareng mouse atanapi controller. Lalajo kumaha paréntah anu dikaluarkeun dina komunikasi gancang diturutan ku laut anu paling dilengkepan pikeun kaayaan dumasar kana kamampuan sareng alatna. Pamaén kedah nganggo akalna pikeun nganapigasi tingkat ékspansi, pengkuh sareng réaktif sareng tujuan lengkep. Tapi ati-ati sareng ngawaskeun vital unggal marinir - maot permanén pikeun saha waé anu murag dina tempur.

Asing: Fireteam Elite ngajalankeun sakuliah dunya dina Juni 20, 2023, pikeun PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One jeung PC.

Continue Reading

Games

Troma urang 'Toxic Crusaders' Balik deui dina New Retro Beat em 'Up Game

dimuat

on

Perang Salib

Troma bringing deui Toxie jeung geng pikeun babak kadua Perang Salib Racun karusuhan. Waktos ieu tim mutant aya dina kaulinan multiplayer beat 'em-up ti Retrowave. Perang Salib Racun Kaulinan dumasar kana kartun 90an anu teu disangka-sangka tina nami anu sami anu didasarkeun dina film Troma anu telenges, seksual, sareng over-the-top. Toxic Avenger.

toksik Avenger masih mangrupa franchise pohara populér film ti Troma. Nyatana, ayeuna aya reboot pilem Toxic Avenger dina karya anu dibéntangan Peter Dinklage, Jacob Tremblay, Taylor Paige, Kevin Bacon Julia, Davis, sareng Elijah Wood. Kami bungah ningali naon anu Macon Blair gaduh di toko pikeun kami kalayan versi anggaran ageung ieu waralaba.

Perang Salib Racun ogé narima tanggal release video game pikeun Nintendo jeung Sega deui 1992. Kaulinan ogé dituturkeun naratif kartun Troma.

Sinopsis pikeun Perang Salib Racun sapertos kieu:

Pahlawan hottest taun 1991 balik pikeun radikal, romp radioaktif pikeun era anyar, featuring aksi Heboh, crushing combos jeung runtah leuwih toksik ti anjeun gé nyaho naon nu kudu jeung! Pamekar sareng penerbit Retroware parantos ngahiji sareng Troma Entertainment pikeun ngabalikeun Toxic Crusaders, pikeun ngéléhkeun sadaya-anyar, sadaya-aksi pikeun hiji dugi ka opat pamaén. Candak pel, tutu, sareng sikep anjeun, sareng siap-siap ngabersihkeun jalan-jalan di Tromaville, hiji-hiji goon radioaktif sakaligus.

Perang Salib Racun sumping ka PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, sareng Xbox Series X/S.

Continue Reading