imah Berita Hiburan Pikasediheun Edgar Wright Nyiptakeun Playlist Lagu Khusus 60 kanggo 'Tadi Wengi di Soho'

Edgar Wright Nyiptakeun Playlist Lagu Khusus 60 kanggo 'Tadi Wengi di Soho'

Jaman Émut

by Trey Hilburn III
271 pintonan
Soho

Edgar Wright panganyarna Wengi Terakhir di Soho bade lebet kana daptar top 10 kuring tanpa ragu. Éta pilem anu éléktrik, elegan. Mangrupikeun dunya anu hébat sareng tunggang gunung. Salah sahiji hal anu menonjol dina pilem nyaéta lagu anu luar biasa anu Wright sasarengan pikeun soundtrack pilem éta.

Salian ti soundtrack sareng skor pilemna, Wright nyusun 60 daptar puter lagu ti jaman anu pasti nginget Wengi Terakhir di Soho. Anjeun tiasa ngupingkeun daptar puter dina Spotify atanapi Apple Music sareng percanten ka kami yén éta pantes pisan waktos anjeun. Kami parantos ngupingkeun éta dina ulang.

Sinopsis pikeun Wengi Terakhir di Soho sapertos kieu:

Dina Thriller psikologis diréktur Edgar Wright anu terkenal, Eloise, desainer fashion anu pikasieuneun, sacara misterius tiasa asup kana 1960an dimana anjeunna pendakan penyanyi wannabe anu ngagurilep, Sandie. Tapi kakuatan keur narik ati henteu sadayana katingalina janten sareng impian-impian ti baheula mimiti rengat sareng nyebarkeun kana hal anu langkung poek.

Daptar puter mangrupikeun perjalanan anu luar biasa sareng mangrupikeun cara anu saé pikeun nyiapkeun pilem. Pikeun masihan daptar puter daptar lagu IEUH.

Naha anjeun gumbira nonton Wengi Terakhir di Soho? Hayu urang terang dina komentar Facebook atanapi Twitter kami.

Translate »