imah Berita Hiburan Pikasediheun Sutradara Josh Boone Henteu Ngantosan Anjeun Ningali 'Mutan Anyar'

Sutradara Josh Boone Henteu Ngantosan Anjeun Ningali 'Mutan Anyar'

by Waylon Yordania
Josh Boone

Pikeun pemeran tina The Mutants Anyar, 28 Agustus 2020 mangrupikeun minuhan perjalanan anu dimimitian babarengan tilu atanapi opat taun ka pengker. Kanggo sutradara Josh Boone, Nanging, perjalanan éta dimimitian nalika anjeunna masih keneh budak.

"Kuring kedah nyerat [pilem] sareng sobat dalit kuring anu kuring kenal ampir ti saprak kuring lahir," Boone ngajelaskeun dina wawancara anu anyar sareng iHorror. "Ibu kami babaturan pangsaéna. Sareng kami maca komik Marvel sacara religius babarengan sapanjang taun 1980an nalika kami janten budak. Janten mimpi sapanjang kahirupan urang pikeun ngalakukeun sapertos kieu, tapi kami hoyong ngalakukeun anu béda tibatan pilem superhero anu biasa anjeun. ”

Pikeun panulis / sutradara anu hartosna nyerat carita anu didorong ku karakter, kirang difokuskeun kana superheroes dewasa anu parantos ngagaduhan dirina salaku jalma anu ogé ngagaduhan kakuatan. Anu diciptakeunna nyaéta pilem sareng pamaén John Hughes – upami Hughes sakedik langkung seueur dina casting-na disetél dina dunya pilem horor 90an.

Pikeun nyiptakeun jinis pilem éta, aranjeunna balik ka budak leutik sareng ngagali kana sétan Iblis Bear The Mutants Anyar. Salami masalah ieu karya seni Bill Sienkiewicz sumping ka payun sareng nyandak jinis pahlawan anyar.

"Kami terinspirasi pisan ku karya Bill," sa Boone. "Siga komik éta pikeun kuring henteu seueur sateuacan anjeunna sumping. Kuring resep éta tapi éta henteu khusus pikeun kuring atanapi pecah taneuh dugi ka anjeunna aub. ”

Kalayan carita anu dikonci dina tempatna, éta ngan ukur masalah pikeun milarian pamaén anu leres pikeun nyandak peran ieu.

Mimiti, aranjeunna ngagaduhan diskusi sareng Maisie Williams (Game of Thrones) sareng Anya Taylor-Joy (The VVitch) sareng salami prosés nyeratna, aranjeunna ngajaga dua aktris éta dilaporkeun ku draf anyar supados aranjeunna tiasa tetep terang kumaha karakterna mekar.

Palaku anu sanés henteu gampang mendakan sahenteuna sabagian kusabab Boone didedikasikan pikeun mendakan bakat anu leres, étnis, pikeun peranna.

"Kami nyéépkeun waktos langkung lami pikeun milari Henry Zaga sabab kami hoyong palaku Brasil pikeun peran éta," sutradara ngajelaskeun. "Kalayan Blu Hunt, kami hoyong Urang Asli Amérika asli anu ngagaduhan hubungan anu nyata pikeun reservasi. Kami hoyong mudahan mawa kaaslian ku ngalakukeun éta. Janten éta langkung siga ningali 300 jalma sareng nyobian mendakan jalma éta, pikeun anjeun pribadi, conto karakter anu anjeun tulis. Anu sanés panginten milih anu sanés tapi aranjeunna, pikeun kuring, conto anu paling diperyogikeun ku anu matak. ”

Éta tilas kaaslianana ngalir sapanjang The Mutants Anyar, sareng sababaraha ogé narik paralel langsung sareng kahirupan sutradara nyalira.

Boone digedékeun di bumi Kristen anu nindes anu nyababkeun anjeunna janten seueur pemberontakan nalika anjeunna ageung, sareng anjeunna nyatakeun, anjeunna tiasa sadayana hubungan sareng Rahne Wolfsbane, dimaénkeun ku Williams dina pilem éta, ku cara dididik ketat ku imam. anu dugi ka merek dirina pikeun "dosa" na.

Untungna, budak leutik Boone sorangan henteu jauh-jauh teuing. Sabalikna, anjeunna ngayakeun pemberontakan nyalira anu nunjukkeun kacintaanna kana buku komik sareng band sapertos Pantera sareng Nine Inch Nails.

"Salah sahiji hal anu hadé anu kuring kedah lakukeun nyaéta ieu kuring kedah pendak sareng Marilyn Manson," saur anjeunna. "Anjeunna lakukeun sora Lalaki Senyum. Janten kapan sawaktu pilem anjeun nguping Smiling Men janten gélo, éta Manson dina mikropon badé kacangan. Anjeunna ngalakukeun panutup 'Cry Little Sister' ti Budak Leungit, anu mangrupikeun pilem paling hébat anu pernah aya, sareng kami nganggo éta dina sadaya iklan pikeun pilem éta. Kuring ngagaduhan impian rock and roll kuring jadi kanyataan nyieun pilem. "

Sutradara éta ogé reueus tiasa nyayogikeun kisah cinta antara karakter Williams sareng Hunt kana layar ku cara anu, cenah, bisa jadi anu munggaran waktu Disney atanapi buku komik leres-leres lulus tés Vito Russo pikeun kalebetkeun LGBTQ .

"Carita cinta aranjeunna mangrupikeun tulang tonggong anu sadayana digantungkeun," pokna. "Nalika kuring ngora kuring resep Idaho Swasta Kuring sorangan; éta salah sahiji pilem karesep kuring. Kuring dibina di rumah tangga anu sapertosna, urang Kristen leres-leres percanten ngahutbah di garéja yén jalma-jalma homo angkat ka naraka. Maksadna, éta henteu lulucon. Éta anu aranjeunna nyarios. Éta anu kuring bébéja nyaéta yén aranjeunna berdosa sareng sadayana. Pilem masihan kuring jandela nyata kana dunya nyata pikeun paham naon kanyataanana. ”

Boone ngarepkeun pilemna nyalira bakal ngalakukeun éta pikeun jalma ngora LGBTQ, ogé, tanggal perilisanana pikeun pilem na tungtungna aya di dieu. Mangrupikeun titimangsa anu parantos lami datang.

Pilem ieu pasagi produksi lengkep nalika Disney sareng Fox ngahiji anu nempatkeun sadayana kanggo sataun lengkep. Sanaos rumor ngeunaan reshoot masif, éta waktos tunduh ieu anu nahan pilem kanggo waktos anu pangpanjangna. Aranjeunna badé dileupaskeun mimiti taun ieu. Teras, tangtosna, aya panundaan kusabab Covid-19.

Sajauh ngeunaan Boone prihatin, tapi, ayeuna waktuna, sareng jujur, urang boro-boro nyalahkeun anjeunna.

"Jalma-jalma kudu mimiti balik deui kana pilem," saur anjeunna. "Kuring pikir éta mangrupikeun bagian penting dina kahirupan, utamina nalika éta dilakukeun sacara aman nganggo topéng sareng sagala rupa. Aya cara anu aman pikeun ngalakukeun ieu. Éta langkung aman tibatan réstoran. Éta langkung aman tibatan pesawat. Kuring masih ngaraos atos siap-siap deui kana pilem. Kuring ogé resep pisan barudak tiasa ningali éta. Sigana mah henteu seueur pilem ayeuna anu ngagambarkeun pisan. "

The Mutants Anyar dibuka Jumaah ieu, 28 Agustus 2020. Pariksa bioskop lokal anjeun pikeun daptar, sareng hayu urang terang upami anjeun bakal nonton dina dinten pembukaan!

Posts Related

Translate »