imah Berita Hiburan Pikasediheun Dir. Adam Green Hayang Nonton Pilem 'Hatchet' Sareng Anjeun Langsung

Dir. Adam Green Hayang Nonton Pilem 'Hatchet' Sareng Anjeun Langsung

by Timoteus Rawles
847 pintonan
Serial Adam Green's "Hatchet" streaming langsung sareng koméntar koméntar.

Sutradara Adam Green cicing di tempat tapi hoyong masihan fans tempat virtual dina dipanna ku ngatur pihak nonton gratis karyana anu paling dikenal.

"Gabung sareng kuring, anggota pamaén / awak, sareng penggemar di tempat anu nyalira di panjuru bumi pikeun pamutaran langsung GRATIS tina potongan sutradara anu teu sénsor tina pilem anu ngenalkeun Victor Crowley ka dunya sareng ngalahirkeun waralaba slasher modéren, "Green nulis dina halaman Facebookna.

Sutradara Adam Green sareng orok buluan Arwen.

Sutradara Adam Green sareng orok buluan Arwen.

Kusabab kitu, Héjo ngatur média sosial ningali koléktif anu disebatna Coronapocalypse anu mimiti akhir bulan kamari. Holliston, sitkom horor na, parantos parantos diulas sareng klasik anu kajebak-di-ski-angkat ngagibleg disalurkeun dina 3 April.

Sugan magnum- nagrosspus, nu kampak séri anu paling diantosan ku jalma.

Anjeunna ngalirkeun bab anu munggaran dina 5 Maret sareng unggal sekuel dijadwalkeun pikeun perdana dugi ka 8 Maret sateuacan nuju kana séri pondok Lebaran populér na.

Serial Adam Green's "Hatchet" streaming langsung sareng koméntar koméntar.

Hatchet 2 bakal dijalankeun dinten ayeuna, Bagian 3 dinten Salasa sareng bab pamungkas Victor Crowley on April 8.

Sadayana pilem dijadwalkeun ngamimitian siang PST siang.

Labél produksi na ArieScope ngagaduhan katalog lengkep tina eusi anu bakal kéngingkeun waktos udara ditungtungan ku antologi horor 2011 Chillerama dina 18 April anu anjeunna ngabantosan nyerat.

Héjo nyarios yén anjeun tiasa ilubiung dina ngobrol sareng anjeunna sacara real-time atanapi ngan ngan saukur nganikmati sareng ningali klasik horor dina tiiseun.

"Naha anjeun ilubiung dina obrolan langsung atanapi ngan ukur linggih sareng nonton acara langsung unggal dinten (héy, sababaraha urang" resep nonton "- henteu aya penilaian di dieu), séri 'Coronapocalypse' kuring CARA langkung pikaresepeun tibatan anu kajadian di luar sana dunya nyata ayeuna! ”

Kanggo sadaya pembaruan kana jadwal, anjeun tiasa parios Facebook Héjo halaman IEUH.

Aliran langsung tiasa ditingali dina YouTube ArieScope nyalurkeun DI dieu.

Translate »