imah Berita Hiburan Pikasediheun Cuplikan 'Deep Blue Sea 3' Chums Cai Pikeun Kaluaran Digital na

Cuplikan 'Deep Blue Sea 3' Chums Cai Pikeun Kaluaran Digital na

by Timoteus Rawles
Laut Biru jero 3

nu Laut biru jero waralaba teu acan pasang surut sareng sekuel anu sanés tina Thriller taun 1999 nuju jalan kana pidéo digital sareng bumi.

Éta waé dua taun ka pengker yén cai ngalir beureum deui ku Laut Biru jero 2, kasuksésan anu sedeng pikeun VOD

Dina bab katilu, Laut Biru jero 3, anu badé ditetepkeun dina digital 28 Juli 2020, sareng Blu-ray / DVD Agustus, 25, urang nuturkeun biologis Kelautan Emma Collins (Tania Raymonde) anu ngempelkeun awak sareng nyandak aranjeunna pikeun misi ngajajah kota anu tilelep di tengah sagara tempat aranjeunna ngarencanakeun ngadokumentasikeun daérah kawin Bodas Bodas anu munggaran.

"Hanjakalna (peringatan spoiler), Bull Shark anu ditingkatkeun anu kabur di Deep Blue Sea 2 ogé aya tujuan épolusi masing-masing: kawin silang ku Great Whites anu langkung ageung.

Pelindung misi éta, Richard Lowell, yakin yén Bull Sharks ngandung konci pikeun ningkatna intél, anu cicingeunna niatna ngajual pikeun kauntungan ageung. Ayeuna, Emma sareng punggawaana kajebak dina rumpun bumi anu tilelep ngan saukur sagara ngalangkungan sagara, kajiret antara prédator di luhur sareng handapeun cai.

"Kami gumbira ku kasuksésan sesela" saur Produser Eksekutif, Tom Keniston dina hiji pernyataan, "sareng Laut Biru jero 3 urang tiasa ngawangun kana kasuksésan franchise ku hiji merk carita énggal anu bakal masihan pemirsa sadaya pikagumbiraeun sareng pikagumbiraeun anu diarepkeun tina Laut biru jero pilem. ”

Aya sababaraha hitters kakuatan balik cicilan katilu ieu:

Hal ieu diarahkeun ku John Pogue (nu Anu Tenang) sareng ditulis ku Dirk Blackman (Outlander). Tom Keniston (Laut Biru jero 2) berfungsi salaku produser eksekutif sareng dihasilkeun ku Hunt Lowry (Donnie Darko) sareng Patty Reed (Murni nagara murni haté) pikeun Roserock Pilem sareng sinématografer, Michael Swan.

Naha ieu bakal ahir-anu urang parantos ngantosan?

Tingali:

Laut Biru jero 3: 

Pelepasan Digital: 28 Juli 2020

Kaluaran Blu-ray / DVD: 25 Agustus 2020

BD sareng DVD Dipasihkeun dina format layar lébar 16 × 9

Waktu Ngajalankeun: Fitur: Kira-kira. 99 menit

Eusi Enhanced: Kira-kira. 10 menit

Posts Related

Translate »