imah Berita Hiburan Pikasediheun Darren Lynn Bousman Atur pikeun Langsung Pilem Horor 'LaLaurie Mansion'

Darren Lynn Bousman Atur pikeun Langsung Pilem Horor 'LaLaurie Mansion'

by Waylon Yordania
2,264 pintonan
LaLaurie Mansion

Panas tina kasuksésan spiral, Éntri anu pang anyarna dina ngembangna ragaji semesta, diréktur Darren Lynn Bousman parantos naék kana pilem pilem munggaran dina waralaba anu direncanakeun énggal diwangun sakitar LaLaurie Mansion anu terkenal sareng bersejarah. Proyék ieu ditulis ku Chad sareng Carey Hayes, panulis pilem munggaran di The Conjuring franchise.

"Ngagabung sareng proyék ieu mangrupikeun impian anu janten kanyataan pikeun kuring," saur Bousman dina pernyataan anu urang tampi tadi dinten. "Salami kuring tiasa émut kuring parantos ngaregepkeun paranormal. Saha waé anu diajar alam gaib terang legénda sareng lore di LaLaurie Mansion. Éta grail suci tina jenis lingkungan ieu. Nembe abdi diijinkeun aksés ka bumi, sareng tiasa cicing di dinya sareng saderek Hayes. Teu aya cara pikeun nyatakeun 72 jam kuring di jero témbok éta. Imah nyéépkeun anjeun. Éta sajarah nguciwakeun anjeun. The Hayes Brothers parantos nyiptakeun narasi anu émosional, pikasieuneun, sareng pikasieuneun anu kuring henteu sabar pikeun ngenalkeun dunya ka lokasi anu teu dipercaya ieu. "

"Henteu ngan ukur Darren sutradara anu luar biasa kreatif, tapi anjeunna ogé terang kumaha ngawangun franchise. Kami luar biasa gumbira ngagaduhan anjeunna dina hiji ieu, sareng henteu sabar pikeun ningali naon anu anjeunna bawa ka layar, "tambah saderek Hayes.

Agam na parantos ditutup pikeun aksés umum ti taun 1930an, tapi éta henteu ngeureunkeun turis tina ngiringan kana situs éta unggal taun pikeun ningali pandangan bumi dimana salah sahiji awéwé anu paling jahat dina sajarah anu kacatet, Madame Delphine LaLaurie, cicing sareng ngangkut seueur kalakuan anu pikasieuneunana. "Ékspérimén" na ka budak na pamustunganana kapendak, sareng anjeunna kabur ka bumi teu lami saatosna.

Kru pilem parantos dipasihkeun hak éksklusif pikeun lokasi ku pamilik sareng produser Michael Whalen dina urutan teuleum kana sajarah lokasi ku cara anu teu aya anu kantos nyobian sateuacan ayeuna.

iHorror bakal ngajantenkeun anjeun dipasang dina ieu LaLaurie Mansion proyék sakumaha langkung rinci janten sayogi.

Translate »