imah Berita Hiburan Pikasediheun Kipas 'Creepshow 2' Nyiptakeun Segmen 'Rakit' dina Poto Heboh

Kipas 'Creepshow 2' Nyiptakeun Segmen 'Rakit' dina Poto Heboh

by Trey Hilburn III

Kipas Ultra sareng panyipta eusi Paman Tnuc tina uncletnuc.com, parantos ngajantenkeun panon urang kaluar tina panon urang Sapuan 2 tangkorak asih. Dina upeti ka Sapuan 2 umur 33 taun, Paman Tnuc nyandak Twitter pikeun ngabagi poto ékologis ékologis anu dilakukeun anjeunna sababaraha taun sateuacanna.

nu 1987 antologi nampilkeun bagéan favorit kipas paporit dina pikaresepeun serius sareng pikasieuneun Rakit. Éta nampilkeun sakelompok budak kuliah anu badé bersenang-senang di danau terpencil. Aranjeunna tungtungna teror ku gumpalan tuang daging dina perjuangan sadayana pikeun salamet.

Éta fenomenal.

Pelepasan blu-ray Arrow Video nyandak beuleum jero nalika ngadamel segmen sareng sababaraha wawancara anu hadé sareng para pamaén.

Parios situs Paman Tnuc sareng pastikeun ngupingkeun campuran "batu rakit" na. Éta ngagaduhan daptar lagu langsung tina Caméon konéng Deke.

resmi The Sapuan 2 sinopsis sapertos kieu:

Antologi horor kadua ieu nyayogikeun langkung seueur dongéng anu pikasieuneun dumasar kana carita Stephen King. Hiji episode mendakan patung cerutu toko pituin Amérika anu hirup pikeun males kanyeri ka pupusna toko (George Kennedy) sareng istrina (Dorothy Lamour). Fitur sanésna mangrupikeun kelompok nonoman anu diserang ku gumpalan sapertos creature. Angsuran akhir nuturkeun awéwé anu jegud sareng callous (Lois Chiles). Anjeunna nabrak tukang mobil sareng mobilna sareng mutuskeun kabur ti tempat kajadian, tapi korban henteu condong tetep maot.

Pariksa poto lengkep di uncletnuc.com.

Ngerep Ngerep

Ngerep

Ngerep

Posts Related

Translate »