imah Blu Sinar Pencipta 'The Watchmen' Alan Moore 'The Show' mangrupikeun Total Mindbender sareng Dipimpin ka Blu-Ray

Pencipta 'The Watchmen' Alan Moore 'The Show' mangrupikeun Total Mindbender sareng Dipimpin ka Blu-Ray

Anjeun Kungsi Kami di Alan Moore

by Trey Hilburn III
338 pintonan

Éta pangawas mangrupikeun salah sahiji novel grapik anu saé kantos ditulis. Aranjeunna mahakarya lengkep. Buku susulan anu ngarah ka HBO Éta pangawas séri anu neuleu dina hak meunangna ku cara anu ampir nyandak eusi aslina. Ayeuna, genius jaman ayeuna urang, Alan Moore gaduh pilem énggal dina jalan anu disebat, Témbongkeun The. Hiji titingalian ngagoda ieu sareng anjeun bakal naék sareng dunya neon anu parah anu parah anu ngantosan.

Sinopsis pikeun Témbongkeun The sapertos kieu:

Fletcher Dennis (Burke), saurang lalaki seueur bakat, paspor sareng idéntitas, sumping di Northampton - kota anu anéh sareng angker di jantung Inggris anu bahaya sapertos anjeunna. Dina misi pikeun milarian artefak anu dipaling pikeun klienna anu ngancam, Fletcher mendakan dirina kasangkut dina dunya surup anu dieusian ku vampir, kaéndahan saré, gangster Voodoo, panon swasta noir, sareng pamales kanyeri. Anjeunna gancang tilelep kana liang hideung anu anéh sareng aneh, anu disumputkeun di handapeun permukaan kota anu sigana sepi ieu. Henteu lami deui Fletcher mendakan yén impian sareng kanyataan parantos kabur sareng panginten moal aya deui dunya nyata pikeun balik deui ... Wilujeng sumping di Tembongkeun.

Témbongkeun The

Si Mitch Jenkins ngarahkeun Témbongkeun The sagemblengna salah sahiji sintreuk aneh. Éta dieusi ku sisi muhrim Moore, sareng mangrupikeun salah sahiji pilem anu nyuhungkeun ditingali sababaraha kali.

Fitur-fitur khusus kanggo Tembongkeun urang blu-ray anu badé kalebet trailer, "Show Pieces film pondok asli" sareng "Welcome to The Show featurette," anu kalebet wawancara eksklusif sareng Alan Moore sareng Mitch Jenkins.

Témbongkeun The datang ka blu-ray mimiti 23 Nopémber sareng dina digital sareng On Permintaan dimimitian 5 Oktober.

Naha anjeun kipas Alan Moore? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Translate »