imah Berita Hiburan Pikasediheun Datang Moal lami deui: Dokuméntasi Angker Angker "Moolal Monyét"

Datang Moal lami deui: Dokuméntasi Angker Angker "Moolal Monyét"

by admin

Ditulis ku Patti Pauley

Nu iconic Haunted Mansion numpak di taman Disney mangrupikeun salah sahiji anu pang dipikaresepna ti Disney sareng penggemar horor. Mangrupikeun kasaimbangan éndah Disney vintage anu aya hubunganana sareng anu raoseun dina jero tunggang gunung, sareng sakedik keuna anu ngajantenkeun perjalanan ieu kasohor ku para pangunjung taman téma. Tunggang anu angker dimana tempat cicingna "999 happy haunts" dibuka mimitina di Disneyland California deui dina bulan Agustus 1969 sareng parantos ngokolakeun pengikut satia di dunya. Jauh pisan, peminat Mansion James H. Carter II parantos damel pikeun mawa Grimning Grhning Ghost anu kasohor dokumenter anu saé pantes dijudulan Moral Bodoh lengkep didaptarkeun pikeun budaya kipas sakitar daya tarik Disney anu poék.

jelema bodo-1

 

 

Dina kerjasama sareng Monster Movie Media sareng Octacle, Sutradara sareng host ti Creepy Kingdom Podcast Carter sareng Produser Eksekutif Ryan Grulich parantos damel teu kendat-kendat nganteurkeun proyék ieu. Salami sababaraha sasih kapengker, Carter sareng awakna parantos némbak wawancara di Amérika Serikat pikeun dokumén anu diantisipasi ieu sareng para penggemar sareng duta besar anu ngaregepkeun sapertos Spooky Dan Walker sareng Lance Henriksen. Salaku tambahan, dokumén éta ogé bakal nampilkeun seniman Topher Adam, tilas Imager Jason Surrell, Nora See, Tristan Risk, Robert Kurtzman, Walanda Bihary, Sandie Schnieder, Imager Terrir Hardin, Axelle Carolyn, sareng Mike Mendez. Foolish Mortals ogé bakal nampilkeun Disney Imager anu legendaris sareng animator Rolly Crump anu leres-leres ngubaran pikeun Mansioneers.

Carter nembé cukup marahmay nyandak waktos tina jadwal sibuk na pikeun ngajawab sababaraha patarosan ngeunaan proyék:

iH: Kumaha carana proyék ieu ngamimitian? Iraha anjeun ngamimitian? 

JC: Kuring mangrupikeun host tina podcast Creepy Kingdom anu museurkeun kana kaserepan pilem Disney sareng taman téma. Ngalangkungan acara kuring kuring tiasa pendakan sareng seueur sasama penggemar Rumah Haunted. Langkung seueur penggemar Mansion kuring patepang langkung kuring diajar kumaha Mansion mangaruhan kahirupan propésional sareng pribadi jalma! Kusabab kuring hoyong ngali langkung jero panginten kuring bakal janten bahan pokok anu sampurna pikeun dokumenter! Kami ngamimitian némbak pilem dina bulan Juli 2016 sareng ayeuna kami ngarencanakeun pikeun nuluykeun némbak dugi ka Désémber 2016.

iH: Naon khususna ngeunaan agam anu narik anjeun? Sareng naon tampilan paporit anjeun dina perjalanan?

JC: Nalika janten budak, Haunted Mansion mangrupikeun tempat anu aman pikeun raos tina sisi anu poék sareng serem tina hal-hal. Janten salaku jalma déwasa éta pisan ngahibur tiasa balik deui salah sahiji tempat anu dimimitian ku cinta kuring pikeun macabre! Adegan anu dipikaresep ku kuring kedah janten adegan ballroom sareng hantu menari. Ilusi hantu menari sateuacan kuring niup pikiran kuring salaku budak leutik! Ogé aya seueur kajadian dina adegan éta anu kuring ampir-ampiran ningali anu anyar, henteu sabaraha kali kuring naek!

iH: Naha anjeun narékahan éta pikeun dipidangkeun dina téater Disneyland? (sabab éta bakal epik).

JC: Kusabab pilem kami henteu resmi sareng henteu aya hubunganana sareng The Walt Disney Company pisan, kuring henteu kantos nganggap pilem anu dipidangkeun di Disneyland salaku kamungkinan. Disebutkeun, anjeun leres, éta bakal epik! Anjeun moal terang, hal-hal anu teu dikenal parantos kajantenan ...

iH: Sakali réngsé sareng saatos perdana téater, dimana urang tiasa ningali éta? Amazon, Netflix?

JC: Kami masih damel kumaha urang badé ngadistribusikaeun pilem ka balaréa tapi saatos pamutaran perdana kami, anu direncanakeun pikeun akhir Maret / awal April 2017, kami ngarencanakeun layar dina festival pilem sareng konvénsi komik sareng horor dugi ka 2017 Tapi saha waé anu nyumbangkeun $ 10 atanapi langkung kana Kampanye Dana Finishing urang ayeuna sateuacan perdana bakal ngagaduhan aksés ngalirkeun pilem online! Kampanye tiasa dipendakan di https://www.gofundme.com/jelema bodo.

GoFundMe anu disebatkeun di luhur ngagaduhan sababaraha kauntungan anu jahat pikeun kontributor kalebet kotak misteri of Haunted Mansion anu diilhamkeun tina barang-barang sareng ngan ukur $ 5 sumbangan anjeun tiasa lebet kana kontes anu aranjeunna jalankeun pikeun pendukung anu nyayogikeun skrining VIP sareng pamondokan di 2017 Moral Bodoh perdana di California Kidul. Pencét tautan di luhur pikeun ngarobih lengkep ngeunaan tempat persis artos dianggo sareng waspada taun payun pikeun surat cinta sakedik-tendangan ieu ka The Haunted Mansion!

 

Posts Related

Translate »