Connect with kami

buku

'Clive Barker's Dark Worlds' Siap Ngaleupaskeun pas dina waktos Lebaran

dimuat

on

Tiap-tiap sering aya anu datang anu karasaeun sapertos kado pikeun komunitas horor. Dunya Gelap Clive Barker boga rasa éta.

Dunya Gelap Clive Barker

Dijieun ku Phil sareng Sarah Stokes, monograf hardcover disetél pikeun dileupaskeun tanggal 18 Oktober 2022 ti Cernunnos Publishing, sareng bakal nyandak fans panulis sareng filmmaker dina nyelapkeun jero kana pikiran anu nyiptakeun. Pinhead, Candyman, Rawhead Rex, Breed Peuting sareng seueur deui. Numutkeun siaran pers anu kami tampi dinten ayeuna, éta bakal ngandung sketsa, naskah tulisan tangan, sareng seueur deui, seueur anu teu acan kantos dibagikeun ka masarakat.

Stokes parantos lami janten kolaborator sareng arsip karya Barker. Pondokna, aranjeunna duo sampurna pikeun proyék ieu. Salian pamikiran sorangan dina karya Barker urang, Dunya poék ogé bakal nampilkeun koméntar ti Ramsey Campbell, Quentin Tarantino, Neil Gaiman, China Miéville, Peter Straub, Armistead Maupin, JG Ballard, Wes Craven, sareng seueur deui. Tangtu, lalaki sorangan nulis afterword buku urang.

Dunya Gelap Clive Barker
Dunya Gelap Clive Barker nandaan monograf munggaran dedicated ka artis prolific.

Eceran dina buku asalna di $50, harga leutik mayar eusi jangji. Tetep panon anjeun peeled pikeun Dunya Gelap Clive Barker ieu Oktober sarta tetep katala iHorror sakumaha release nu draws ngadeukeutan pikeun info leuwih lengkep!

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

buku

'Resmi Lima Peuting di Freddy's Cookbook' Dileupaskeun Musim Gugur Ieu

dimuat

on

Lima Wengi dina pilem Freddy

Lima peuting di Freddy urang geus meunang release Blumhouse badag pisan geura-giru. Tapi, éta sanés ngan ukur kaulinan anu diadaptasi. Pangalaman kaulinan horor anu hit ogé didamel janten buku masak anu dieusi ku resep anu pikaresepeun.

nu Resmi Lima Peuting di Freddy urang Cookbook dieusian ku barang anu anjeun bakal mendakan di lokasi resmi Freddy.

Buku masak ieu mangrupikeun hal anu para peminat parantos maot ti saprak sékrési asli kaulinan munggaran. Ayeuna, anjeun bakal tiasa masak masakan signature ti kanyamanan asal anjeun sorangan.

Sinopsis pikeun Lima peuting di Freddy urang sapertos kieu:

"Salaku penjaga wengi anonim, anjeun kedah salamet lima wengi nalika anjeun diburu ku lima animatronics naraka anu hoyong maéhan anjeun. Freddy Fazbear's Pizzeria mangrupikeun tempat anu saé pikeun murangkalih sareng dewasa tiasa senang-senang sareng sadaya sato robot; Freddy, Bonnie, Chica, jeung Foxy."

Anjeun tiasa milarian Resmi Lima Peuting di Freddy urang Cookbook di toko mimiti September 5.

lima
Continue Reading

buku

'Billy Summers' Stephen King Dijieun Ku Warner Brothers

dimuat

on

Warta Pegatna: Warner Brothers kéngingkeun Stephen King Bestseller "Billy Summers"

Warta ngan turun via a Deadline ekslusif yén Warner Brothers parantos kéngingkeun hak pikeun buku laris Stephen King, Billy usum panas. Jeung powerhouses balik adaptasi pilem? Taya lian ti JJ Abrams ' Robot Goréng jeung Leonardo DiCaprio urang Jalan Appian.

Spekulasi geus rampant sakumaha fans teu sabar ningali saha bakal mawa karakter titular, Billy Summers, hirup dina layar badag. Naha éta bakal hiji-hijina Leonardo DiCaprio? Sareng bakal JJ Abrams linggih dina korsi sutradara?

Dalang tukangeun naskah, Ed Zwick sareng Marshall Herskovitz, parantos damel dina skenario sareng sigana bakal janten doozy nyata!

Asalna, proyék ieu dijadwalkeun salaku séri kawates sapuluh épisode, tapi kakuatan anu parantos mutuskeun pikeun kaluar sadayana sareng janten fitur anu lengkep.

Buku Stephen King Billy usum panas nyaeta ngeunaan urut Samaun Perang Marinir jeung Irak anu geus robah jadi hitman a. Kalayan kode moral anu ngan ukur ngamungkinkeun anjeunna pikeun nargétkeun jalma anu anjeunna anggap "jahat," sareng biaya anu sederhana henteu langkung ti $ 70,000 pikeun tiap padamelan, Billy henteu sapertos hitman anu anjeun tingali sateuacanna.

Sanajan kitu, sakumaha Billy mimiti mertimbangkeun pangsiun ti bisnis hitman, anjeunna ngagero pikeun hiji misi final. Waktos ieu, anjeunna kedah ngantosan di kota alit di Amérika Kidul pikeun kasempetan anu sampurna pikeun ngaleungitkeun pembunuh anu parantos maéhan rumaja baheula. The nyekel? Targetna dibawa balik ti California ka kota pikeun disidang pikeun rajapati, sareng hit kedah réngsé sateuacan anjeunna tiasa ngadamel deal banding anu bakal ngajantenkeun hukumanna tina hukuman pati ka panjara sareng berpotensi ngungkabkeun kajahatan batur. .

Nalika Billy ngadagoan waktos anu pas pikeun mogok, anjeunna nyéépkeun waktos ku nyerat jinis otobiografi ngeunaan kahirupanna, sareng ku kenal ka tatanggana.

Continue Reading

buku

Clive Barker Nyebutkeun Buku Ieu "pikasieuneun" & Éta Janten Serial TV

dimuat

on

Inget dorongan The Jahat Dead meunang deui 1982 nalika Stephen King disebut pilem "Ferocuisly aslina?" Ayeuna urang gaduh horor anu sanés ikon sastra, Babakan clive, nyebat hiji karya "Saé pisan pikasieuneun."

Éta karya téh novel The Deep. Henteu, sanés thriller Peter Benchley 1976 kalayan nami anu sami. Ieu Nick Cutter's 2015 bestseller nu lumangsung di jero cai. cutter nyaéta ngaran kalam dipaké ku pangarang Kanada Craig Davidson.

Ngomongkeun Raja, anjeunna ogé muji karya Cutter, nyarios novel Pasukan, "Sieun naraka kuring sareng kuring henteu tiasa nempatkeun éta ... horor sakola baheula anu pangsaéna."

Éta pujian luhur sabab Google Buku ngajelaskeun The Deep salaku “The jurang meets bersinar The. "

Dua legenda sastra horor ngagungkeun karya anjeun salaku "pikasieuneun" sareng "pangsaéna?" Taya tekanan aya.

katurunan disgusting ngarecah plot pikeun The Deep dina carita maranéhna:

"A wabah aneh disebut 'Gets geus decimating umat manusa dina skala global. Ieu ngabalukarkeun jalma poho-hal leutik mimitina, kawas dimana maranéhna ninggalkeun konci maranéhanana, lajeng hal teu-kitu-leutik, kawas kumaha ngajalankeun atawa hurup alfabét. awak maranéhanana poho kumaha fungsi involuntarily. Teu aya ubarna.

Tapi jauh di handapeun permukaan Samudra Pasifik, dukun universal anu disebut "ambrosia" parantos kapanggih. Pikeun nalungtik fenomena ieu, laboratorium panalungtikan husus geus diwangun dalapan mil handapeun beungeut laut urang. Tapi nalika stasion teu komunikado, sababaraha anu gagah turun ngaliwatan fathoms anu teu terang kalayan ngarep-arep ngabongkar misteri anu aya dina jero anu ngaremukkeun éta…

nu nulis C. Henry Chaisson, anu nulis skenario pikeun duanana tanduk sareng Apple TV porsi keur adaptasi buku pikeun Amazon Studios.

iHorror bakal tetep anjeun diropéa dina kamajuan séri sakumaha urang terang langkung.

* Gambar lulugu dicokot tina nu Telegraph.

Continue Reading