imah Berita Hiburan Pikasediheun Seri 'Chucky' Teaser Ngadamel Boneka Balik kana Akar Asli (Beureum)

Seri 'Chucky' Teaser Ngadamel Boneka Balik kana Akar Asli (Beureum)

by Timoteus Rawles
3,851 pintonan
Kahadean tina EW.com

Éta panon biru - tandatangan éta seuri; aslina Chucky aya deui dina séri anyar anu sami nami kanggo SYFY sareng tukang ngagoda anu pikaresepeun nembé murag ayeuna!

Cocooan redheaded killer anu biasa anu sakali deui ngarusak jalma, sareng di dunya horor éta warta badag dibéré sadaya bakat balik séri; anjeun ngagaduhan panyipta asli Don Mancini sareng rombongan palaku anu dipikaresep – sababaraha kencan dugi ka aslina. Ieu kalebet Jennifer Tilly, Fiona Dourif, Alex Vincent, Christine Elise, sareng tangtosna sora anu aya dina tukangeun Brad Dourif.

Pendatang Lexa Doig (Jason X) sareng Devon Sawa (Tujuan paneuri) buleudkeun pamaén pikeun peminat anyar.

"Palaku utami nyaéta budak homo umur 14 taun anu nuju dikoroyok sareng kaleungitan saatos pupusna indungna," ngawartoskeun EW. "Anjeunna seniman ngora [ngadamel] patung sareng bagian bonéka. Anjeunna mendakan Chucky di jual buruan teras ngagaleuh anjeunna, tapi tétéla yén anjeunna kénging langkung seueur tibatan anu ditawar. "

Mancini parantos atos damel damel siri ieu bahkan ngalangkungan pandemi. Nembongan waktos ayeuna anjeunna nyalurkeun aura asli tina franchise ku masihan Chucky sidekick ngora. Sanaos, henteu sapertos anu aslina di mana Chucky cocooan budak umur genep taun, waktos ieu Gen Z-er (Arthur) anu gaduh masalah janten pertahanan.

Mancini nambihan: "Salah sahiji hal anu kuring hoyong lakukeun nyaéta mawa [franchise] deui ka na Anak urang Play akar sareng gaduh protagonis [janten] murangkalih. Tapi kumargi, ku sababaraha pilem munggaran, kami parantos resep gaduh budak leutik kuring hoyong ngajajah anu béda, janten waktos ieu kami ngajalajah nonoman ngora. "

Teo Briones, Alyvia Alyn Lind, sareng Björgvin Arnarson ogé kabéntangan.

Upami anjeun pikir Chucky katingalina dalit, soca soca! Cetakan pikeun bonéka dicandak langsung tina anu di Dolanan Anak 2. Serial anyar ieu bakal tayang dina saluran SYFY dimimitian tanggal 12 Oktober 2021, sareng bakal ngandung 8 épisode.

Mancini nyebatkeun yén upami acara éta suksés bakal aya deui musim anu bakal datang.

Tingali kana teaser di handap sareng teraskeun iHoror pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan séri horor anyar anu pikaresepeun ieu.

Gambar lulugu dicandak tina EW.com.