imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Chucky' Bisa Dipimpin Di Luar Bumi

'Chucky' Bisa Dipimpin Di Luar Bumi

Numutkeun ka Don Mancini Éta Mungkin

by Trey Hilburn III
640 pintonan
Chucky

Dina wawancara anu anyar sareng Comicbook.com, panyipta Don Mancini muragkeun kamungkinan jalur gélo pikeun Chucky urang kahareup. Ieu dugi ka crossover - sareng di luar kotak dunya-ngawangun. Nyaéta, aya kamungkinan éta Chucky bisa jadi nuju ka luar angkasa 'frickin'.

Jason tumaros, Pinhead parantos, Leprechaun tumaros. Mangrupikeun kacenderungan dina waralaba anu biasana lumangsung saatos hiu luncat. Upami anjeun naros ka kami, Chucky parantos lami kanggo perjalanan ka luar angkasa. Hayu lalaki éta meuncit sababaraha jalma dina nol G. Anjeunna pantes éta.

"Saur kuring salaku karakter anjeunna cukup serbaguna sareng cukup pikaresepeun sareng anu cukup menarik anu anjeunna panginten tiasa kamana waé, bahkan ka luar angkasa." Mancini ngawartoskeun Comicbook.com. "Anu hiji hal, kuring pikir sakali kuring bercanda nyarios ngeunaan ngirim Chucky ka luar angkasa, sanaos kuring pikir éta bakal janten pilem anu pikaresepeun. … Saur 'X Goes to Space' biasana mangrupikeun barometer pikeun ngaluncatan hiu. Tapi maksud kuring, saha anu henteu hoyong ningali Chucky dina jas ruang angkasa kalayan helm, sapertos ngambang? "

Hayu urang kéngingkeun dang ieu Chucky dina acara luar angkasa di jalan, sadayana. Ti saprak éta Kelor Chucky kabéh taruhan dipareuman pikeun naon waé kaseriusan dina franchise. Janten, naha henteu ngenalkeun jinis fun goofy tingkat salajengna ieu?

Chucky ayeuna nuju episode anu kadua dina Syfy. Nyekel dina Salasa.