imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Chucky' Gaduh Peran Ngora sareng Jahat Charles Lee Ray

'Chucky' Gaduh Peran Ngora sareng Jahat Charles Lee Ray

by Trey Hilburn III
1,536 pintonan
Chucky

Abdi moal ngabohong, sadayana ieu Chucky warta mangrupikeun hal anu paling pikaresepeun anu lumangsung di alam horor. Urang SYFY Chucky Sigana mah éta bakal ngabeledug sareng upami anjeun ngémutan yén Don Mancini bakal ngarahkeun hal ieu, kami leres-leres gangbuster. The rad rad panganyarna tina Chucky wartos, saatos trailer anu hébat anu kami bagikeun awal minggu ieu, nyaéta casting Charles Lee Ray anu ngora sareng jahat.

Tétéla, 2019 urang Anu lucu sareng penjahat nonoman anu jahat pisan, bakal nyandak peran Charles Lee Ray di Chucky. David Kohlsmith sadaya badé ngaléngkah kana pola pikir budak jahat anu sanés. Anjeunna leres-leres ngagaduhan pikasieuneun di Anu lucu. Kuring yakin anjeunna bakal ngalakukeun luar biasa ogé di dieu.

Sateuacan sadayana kaleungitan akal. Abdi hoyong nunjukkeun yén Brad Dourif bakal sakali deui masihan sora Chucky. Sakabeh babad Charles Lee Ray bakal janten anu béda pisan.

Chucky

Sinopsis pikeun Chucky sapertos kieu:

Saatos bonéka Chucky anu vértipis parantos di jual di buruan kota suburban, kota Amérika anu idilisasi dialungkeun ka huru-hara nalika sababaraha rajapati anu pikasieuneun mimiti ngalaan hipokrasi sareng rusiah kota. Samentara éta, kadatangan musuh sareng sekutu ti jaman baheula Chucky ngancam pikeun ngalaan kaleresan dibalik pembunuhan éta, ogé asal bonéka setan anu teu kawéntar salaku anak anu biasa sigana anu janten monster kasohor ieu.

Chucky urang perdana séri dalapan édisi di USA Network sareng SYFY mimiti Oktober 12. Naha anjeun pikagumbiraeun ngeunaan pilihan pikeun ngora Charles Lee Ray? Hayu urang terang dina bagian koméntar.