imah Games 'Panggilan Kawajiban: Vanguard Zombies' Cuplike neraskeun Warisan Anu Henteu Kasar

'Panggilan Kawajiban: Vanguard Zombies' Cuplike neraskeun Warisan Anu Henteu Kasar

Zombie! Zombie! Zombie!

by Trey Hilburn III
550 pintonan
Telepon tina

Panggilan Zombies Kawajiban mangrupakeun konstanta sareng hiji hal anu urang tiasa percanten ampir unggal taun sakitar liburan. Éta henteu kunanaon kalayan kami ngémutan éta masihan seueur urang pikeun ngalakukeun Thanksgiving sareng liburan Xmas. Taun kamari Panggilan tugas hideung ops: zombi nyandak tim anu opat ngalangkungan rébuan portal anu teu mayit sareng multidiménsional bari nyandak ton senjata. Éta blast a! Zombies ogé nambihan sababaraha modeu anyar kalebet gim terbuka, dunya, dumasar misi. Éta Zombies anu pangsaéna parantos lami.

Panggilan Kawajiban: Vanguard nyaéta dina jalan 5 Nopémber sareng datangna langkung mayit! Panggilan Kawajiban: Vanguard Zombies bakal neraskeun alur carita Dark Aether ti Panggilan Kawajiban Hideung Ops Perang Tiis sareng angkat ka tingkat anu anyar anu didorong ku kinerja gen salajengna.

Ngarecah pamekar resmi sapertos kieu:

Éta sadayana dimimitian ku muka gerbang Dark Aether di Projekt Endstation. Saatos ékspérimén Nazi janten bencana salah sareng nubles liang kalebet kurudung diménsi, balukarna ngumbara jauh-jauh. Langkung ti anu urang terang.

Koperasi Pasukan Khusus kami terdampar di kuburan salju Stalingrad, kalayan henteu aya cadangan sareng alat komunikasi, dicekel ku sihir gelap Kortifex the Deathless. Kortifex mangrupikeun salah sahiji tina lima éntitas Dark Aether anu kabeungkeut sareng fana ku artefak alam dunya. Opat anu sanésna - Saraxis the Shadow, Norticus the Conqueror, Inviktor the Destroyer, sareng Bellekar the Warlock - berontak ngalawan Kortifex.

Kami henteu tiasa ngantosan ngagali sadaya pembunuhan mayit nalika Panggilan Kawajiban: Vanguard ragrag dina 5 Nov. Sadia dina Xbox Series X sareng Series S, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Microsoft Windows.