Connect with kami

wartos

'Cai' vs. 'Kaluar' Kanggo Top Oscar Emas

dimuat

on

Salami 90 taun terakhir Akademi Motion Pictures Seni sareng Ilmu Pengetahuan parantos nyebarkeun Oscar ka pamaén film pikeun karyana dina gambar gerak, sareng nalika aranjeunna resep drama jaman, biopik, sareng carita cinta tragis, aranjeunna ogé mikawanoh pilem horor anu saé nalika aranjeunna ningali hiji.

Taun ayeuna Bentuk Cai jeung Kaluar nyaéta pilem horor anu luar biasa anu bakal bersaing pikeun emas.

Mimiti, kageulisan cai Guillermo del Toro sareng carita cinta sato galak nyandak arah anu sepi na deui nyarioskeun carita. Tulang Iblis ieu panginten anu terakhir waktos anjeunna nganggo suasana langkung ti aksi pikeun nyarioskeun carita. Ayeuna anjeunna ngan ngahasilkeun aranjeunna.

“Cai” ngempelkeun 13 nominasi Oscar anu henteu cukup catetan; sajarahna ragrag di tukangeun Titanic, La la Land jeung Sadaya Ngeunaan Hawa, masing-masing ngagaduhan 14.

Lajeng aya Kaluar, anu nampi opat noms Oscar. Karya Yordania Peele matak pikasieuneun, kiasan sareng lengkep kompléks ku pesen kasabaran sareng kaayaan manusa. Oh hehehehe, éta ogé pikasieuneun sakumaha naraka.

Aktor utama Daniel Kaluuya bakal ngantepkeun gambar anu teu tiasa dieléskeun dina pikiran urang ku paningal panonna tina teror ngalangkungan cimata nalika anjeunna tunduh ka tempat anu tilelep.

Tapi saur kuring, Catherine Keener dipaling nom Aktris Pangalusna pikeun bagian na dina pilem ieu. Nya Ibu Armitage ngan ukur nganggo séndok sareng teacup mangrupikeun penjahat anu paling parah dina sajarah sinematik anu anyar.

Sebutan anu terhormat ogé kedah nyaah ka Allison Williams anu sarap jarum naungan Rose patut pikeun tempat dina sora Aktris Pendukung Terbaik pikeun Kaluar.

Sadayana, Bentuk Cai nyaéta anu payun di Oscar taun ayeuna. Éta dina balapan pikeun lima hadiah top kalebet Best Picture, Director, Actress, Actor, sareng Skenario.

Kaluar angkat ka kepala sareng Del Toro dina kategori Best Picture, Acting, Director sareng Original Screenplay.

Naha pamilih Akademi bakal resep pilem monster klasik tibatan éditor anu pikasieuneun ngeunaan hubungan ras di Amérika tetep kedah ditingali, tapi teu tiasa disangkal duanana pilem ieu pantes dipikagaduh sareng penggemar horor bakal disetél dina wengi Oscar pikeun langkung seueur. tibatan ngan ukur trailer pilem.

Bentuk Cai ditunjuk pikeun:

Gambar Pangsaéna, Sutradara Pangalusna, Aktris Pangalusna, Aktor Pendukung Pangalusna sareng Aktris, Skénario Asli, Sinématografi, Éditan, Desain Produksi, Desain Kostum, Skor Asli, Éditan Sora, sareng Campuran Sora.

Kaluar kanggo:

Gambar Pangsaéna, Sutradara Pangalusna, Aktor Pangalusna sareng Skénario Asli Asli.

Oscars bakal disiarkeun dina dinten Minggu, 4 Maret 2018, dina ABC.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

'Saw X' Filmmaker ka Fans: "Anjeun Naroskeun Pilem Ieu, Kami Ngadamel Ieu Kanggo Anjeun"

dimuat

on

Dina featurette meureun keur emailed ka unggal pub horor kaluar aya, produser nu upcoming Saw X film nyebutkeun hiji ieu sequel langsung ka Ningali II. Anjeun tiasa ningali klip éta dina pidéo di handap ieu.

"Éta kedah katingali sapertos Saw awal," saur produser Mark Burg dina klip.

"Éta ditémbak dina 35 (mm); aranjeunna scuzzy sareng gritty, "tambah Saw X sinematografer Nick Matthews.

Numutkeun produser entri ieu estu masihan fans hal pikeun kasampak maju ka. "Kami leres-leres nyobian mayar aranjeunna pikeun kasatiaan sareng fans anu parantos aya ti saprak Saw I," saur Burg. "Sareng éta naha aya endog Easter, aya throwbacks; Kami leres-leres nyobian nyarios, 'anjeun naroskeun pilem ieu, kami ngadamel ieu pikeun anjeun,' ”saur produser. Oren Koules.

Ngan sababaraha minggu sanggeus kajadian di Saw (2004): John Kramer (Tobin Loncél) geus balik. Atur antara acara tina Saw I jeung II, John gering jeung nekat ngumbara ka Mexico pikeun prosedur médis picilakaeun sarta eksperimen dina harepan hiji mujijat tamba pikeun kanker na - ngan pikeun manggihan sakabéh operasi mangrupa scam mun nipu paling rentan. Bersenjata sareng tujuan anu énggal, John uih deui ka padamelanna, ngabéréskeun para seniman penipu ku cara visceral tandatanganna ngalangkungan séri perangkap anu séhat sareng pikasieuneun. Angsuran anu paling tiis tina ragaji franchise acan explores bab untold tina Jigsaw urang paling kaulinan pribadi.

Continue Reading

Movies

Trailer 'Hell House LLC Origins' Nampilkeun Carita Asli Dina Waralaba

dimuat

on

Panulis / sutradara Stephen Cognetti urang Naraka House LLC Asalna: The Carmichael Manor ngan ngarilis trailer anyar ampir sabulan dihareupeun premiere festival na di Telluride Horror Show ti Oktober 13 dugi ka 15. Tapi upami anjeun henteu tiasa ngadamel saringan éta, tong hariwang, pilem bakal diluncurkeun Shudder dina 30 Oktober (non-subs bakal meunang sidang bébas 14 poé husus dimimitian dina 21 Oktober *).

pilem ieu téh stand-nyalira dina Imah Naraka semesta ngécéskeun Cognetti, sarta anjeunna miharep fans anu siap pikeun robah teh.

“Sanajan ieu film kaopat dina Naraka House LLC séri, Abdi hoyong fans uninga yen ieu lain 'bagian 4' atawa prequel a. Dina nyieun Carmichael Manor, kuring hayang ngadamel carita aslina dina Naraka House LLC alam semesta acan diatur dina dinten ayeuna tinimbang nyieun prékursor ka trilogy aslina. Salaku pembuat film, Carmichael Manor ngamungkinkeun kuring pikeun ngajalajah sababaraha téma sareng asal-usul tina mitologi hotél, bari ngenalkeun karakter sareng misteri anyar anu aya dina kajadian anu lumangsung dina 1989 dina carita asal anu mandiri, salah sahiji sababaraha anu kuring ngarepkeun. nyiptakeun, ”saur Cognetti dina siaran pers.

Waktos ieu: "Carita lumangsung dina 2021 sareng nuturkeun sakelompok sleuths internét anu ngarambat ka Carmichael Manor anu jauh. Tempatna di jero leuweung Rockland County, New York, perkebunan mangrupikeun situs pembunuhan kulawarga Carmichael taun 1989 anu teu kaungkab dugi ka ayeuna. Anu aranjeunna mendakan mangrupikeun rusiah anu disumputkeun salami mangpuluh-puluh taun sareng teror anu parantos nyumput dina kalangkang sateuacana. Imah Naraka. "

*Shudder nawiskeun uji coba gratis 7-Day, kumaha oge, Terror Films Releasing parantos damel sareng Shudder pikeun nawiskeun kode promo khusus ieu: HELLHOUSELLC4 Kodeu bakal saé pikeun Uji Coba Gratis 14 Dinten ti tanggal aktivasina, tapi kodeu khusus ieu kadaluwarsa dina 21 Oktober 2023, janten pastikeun pikeun ngaktifkeunana sateuacan 21 Oktober tapi henteu langkung awal ti 18 Oktober pikeun nyekel perdana Naraka House LLC Asalna: The Carmichael Manor on Oktober 30.

Continue Reading

Movies

Kevin Williamson 'Sakit' Anjog dina DVD jeung Digital

dimuat

on

Kevin Williamson teu muhrim kana genre slasher. Anjeunna jawab sagala jinis slashers rumaja kaasup ngajerit, tangtosna. Slasher rumaja panganyarna na minuhan dinten COVID gering ayeuna kaluar dina DVD jeung Digital.

gering nampilkeun Williamson nuju throttle pinuh kana COVID sareng jangjang katuhu jauh. Sakabeh hal réngsé nepi ngarasa saeutik teuing preachy pikeun kuring. Tapi éta ogé gaduh bit anu pikaresepeun.

Sinopsis pikeun gering sapertos kieu:

Nalika pandémik terus-terusan ngeureunkeun dunya, Parker sareng sahabatna Miri mutuskeun pikeun karantina di bumi danau kulawarga nyalira-atanapi panginten aranjeunna.

gering téh Diarahkeun ku John Hyams (Nyalira), ditulis ku Kevin Williamson (Scream, I Know What You Did Last Summer) and Katelyn Crabb, SICK stars Gideon Adlon (Blockers, The Craft: Legacy), Betlehem Million (Jeung Kawas Éta), Marc Menchaca (The Outsider, Ozark) jeung Jane Adams (Twin Peaks, Poltergeist, Hacks).

Anjeun ayeuna bisa manggihan gering dina DVD jeung dina digital.

Continue Reading