Connect with kami

wartos

Erlingur Thoroddsen on Hulu and Blumhouse's Gay Slasher 'Midnight Kiss'

dimuat

on

Cium tengah wengi

Cium tengah wengi debut dinten ieu di Hulu salaku bagian tina na Kana Gelap séri ko-dihasilkeun kalayan Blumhouse Studios.

Ditulis ku Erlingur Thoroddsen (Rift) sareng diarahkeun ku Carter Smith (Ruruntuhan), pilem slasher ieu museur kana rompok babaturan gay sareng gal gal pangsaéna nalika aranjeunna babarengan ngariung dina Taun Anyar. Aranjeunna gaduh gim khusus anu aranjeunna resep maénkeun anu disebut "Midnight Kiss" tapi taun ayeuna hal-hal bakal nyandak giliran anu ngabahayakeun nalika tukang maehan netepkeunana ka grup.

Kuring nyarios sareng Thoroddsen telat minggu kamari. Anjeunna getol nyarioskeun ngeunaan pilem sanaos kasus jet-lag anu serius tina angkat ka Islandia nganjang kulawarga pikeun liburan.

Erlingur Thoroddsen nyarios sareng iHorror ngeunaan pilem anyar anu sumping ka Hulu.

Panulis sareng sutradara nyarios yén anjeunna hoyong ngalakukeun pilem slasher homoseks pikeun sababaraha waktos, ayeuna, janten nalika anjeunna mendakan yén Blumhouse khusus resep ngalakukeun persis éta pikeun episode Taun Anyar maranéhna. Kana Gelap, éta musik pikeun Ceuli.

Nanging, séri nampilkeun halangan nyalira. Kalayan anggaran anu langkung saé, pertengahan jajaran, sareng kabutuhan pikeun pamaén alit sareng ngan ukur sababaraha lokasi némbak, seueur ideu anu Thoroddsen main-main dina jaman baheula moal jalan. Anjeunna ogé terang ti mimiti pilem éta bakal lumangsung gancang-gancang upami nada na ditampi.

Nyatana, anjeunna bakal ngagaduhan kirang ti sasasih kanggo nyerat skrip sareng siap pikeun produksi.

"Komo angkat ka pitch, kuring terang éta kanyataanna," jelas Thoroddsen. "Kuring angkat sareng nada anu disiapkeun pisan. Kuring gaduh sadayana gempungan carita. Kuring henteu kantos nyerat nanaon gancang ieu sateuacanna, tapi éta henteu ngimpina. Éta ngagumbirakeun. Nalika anjeun teu gaduh waktos kanggo nyéépkeun, anjeun ngandelkeun ka naluri anjeun. ”

Naluri Thoroddsen nyababkeun anjeunna ka tempat anu pikaresepeun nalika nyerat skrip. Sapertos seueur pilem slasher, éta kalebet nganut sababaraha stereotip sareng tokoh anu nyeratna. Ratu-ratu beuki teu sopan, basa beuki rancu, ubar narkoba langkung kaprah, sareng adegan séks langkung pikaresepeun.

Masih, aya kernel bebeneran tina naon anu diciptakeunana, sareng anjeunna gancang nunjukkeun yén ngan kusabab karakterna teu kedah sadayana pikaresepeun, éta henteu hartosna éta sanésna asalna ti tempat anu asli.

"Kuring kantos cicing di LA salami sataun satengah nalika kuring ngamimitian nyerat skrip," saurna. "The 'LA gay' pikaresepeun pikeun kuring. 'Gay gélo' sareng promiscuity Hollywood Kulon nginspirasi kuring sareng mangrupikeun hal anu kuring hoyong nyerat. Carter leres-leres ngagaduhan éta sareng pamaén anu nyambung ka éta, ogé. Di hiji sisi, kuring tiasa ningali kumaha jalma bakal nampi éta nalika nunjukkeun anu négatip, tapi upami anjeun nyéépkeun waktos di Hollywood Kulon, anjeun bakal ningali jalma-jalma ieu dina siang dinten Minggu. Éta sanés manteng. ”

Produksi na nyandak kanyataan saléngkah deui ku casting aktor homo pikeun maénkeun karakter homo dina pilem. Éta masihan lapisan kaaslian tinangtu pikeun karakter anu bakal kakurangan serius dina panangan palaku anu lempeng anu henteu gaduh pangalaman dina grup babaturan jinis ieu.

"Kami ngagaduhan seueur aktor pikeun audisi," sa Thoroddsen. "Kuring pikir kami réngsé ku pamaén anu sampurna. Aranjeunna nyicingan grup éta kalayan sampurna. Aya seueur pisan palaku gay hébat di luar sana sareng éra aranjeunna henteu langkung sering ngalakukeun peran sapertos ieu. "

Kalayan palaku anu aya di tempatna, parantos waktuna mutuskeun naon jinis topéng pembunuh anu bakal dipaké. Nalika nyerat skrip, anjeunna nyarios yén anjeunna ngagaduhan langkung topéng setan / gimp dina pipikiran, tapi sutradara nyandak kana tempat anu rada béda.

"Topéng anak anjing asalna ti Carter," cenahna. "Sakali kami ngamimitian ningali vérsi anu tangtu, éta leres-leres mimiti dianggo pikeun kami. Sakali dina ngungkabkeun saha anu maéhan, sanaos henteu aya adegan BDSM dina pilem éta, kuring hoyong maénkeun ideu yén anjeunna langkung seueur dina hubunganana. Éta tempat ideu na asalna. Anjeunna raoseun tunduk ka jalma éta khususna tapi anjeunna bertindak, ngadominasi aranjeunna, bari tetep nganggo sub rarayna. "

Simbolisme pamustunganana tiasa dianggo, nambihan dinamika anu pikaresepeun nalika killer éta diungkabkeun khususna nalika maén ngalawan pembunuhan sanés anu kajantenan dina pilem ku karakter anu béda.

Motivasi aranjeunna henteu tiasa langkung jauh, nanging pembunuh sekundér tetep ngatur kalakuan atasan anu nyebut rajapati topéng anu séjén "handapeun psikopat."

Thoroddsen ngaku yén anjeunna henteu dihaja pikeun pelajaran atanapi pesen anu langkung ageung janten bagian tina pilem, tapi anjeunna nyangka yén distilasi ieu leres-leres nyarioskeun dina jangka panjang.

"Hiji tokoh lakonan kusabab dorongan sareng timburu dimana anu sanésna parantos ngarencanakeun tapi motifna langkung intelektual. Henteu karaos katingali dina sakolompok jalma anu dipinggirkan nyandak tol nalika éta panginten tiasa janten ruang panarima, ”pokna. "Anjeun hoyong ditampi tapi anjeun henteu sareng éta diraoskeun di jero anjeunna. Dina budaya hook up sareng setting anu promiscuous, kuring hoyong ngajantenkeun aspek éta kana naon anu ngadorong anjeunna bunuh. Ampir khusus pikeun hal homo homo sanés sadayana anu ilubiung dina budaya sapertos kitu. ”

Salaku tanggal perdana pikeun Cium tengah wengi jagoan, Thoroddsen ngaku yén anjeunna rada gugup, tapi ogé gumbira dina prospek pilem ditingali ku pemirsa anu langkung ageung, antukna, anjeunna ningali ka payun pikeun proyek-proyek sanés anu anjeunna damel di momen.

Salah sahiji ti éta kalebet pembuatan Amérika dina pilem horor Islandia na Rift.

"Seueur hal-hal kerén anu lumangsung di sana anu kuring teu tiasa carioskeun," saurna, "tapi kuring resep pisan. Mudah-mudahan aya hal anu kuring tiasa nyarioskeun gancang-gancang ku éta. "

Cium tengah wengi sayogi ayeuna di Hulu. Pariksa trailer di handap sareng hayu urang terang dina koméntarna upami anjeun bakal ningali!

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Tingali Ka jero 'Exorcist: Believer' dina Featurette Anyar

dimuat

on

meureun nu jambatan pilem diantisipasi dina triwulan katilu ieu taun téh The Exorcist: Percaya. Lima puluh taun saatos aslina kaluar, seniman reboot Jason Blum sareng sutradara David Gordon Green nambihan kana kanon salah sahiji pilem horor anu paling dipikacinta sepanjang waktos. Aranjeunna malah ngagaduhan Ellen Burstyn balik salaku Chris MacNeil, indung ka demonized Regan (Linda Blair) dina pilem munggaran!

Universal ngaluncurkeun pidéo dinten ayeuna pikeun masihan fans katingal langkung caket kana pilem sateuacan tanggal rilis lebar 6 Oktober. Dina klipna, Burstyn masihan sababaraha wawasan ngeunaan karakter anu didamelna satengah abad ka tukang.

"Maén karakter anu kuring nyiptakeun lima puluh taun ka pengker: Panginten anjeunna gaduh umur lima puluh taun. Janten saha anjeunna?” manéhna nyebutkeun dina video.

Anjeunna langkung seueur nyarios sapertos Héjo dina fitur mini ieu. Sapertos sabagéan ageung pidéo ieu, meureun aya spoiler anu hampang janten nonton dina résiko anjeun nyalira.

Continue Reading

Movies

Stills Liar tina 'Toxic Avenger' Reboot Bakal Sadia

dimuat

on

Naon anu anjeun meunang mun anjeun tambahkeun sababaraha daging nu diasinkeun ka saeutik kayu lajeng nambahkeun hiji nulungan berehan tina Dinklage? Naha a toksik Avenger reboot tangtu. Sareng dinten ayeuna, Gambar legendaris diwenangkeun urang boga Toong saeutik dina anggota matak disebut tadi sabab muncul dina reboot tina 1984 aslina.

Kevin Bacon dina 'The Toxic Avenger'

Proyék ieu parantos narékahan pikeun turun tina taneuh sakitar 13 taun sareng ayeuna tungtungna nuju ka layar lebar mimitian jam Austin urang hebat Fest, ngajalankeun 21-28. September.

Diréktur Macon Blair ngawartoskeun Hiburan Weekly Éta sami sareng "Toxie" asli ngalangkungan jalan carita na:

"Aya kacilakaan industri anu dahsyat anu ngajantenkeun anjeunna mutant sareng outcast, tapi ogé masihan anjeunna kakuatan super sareng kamampuan super anu ngajantenkeun anjeunna janten waspada anu teu mungkin dina masarakat anu turun-turun ieu."

Anjeunna nambahan: "Sarupa jeung aslina toksik Avenger, anjeunna singularly unqualified jadi pahlawan. Anjeunna teu utamana gagah, anjeunna teu utamana licik, tapi anjeunna boga haténa di tempat katuhu, sarta anjeunna dimimitian nyandak eta ka wates nalika anjeunna kadorong kana sudut ".

Elijah Wood dina 'The Toxic Avenger'

Kevin Bacon jeung Nabi Elias Kai mangrupa antagonis film. Kai maén ganglord jahat Fritz Garbinger anu ku anak buahna disebut Killer Nutz nyoba upend pahlawan janitorial urang. Blair nyebutkeun Fritz nyaeta, “Nurun Riff Raff ti The Rocky Blora Gambar Tembongkeun sareng Danny DeVito pingguin dicampurkeun.

Peter Dinklage dina 'The Toxic Avenger'

Kami badé ngalakukeun sababaraha jurnalisme anu puguh di dieu sareng ngantepkeun siaran PR anu ngobrol, tapi pastikeun anjeun terangkeun naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan pilem upami anjeun hadir. Fantasi Fest di Austin:

Paporit kipas dilahirkeun deui salaku pembuat film Macon Blair mawa ikon anti pahlawan anu nganggo pel.
deui ka layar badag dina Pamales Toksik. Film ti legendaris Hiburan is
a reimagining kontemporer tina Troma Hiburan urang 1984 aksi komedi hit, The Toxic Avenger, dijieun ku legenda genre, Lloyd Kaufman.

Jacob Tremblay dina 'The Toxic Avenger'

Ngahijikeun roster anu diaku sacara kritis ku aktor anu dipikacinta, anu matak kalebet Emmy
Pemenang pangajén Peter Dinklage ("Game of Thrones," "The Hunger Games: The Ballad of Songbirdsand Snakes"), Pamenang pangajén Critics Choice Jacob Tremblay ("Room," "Luca"), Juara Independent Spirit Award, Taylour Paige ("Ma Rainey's Black Bottom," "Zola"); Tien Juara pangajén BAFTA Julia Davis ("Sally4Ever," "Nighty Night," "Run Rabbit Run"); Jonny Coyne ("Ma Rainey's Black Bottom") sareng juara SAG Award, Elijah Wood ("The Lord of the Rings" franchise, "Yellowjackets") sareng Kevin Bacon ("City on A Hill", "Footloose").

Taylor Paige dina 'The Toxic Avenger'

Film ieu nuturkeun carita berjuang everyman-janitor Winston Gooze, saha
dirobih ku kacilakaan beracun anu pikasieuneun janten évolusi pahlawan énggal: THE TOXIC AVENGER! Ayeuna kalayan kakuatan super-manusa sareng nganggo pel anu bercahaya pikeun senjata anu teu konvensional, anjeunna kedah balap ngalawan waktos pikeun nyalametkeun putrana sareng ngeureunkeun tirani perusahaan anu kejam sareng lapar kakuatan ngagulungkeun kakuatan adidaya beracun pikeun nguatkeun kakaisaranna anu tercemar.

'The Toxic Avenger' kahadean tina Gambar Legendaris


Blair diarahkeun pilem tina skenario anu anjeunna nyerat dumasar kana Lloyd Kaufman "The Toxic
Avenger" (1984). Pilem ieu diproduksi ku Mary Parent, Alex Garcia, Lloyd Kaufman sareng Michael Herz. Produser eksekutif nyaéta Andrew Pfeffer, Jay Ashenfelter sareng Macon Blair kalayan casting ku Mark Bennett sareng Julie Harkin. Kolaborator Blair di tukangeun kaméra kalebet diréktur fotografi unggul Emmy Award, Dana Gonzalez; desainer produksi Alexander Cameron; redaktur Brett W. Bachman jeung James Thomas; pangawas épék visual Chris Ritvo; costume désainer Vanessa Porter; kalayan musik ku Will Blair jeung Brooke Blair. Dunya Toxic Pantes Pahlawan Toxic.

Continue Reading

Movies

'Saw X' Filmmaker ka Fans: "Anjeun Naroskeun Pilem Ieu, Kami Ngadamel Ieu Kanggo Anjeun"

dimuat

on

Dina featurette meureun keur emailed ka unggal pub horor kaluar aya, produser nu upcoming Saw X film nyebutkeun hiji ieu sequel langsung ka Ningali II. Anjeun tiasa ningali klip éta dina pidéo di handap ieu.

"Éta kedah katingali sapertos Saw awal," saur produser Mark Burg dina klip.

"Éta ditémbak dina 35 (mm); aranjeunna scuzzy sareng gritty, "tambah Saw X sinematografer Nick Matthews.

Numutkeun produser entri ieu estu masihan fans hal pikeun kasampak maju ka. "Kami leres-leres nyobian mayar aranjeunna pikeun kasatiaan sareng fans anu parantos aya ti saprak Saw I," saur Burg. "Sareng éta naha aya endog Easter, aya throwbacks; Kami leres-leres nyobian nyarios, 'anjeun naroskeun pilem ieu, kami ngadamel ieu pikeun anjeun,' ”saur produser. Oren Koules.

Ngan sababaraha minggu sanggeus kajadian di Saw (2004): John Kramer (Tobin Loncél) geus balik. Atur antara acara tina Saw I jeung II, John gering jeung nekat ngumbara ka Mexico pikeun prosedur médis picilakaeun sarta eksperimen dina harepan hiji mujijat tamba pikeun kanker na - ngan pikeun manggihan sakabéh operasi mangrupa scam mun nipu paling rentan. Bersenjata sareng tujuan anu énggal, John uih deui ka padamelanna, ngabéréskeun para seniman penipu ku cara visceral tandatanganna ngalangkungan séri perangkap anu séhat sareng pikasieuneun. Angsuran anu paling tiis tina ragaji franchise acan explores bab untold tina Jigsaw urang paling kaulinan pribadi.

Continue Reading