imah Blu Sinar 'The Mortuary Collection' Blu-Ray Diisinkeun Pikeun Tepi ka Bébas kalayan Fitur Khusus Anu Nganggur

'The Mortuary Collection' Blu-Ray Diisinkeun Pikeun Tepi ka Bébas kalayan Fitur Khusus Anu Nganggur

by Jacob Davison

Kumpulan Mortuary disutradaraan ku Ryan Spindell mangrupikeun antologi anu matak ngabahayakeun anu dileupaskeun taun kamari liwat jasa streaming horor, Shudder. Dibéntangan ku Clancy Brown salaku tukang kiridit anu marahmay anu marahmay namina Montgomery Dark anu nyarioskeun carita téror ka Sam, diperankeun ku Caitlin Custer, anu hoyong padamelan di kamar mayitna. Sareng sakumaha tagline pilemna nyatakeun, "Unggal mayit gaduh carita."

Kumpulan carita horor anu khusus pikaresepeun, Kumpulan Mortuary mangrupikeun siaran streaming anu luar biasa tina 2020 sareng kuring resep ngalaporkeun yén upami anjeun kipas, blu-ray leres-leres macét sareng fitur inpormasi anu pikasieuneun. Daripada damel biasa tina featurette, éta parantos dibagi kana 14 ruas. Ditingali tina fokus anu béda sapertos nyorot latar pilem sareng upaya sutradara Ryan Spindell pikeun ngamimitian tina wawancara sareng sorotan palaku anu parantos disetél sareng kumaha aranjeunna janten aub, bahkan di tukangeun layar ningali. Kumpulan Mortuarykampanye kickstarter awal. Kuring resep pisan wawancara sareng anggota Amalgamated Dynamics, Inc. perusahaan anu aya di tukangeun FX anu exemplarily praktis pikeun pilem. Ogé, aya bagéan wawancara pikeun sora, stunts, lokasi, prop, sareng seueur deui! Panutup sinar-biru ngajangjikeun langkung 2 jam fitur khusus sareng langkung ti éta nganteurkeun.

Kumisan ti tukangeun layar tambahan gaya, disk na ogé hadir sareng sababaraha adegan anu dipupus anu diayakeun ku Spindell. Éta ngan sababaraha adegan dina bagian ieu, tapi éta nambihan sababaraha dinamika anu menarik pikeun sababaraha bagéan carita ku cara sorangan. Spindell ogé ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngurus ieu sareng bagéan fitur khusus anu sanés, nyayogikeun kontéks sareng latar pendidikan dina pembuatan sadaya fitur.

Deui kana Spindell, koméntar sutradara na nyaéta ngadangukeun anu ngahibur. Seuseueurna fokus kana aspek téknis sareng kréatip tina Kumpulan Mortuary éta nyayogikeun rumpaka anu hébat kumaha hubunganana anu pikasieuneun sumping sareng katingal anu pikaresepeun di tukangeun hordéng.

Blu-ray nyalira hadir nganggo slipcover embossed, sampul anu tiasa dibalikkeun sareng kode sidang 30 dinten pikeun Shudder.

Upami anjeun resep pilem éta sorangan atanapi ngan ukur antologi horor anu pikaresepeun, ieu mangrupikeun rilis video bumi anu pantes digali!

Kumpulan Mortuary sayogi dina blu-ray / DVD dinten Salasa tanggal 12 April.

Posts Related

Translate »