imah Berita Hiburan Pikasediheun Cuplikan 'Langit Beureum Darah' Némbokkeun Naon kajadian Nalika Teroris Ngabunuh Pesawat Kalayan Vampir Dina kapal

Cuplikan 'Langit Beureum Darah' Némbokkeun Naon kajadian Nalika Teroris Ngabunuh Pesawat Kalayan Vampir Dina kapal

by Trey Hilburn III
3,089 pintonan
Getih Beureum

Cuplikan Netflix anu bakal datang pikeun Langit Beureum Getih mangrupikeun salah sahiji anu kuring ngarepkeun kuring henteu ningali. Nanging, upami kuring henteu ningali éta, kuring henteu bakal kantos hoyong nonton pilem éta. Janten, kuring pikir na perlu, tapi jahat jahat.

Dina trailer pikeun Langit Beureum Getih, kami dikenalkeun ka indung anu gering sareng putrana naék kana pesawat sapeuting. Pesawat tungtungna dibajak ku sakumpulan teroris bersenjata. Tapi, budak, oh budak naha aranjeunna milih pesawat anu salah pikeun dibobol.

Sinopsis pikeun Getih Beureum Langit sapertos kieu:

Awéwé anu ngagaduhan panyakit misterius kapaksa dipaksa nalika sakumpulan teroris nyobian ngabajak hiber sapeuting transatlantik. Dina raraga nangtayungan putrana anjeunna kedah ngungkabkeun rusiah poék, sareng ngabebaskeun monster jero anu parantos diperjuangkeun pikeun disumputkeun.

Dina gandakan anjeun ningali yén indung "gering" dina kapal téh nyatana pisan-haus vampir nyobian ngumbara dina panutup wengi. Anjeunna ditingalkeun teu aya pilihan tapi ngaleupaskeun naluri haus getihna dina sirah jalma-jalma anu cukup musibah nangtung di jalanna.

Langit Beureum Getih katingalina asik pisan. Abdi kéngingkeun sababaraha Hayu Anu Katuhu Dina geter ti dinya. Sareng anjeun tiasa ningali nalika kuring nyarios yén kuring ngarepkeun aya cara pikeun masarkeun pilem ieu tanpa ngungkabkeun yén anjeunna memang vampir. Naha anjeun tiasa nonton gambar ieu sareng henteu terang? Ngagaduhan kejutan éta bakal janten super rewarding. Tapi, ieu kami.

Pilemna masih katingali hébat sareng hiji anu kuring pasti ngarepkeun pikeun parios.

Langit Beureum Getih dibintanginya Peri Baumeister, Kais Setti, Alexander Scheer, Dominic Purcell, Graham McTavish sareng diarahkeun ku Peter Thorwarth.

Naha anjeun gumbira mariksa Langit Beureum Getih? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Evil Dead Rise ngamimitian produksi sareng ngabagi poto pikeun ngarayakeun. Pariksa di dieu. 

Sétan paéh