imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Eunteung Hideung' Nyetél Tilu Usum Ep Pikeun Aliran Dina Netflix 5 Juni

'Eunteung Hideung' Nyetél Tilu Usum Ep Pikeun Aliran Dina Netflix 5 Juni

by Timoteus Rawles
867 pintonan

hideung Eunteung datang deui pikeun usum séjén, sareng sapertos serial anu kadua, ngan ukur ngandung tilu épisode.

Antologi parantos dipuji kusabab kamampuanna janten panganteur pikeun Kades Parabot dina jaman éléktronik. Ngungkulan poko sapertos pangaruh média sosial sareng robot tech, hideung Eunteung ngagaduhan denyut nadi pikeun horor tombol kakuatan masarakat anu taksub.

Telat taun ka tukang, aranjeunna angkat jenis meta kalayan fitur interaktif na-off Bandersnatch anu ngagaduhan ulasan campuran ngeunaan alur carita tapi muji, meureun ironisna, pikeun inovasi.

Usum lima henteu nyimpang tina kerangka tandatanganana. macem nyebutkeun épisode ieu bakal "teuleum langkung jero kana kaayaan kecerdasan buatan, téknologi pinter sareng kanyataan virtual."

Sanaos usumna leutik, casting henteu.

Bintang édisi Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport sareng Ludi Lin.

Pikeun anu henteu terang hideung Eunteung ngetok kana naon anu tiasa kajadian upami téknologi mimiti ngontrol manusa naha ku pangaruh atanapi kasadaran diri. Dongéng ati-ati ieu sacara réalistis dijahit kana tungtung fiksi ilmiah sareng kamungkinan.

Tingali kana trailer di handap:

https://www.youtube.com/watch?v=2bVik34nWws

Translate »