Connect with kami

wartos

'Eunteung Hideung' Nyetél Tilu Usum Ep Pikeun Aliran Dina Netflix 5 Juni

dimuat

on

hideung Eunteung datang deui pikeun usum séjén, sareng sapertos serial anu kadua, ngan ukur ngandung tilu épisode.

Antologi parantos dipuji kusabab kamampuanna janten panganteur pikeun Kades Parabot dina jaman éléktronik. Ngungkulan poko sapertos pangaruh média sosial sareng robot tech, hideung Eunteung ngagaduhan denyut nadi pikeun horor tombol kakuatan masarakat anu taksub.

Telat taun ka tukang, aranjeunna angkat jenis meta kalayan fitur interaktif na-off Bandersnatch anu ngagaduhan ulasan campuran ngeunaan alur carita tapi muji, meureun ironisna, pikeun inovasi.

Usum lima henteu nyimpang tina kerangka tandatanganana. macem nyebutkeun épisode ieu bakal "teuleum langkung jero kana kaayaan kecerdasan buatan, téknologi pinter sareng kanyataan virtual."

Sanaos usumna leutik, casting henteu.

Bintang édisi Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport sareng Ludi Lin.

Pikeun anu henteu terang hideung Eunteung ngetok kana naon anu tiasa kajadian upami téknologi mimiti ngontrol manusa naha ku pangaruh atanapi kasadaran diri. Dongéng ati-ati ieu sacara réalistis dijahit kana tungtung fiksi ilmiah sareng kamungkinan.

Tingali kana trailer di handap:

https://www.youtube.com/watch?v=2bVik34nWws

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading

wartos

Jamie Lee Curtis Dinominasikeun pikeun Penghargaan Akademi

dimuat

on

Curtis

Jamie Lee Curtis mangrupakeun legenda sagalana ti Lebaran ka Hiji Lauk Disebut Wanda ka Lies leres sareng saluareun anjeunna pahlawan urang. Anu pangsaéna anjeunna gaduh éta sareng terang yén anjeunna pahlawan urang sareng henteu isin ngaku. Ayeuna, Curtis parantos nampi Nominasi Penghargaan Akademi anu pantes pikeun peranna dina Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus.

Curtis parantos dicalonkeun dina kategori "Kinerja Terbaik ku Aktris dina Peran Pendukung". Anjeunna mangrupikeun perusahaan anu serius pisan. Maksad abdi peran Angela Basset di Wakanda Salawasna teu aya wewengkon slouch boh.

Sinopsis pikeun Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus sapertos kieu:

"Nalika hiji beubeulahan interdimensional unravels kanyataanana, pahlawan saperti teu mirip kudu nyalurkeun kakuatan anyar nya pikeun ngalawan bahaya aneh tur bewildering ti multiverse salaku nasib dunya hang dina kasaimbangan."

  • JAMIE LEE CURTIS - Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus
  • ANGELA BASSETT – Panther Hideung: Wakanda Salawasna
  • HONG CHAU - Paus
  • KERRY CONDON – Banshees of Inisherin
  • STEPHANIE HSU – Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus

Naon daptar, y'all! Kami henteu tiasa ngantosan ningali upami Curtis nyandak Penghargaan Akademi! Utamana kusabab pidato panampina sigana bakal keren pisan.

Continue Reading