imah Berita Hiburan Pikasediheun Bill Duke Nyebutkeun Éta Jean Claude Van Damme Dipecat Ti 'Samangsa' kusabab Déhidrasi

Bill Duke Nyebutkeun Éta Jean Claude Van Damme Dipecat Ti 'Samangsa' kusabab Déhidrasi

Upami Dehidrasi Urang Tiasa Seuneu

by Trey Hilburn III
3,939 pintonan
Samangsa

Nembe waé internét janten raoseun pisan ngadangu saurang aktor parantos digarap ku studio. Dinten 12 jam dieusian ku ngagorowok teu kunanaon pikeun urang shlubs kaluar di dunya damel pilem non gigs, tapi palaku anu kapaksa dianggo sababaraha jam sareng ngagorowok ku sutradara na nyaéta musuh umum nomer hiji. Nya, internét badé janten super kesel sareng leres upami di Jean-Claude Van Damme dipecat ... kéngingkeun ieu ... janten déhidrasi sareng ampir sakarat.

Ayeuna, seuseueurna urang terang yén Jean-Claude Van Damme mimitina badé maénkeun éta Samangsa. Versi na pikeun pemburu hébat ngagaduhan tampilan anu béda pisan. Katingali biasana serangga pisan siga anu nentang kumaha jadina. Aula Kevin Walker antukna nyandak peran dina Samangsa sareng dijantenkeun peranna ikonik.

Van Damme kantos nyarios yén pipilueun na kana pilem éta kagelir. Anjeunna teras-terasan dehidrasi sareng gering dina susunan kusabab jas sareng panas leuweung anu luar biasa.

Samangsa aktor Bill Duke nyarios ka Murder Master Music sareng nyarios yén batur sapagawean na memang aya masalah pisan kusabab déhidrasi.

Kami lami di leuweung Puerto Vallarta sareng Palenque. Kuring henteu terang naha anjeun terang carita ieu atanapi henteu, tapi Predator anu anjeun tingali sanés Predator asli. Predator asli mangrupikeun mahluk anu langkung alit sareng aranjeunna badé nempatkeun épék khusus dina awakna saatos produksi. Janten anjeunna ngagaduhan baju siluman sareng aranjeunna nempatkeun anjeunna kana kabel sareng anjeunna ngalayang dina tangkal kalayan kabel dina tonggongna sapertos anjeunna ngapung. Anjeunna parantos pingsan dua kali tina dehidrasi, sareng produser sumping ka anjeunna sareng nyarios, 'Upami anjeun pingsan deui, kuring bakal mecat anjeun.' Sareng si éta nyarios, 'Kuring teu ngahaja ngahaja! Abdi déhidrasi! ' Produserna nyarios, 'Entong pingsan deui.' Dua minggu ka pengker, sareng si lalaki pingsan. Produserna ngaliwat sareng muru anjeunna. Jalma éta nyaéta Jean-Claude Van Damme. " Patih nyarios ka Murder Master Music.

Naha anjeun tiasa ngabayangkeun dipecat kusabab bangsat déhidrasi? Luar biasa.

Tungtungna éta hasil pikeun Van Damme. Kang dude teras janten bintang aksi seni beladiri ageung. Janten, kuring yakin anjeunna leres-leres lebet kana bygones anu tahap bygones. Tambih Deui, naha anjeun tiasa ngabayangkeun upami yen Samangsa jas anu parantos dianggo anu dianggo? Éta panginten moal janten hit smash anu jantenna.

Kumaha saur anjeun ngeunaan versi aslina Van Damme tina jas éta? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Translate »