imah Berita Hiburan Pikasediheun [Cicih Fest 2020] Review: 'Archenemy' A Gritty Take On Superheroes and Tilas Kamulyan

[Cicih Fest 2020] Review: 'Archenemy' A Gritty Take On Superheroes and Tilas Kamulyan

by Jacob Davison
1,556 pintonan

Genre pahlawan super dina sababaraha taun ka pengker parantos janten tenda budaya bioskop sareng budaya pop, langkung saé atanapi goréng. Dina ngalakukeun éta, pikeun waralaba utama sapertos Tukang males kanyeriRawingLancah-Man sareng sajabina, parantos ningkatkeun adaptasi buku komik janten éksploitasi multi-juta dolar. Tapi tetep aya seueur jinis carita anu bakal dicarioskeun sareng seueur anu tiasa didongéngkeun tina taneuh, tibatan langit. Sapertos kumaha upami pahlawan kaleungitan kakuatanana? Naon anu aranjeunna lakukeun teras? Ieu set-up ka Musuh.

 

Max Fist (Joe Manganiello, leres Getih) nyaéta pahlawan super anu paling kuat di jagad raya. Sahenteuna, anjeunna. Ayeuna, anjeunna mangrupikeun jalma anu teu gaduh bumi sareng alkohol sareng kamungkinan khayalan ngeunaan kaagungan sareng masalah ambek. Punching témbok bata sareng hoyong tiasa nubles kana gedong sapertos anjeunna ngaku anjeunna sanggup. Anjeunna aya bewara di kota ageung, dihina ku palayan bar sareng diperlakukeun sapertos gangguan dugi ka pendak sareng anu kersa ngadangukeun anjeunna. Hamster (Skylan Brooks, Pikiran Anu Paling Poék) mangrupikeun vlogger sareng reporter lokal anu milarian scoop ageung, sareng anjeunna ningali kasempetan na sareng Max. Sanaos anjeunna gaduh mamang ngeunaan carita fantastis Max Fist ngeunaan heroik super sareng Archenemy anu jahat na ti alam semesta bumi, aranjeunna sahenteuna bakal masihan hiburan. Tapi anjeunna bakal peryogi bantosan Max nalika sadulurna Indigo (Zolee Griggs, Dalahar) bakal kakurung sareng The Manager (Glenn Howerton, Éta Salawasna cerah Di Philadelphia) penjahat jahat anu hoyong Indigo dina tangkepan na. Ayeuna duduluran kedah gabung sareng Max Fist sareng mendakan naha dongéng jangkung na leres atanapi naha anjeunna bodoh. Atanapi tiasa duanana?

Gambar ngalangkungan IMDB

 

Musuh asalna ti panulis / sutradara Adam Egypt Mortimer, anu masihan kami pilem pikiran sareng bodybending horor 2019 Daniel Sanés Nyata. Sapertos proyek terakhirna, anjeunna ngadamel sababaraha hal anu nolak tina boxed kana hiji jinis atanapi gaya tunggal. Musuh nyaéta pilem kajahatan aksi, Thriller psikologis, pilem pahlawan super dihurungkeun sirah na. Sareng éta henteu tiasa sumping dina waktos anu langkung saé. Sanaos kuring henteu bakal nyarios yén jalma gering sareng pilem pahlawan super, aya sababaraha kacapean kusabab wates caritaana. Sareng ieu bashes langsung ngalangkungan aranjeunna. Kaleresan sareng khayalan Max Fist dijaga dina hawa, kalayan petunjuk sareng giliran anu bakal ngajantenkeun pamirsa naroskeun kajujuran klaim anu dituduhkeun super éta. Tapi aranjeunna moal ragu yén anjeunna mesin tempur.

 

Joe Manganiello masihan nerangkeun hiji pagelaran salaku Max. Bayangkeun Thor atanapi Superman anu ngaganggu berjuang sareng kaleungitan idéntitasna, kakawasaan. Sanaos anjeunna gélo, anjeun moal tiasa teu simpati ka si éta, sanaos anjeunna nyabak témbok bata pikeun ngaraoskeun naon-naon sareng tiasa ngabeulit tangkorak lalaki ku panangannana. Tapi teras deui, éta ngan ukur berkat sadaya obat-obatan sareng alkohol dina sistem na. Skylan Brooks sareng Zolee Griggs menonjol salaku 'sidekicks' na anu teu dihaja sanaos aranjeunna ngagaduhan akal sareng logika jauh langkung saé tibatan anu kasiksa bakal janten pahlawan. Zolee salaku Indigo nunjukkeun licik anu teu tiasa disebatkeun sareng teu disebatkeun, sanaos odds ngalawan anjeunna sareng anjeunna nuju kaayaan anu parah sareng senjata literal dina sirahna. Hamster mangrupikeun pangirsa Hadirin anu hadé sareng masihan dukungan kana caritaan Max Fist. Masihan sudut pandang di-jagat raya ngeunaan misteri na sareng interaksi na sareng dunya sapopoé. Sareng Glenn Howerton bersinar bade janten penjahat anu ditiup pinuh salaku Manajer anu hésé. Nambahkeun sababaraha quirks ka kingpin kajahatan anu bahaya pisan sareng gampang pisan ambek.

Gambar ngalangkungan Youtube

 

Adegan aksi anu pikasieuneun iraha Max Fist kaluar pisan. Naha éta nganggo pipa, bedil, atanapi ngan ukur pananganna anu henteu tiasa direcah, Max ngadamel daging cincang tina saha waé anu di jalanna. Utamana upami anjeunna inebriated. Sareng tipu daya Max anu kapengker sareng kamungkinan diurus ku masterful ku séri gaya komik gerak anu ragam warna sareng surrealis sareng rotoscoping. Asal muasal Max mangrupikeun dunya fantasi gaya buku komik, janten raos upami aranjeunna ditepikeun sakumaha seueur. Éta ogé ngajantenkeun kontras anu pikaresepeun antara aspék sci-fi sareng kanyataan anu langkung kabisat sareng drab anu Max mendakan dirina kajebak. Plotline dipulas sareng baralik, intersecting dina mode anu saimbang sanaos sababaraha waktos nyeret sakedik.

 

Kuring cukup untung ngalaman Musuh di Beyond Fest 2020 di Mission Tiki drive-in sareng éta mangrupikeun ledakan dina layar ageung. Ogé, para pamaén sareng kru kalebet Adam Egypt Mortimer sareng Joe Manganiello (Sareng anjingna, Bubble!), Skylan Brooks, Zolee Griggs sareng anu sanés kalebet produser ti Spectrevision anu ngiringan mobil Legion M kanggo poto-op sareng intro.

Kredit Poto Lisa O'Connor: Sutradara / Panulis Adam Mesir Mortimer, Joe Manganiello, Bubble anjing sareng Elijah Wood

Musuh éta salaku ngahibur sakumaha éta haté rending na raray punch. Padahal jalma-jalma henteu acan terang nami "Max Fist", aranjeunna dipiharep bakal dimodalan sapertos Hamster.

Musuh badé dileupaskeun dina 11 Désémber 2020.

 

Gambar ngalangkungan IMDB

 

Translate »