imah Berita Hiburan Pikasediheun Mandi sareng Awak Dianggo Ngagelarkeun Barisan Lebaran Na

Mandi sareng Awak Dianggo Ngagelarkeun Barisan Lebaran Na

by Trey Hilburn III
mandi

Ngan éta minggu kamari tujuan mimiti ngical barang dagangan Lebaran na dina situsna. Ayeuna Mandi sareng Awak Gawé ngabebaskeun campuran barang-barang musiman anu seungit.

Kumpulan Mandi sareng Awak kaasup lilin anu diarepkeun, losion sareng saniter tangan. Tapi aya sababaraha hal anu pikaresepeun sapertos lampu wengi sareng barang-barang sanés. Hésé nyarios naon anu dipikaresep ku urang kusabab urang cukup kataji sareng lilin bertema anu pikasieuneun. Tapi, getih vampir katingali lumayan tiis.

Sakumaha didadarkeun di sateuacan, Target nembé dipasang barang Lebaranna. Éta anu parantos ngajual. Lumayan luar biasa upami anjeun ngémutan yén Oktober masih rada jauh. Abdi tiasa ngahargaan kaasih pikeun spookiness. Seueur barang musiman anu terakhir pikeun sésana taun pikeun kuring. Nyatana, nalika Natal dugi ka kuring biasana kuring nyampur hiasan éta kalayan andalan Lebaran. Ayeuna ku kumpulan Mandi sareng Awak Dianggo ieu imah kuring bakal seungit sareng musiman pikeun sésana taun.

Naon sababaraha barang karesep anjeun ti kumpulan Mandi sareng Awak? Jeruk tengah wengi Boo jeruk? Waluh Sampurna? Bingah haunting? Hayu urang terang pilihan anjeun dina bagian koméntar.

Mandi sareng Awak Gawé Mandi sareng Awak Gawé Mandi sareng Awak Gawé

Posts Related

Translate »