imah Berita Hiburan Pikasediheun Pasantrén: Teror Pikeun Langit dina Pilem Ngerakeun Pesawat-Setélan ieu

Pasantrén: Teror Pikeun Langit dina Pilem Ngerakeun Pesawat-Setélan ieu

by Chris Harper
pesawat-pesawat horor

Ngalayang teu pernah gampang. Jujur waé, éta mangrupakeun ngimpina total, sareng saha anu terang iraha bakal aman ngumbara deui. Ti saprak kaayaan teu tenang dugi ka orok ngagorowok, ngalayang sapertos pilem horor, sareng jinisna parantos dimodalan ku horor hiber. Lima pilem horor pesawat-pesawat ieu pinuh ku oray, zombie, hantu, sareng pati sorangan bakal ngajadikeun anjeun ngémutan deui hiber anjeun salajengna.

Oray dina Parahu (2006)

 

Sapertos Indiana Jones nyarios, "Oray, naha éta janten oray?"  Oray dina Parahu mangrupikeun pilem horor pesawat-pesawat anu pamungkas – Thriller oktana tinggi anu dibéntangan ku Samuel L. Jackson.

Ngiringan saksi, agén FBI Neville Flynn (Samuel L. Jackson) angkat hiber ti Hawaii ka Los Angeles. Tapi ieu sanés transfer biasa sabab tukang ngabunuh ngaleupaskeun peti oray maut dina pesawat pikeun maéhan saksi éta. Flynn sareng sésa panumpang kedah ngariung upami aranjeunna hoyong salamet tina serangan maut.

Ngatur janten duanana pikaresepeun tur pikasieuneun, Oray dina Parahu ngagaduhan naon anu anjeun ngarepkeun tina pilem sapertos kieu. Pikeun langkung seueur pilem B, pilem masih tiasa kéngingkeun kulit anjeun ku sababaraha oray anu teu ngaganggu anu tilelep di sela-sela sela lorong, handapeun korsi, ragrag tina sirah kompartemen, sareng ngegel sareng ngempel kana korbanna. Kaluar, sareng sanés pikeun lemah lembut haté, Oray dina pesawat mangrupikeun waktos anu saé-saé anu dieusi ku kabébékan pilem B.

7500 hiber (2014)

Hal anu misterius kajadian dina hiber 7500. Ti sutradara Grudge, Takashi Shimizu, sumping ngaregepkeun anu pikasieuneun anu bakal ngajagaan anjeun dina ujung korsi anjeun.

Dina pilem éta, hiber 7500 angkat ti Bandara Internasional Los Angeles angkat ka Tokyo. Nalika hiber sapeuting jalanna ngalangkungan Samudera Pasipik salami hiber sapuluh jam na, pesawat ngalaman kaayaan teu tenang hasilna panumpang dumadakan maot. Tanpa kanyaho ku sésa panumpang, kakuatan gaib dikaluarkeun, lalaunan nyandak panumpang hiji-hiji.

Suasana mangrupikeun salah sahiji sorotan pilem nalika Takashi Shimizu ngadamel carita hantu anu moody, claustrophobic. 7500 hiber ampir pilem bumi angker disetél dina pesawat. Shimizu ngagunakeun elemen horor Jepang sapertos koridor panjang, poék sareng hantu anu ngariung di tukang. Anjeun moal mendakan budak awéwé hantu rambut panjang dina penerbangan ieu, nanging, sakumaha Shimizu ngagunakeun téma pati sareng duka pikeun ngadorong carita tibatan pikasieuneun luncat Amérika.

Kacamata Beureum (2005)

Teu aya oray atanapi hantu anu diperyogikeun pikeun hiber ieu pikasieuneun.

Utamana disetél dina kapal dina maskapai, Kacamata Beureum nuturkeun manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams), ngalayang ka bumi ti pamakaman nini na. Kusabab cuaca goréng, hiber ditunda. Nalika ngantosan hiberna, Lisa patepung sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu teu kaendahan, sareng romansa mimiti mekar.

Salaku kabeneran aya, aranjeunna nuju sami linggih dina pesawat, tapi Lisa geuwat terang yén ieu sanés kabeneran. Jackson ngarepkeun ngabunuh kapala Homeland Security. Jang ngalampahkeun éta, anjeunna meryogikeun Lisa pikeun ngatur kamar kamarna. Salaku asuransi, Jackson ngagaduhan hitman ngantosan maéhan bapak Lisa upami anjeunna henteu damel bareng.

Kacamata Beureum mangrupikeun pilem horor pesawat-pesawat ngeusi ketegangan sareng pancegahan klasik anu ngan ukur Wes Craven anu tiasa ngamimitian ti mimiti dugi ka akhir. Nyetél kana kasieun urang, sutradara ngadamel thriller psikologis anu sengit sareng sudut kaméra ketat, lampu anu parah, sareng ruang anu caket, sareng penjahat anu ngancam sareng kalungguhan awéwé anu kuat.

Craven ngabuktikeun, sakali deui, yén anjeunna tiasa nyingsieunan urang Panon Beureum.

Jahat Penduduk: Degenerasi (2008)

pesawat-set horor Warga Jahat

Mangtaun-taun saatos wabah di Raccoon City, serangan zombie nyandak huru-hara ka Bandara Harvardville salaku Imah sétan: Degeneration dimimitian.

Panyebaranana dimimitian nalika anu salamet tina kajadian aslina ngaluarkeun varian T-Virus, nyababkeun pesawat nabrak di jero bandara. Salamet Kota Raccoon Claire Redfield (Pengadilan Alyson) sareng Leon Kennedy (Paul Mercier) sakali deui dialungkeun ka huru-hara sabab diperyogikeun pikeun nyebarkeun panularan sateuacan nyebar.

Naha Claire sareng Leon tiasa ngeureunkeun virus sateuacan éta Raccoon City sadayana deui?

Henteu sapinuhna disetél dina pesawat, Jahat Penduduk: Degenerasi nyaéta pikasieuneun sieun sareng dieusi ku aksi tanpa henti. Degeneration bakal nyugemakeun para penggemar waralaba sabab pilem langkung satia kana kaulinan tibatan pilem live-action. Animasi CG gerak-néwak dilaksanakeun sacara hadé, sahingga pilem katingalina sareng karaosna sapertos 90-menit cut-adegan tina gim. Pilem ieu ngagaduhan ajakan luncat anu épéktip, alur carita anu cekap, sareng pastina matak ditonton.

Tujuan paneuri (2000)

Pupusna nyandak hiber sareng Tujuan paneuri.

Tujuan paneuri nuturkeun Alex Browning (Devon Sawa) ngamimitian perjalanan ka Paris sareng kelas seniorna. Sateuacan lepas landas, Alex ngalaman firasat sareng ningali pesawat ngabeledug. Alex negeskeun yén sadayana turun tina pesawat, nyobian ngingetkeun aranjeunna ngeunaan musibah anu bakal datang.

Dina kaayaan huru-hara, tujuh urang, kalebet Alex, dipaksa kaluar tina pesawat. Sakedap saatos, aranjeunna nonton nalika éta ngabeledug. Alex sareng anu salamet anu sanés parantos ditipu pati, tapi maot bakal datang pikeun aranjeunna, sareng aranjeunna moal kabur nasibna. Hiji-hiji, anu salamet geura-giru mimiti jadi korban tina panén anu surem kusabab teu aya anu kabur tina maot.

Tujuan paneuri nyandak maot ka jangkung anyar. Pilem ieu dikemas pinuh ku tikungan anu teu disangka-sangka sareng urutan maot anu luhur. Saha anu tiasa hilap kana adegan beus anu hina éta? Tapi éta sekuen pambuka pilem anu ngahasilkeun paling hariwang sareng pikagumbiraeun. Janten duanana inventif sareng aslina, Tujuan paneuri mangrupikeun poko dina bioskop horor sareng nganteurkeun sigana sekuen pesawat anu paling pikasieuneun sepanjang waktos.

Upami pilem ieu henteu cekap kanggo anjeun, tingali pilem horor pesawat-pesawat anu sanés ieu: Hiber tina Paéh Hirup: Wabah dina pesawat, hiber: 666, Thriller Hitchcockian Pesawat, sareng kanggo naon anu pantes, parios jajaran pambuka pikeun Paéh Freddy: Impian Final jeung cingcin.

Posts Related

Translate »