imah Berita Hiburan Pikasediheun Langkung Heboh Poster Pilem Anu Ngerakeun Ti Sakuliling Dunya!

Langkung Heboh Poster Pilem Anu Ngerakeun Ti Sakuliling Dunya!

by Chris Fischer

Di dunya modéren Photoshop sareng gandeng pilem gampang diakses, énergi anu biasa nyiptakeun poster pilem horor anu narik ati parantos leungit. Di luar cetakan teu resmi, anjeun henteu leres-leres ningali kasenian poster cét buatan tanganna deui.

Aya sababaraha poster anu leres-leres ikonik di ditu ti jaman mimiti iklan cét anu dilukis, tapi urang resep ngajalajah karya-karya seniman internasional anu luar biasa!

Lebaran II (1982)

Lebaran II 1982 Jepang B5 Chirashi Flyer

Ti Beyond (1988)

Prince of Darkness (1987)

Dawn of the Dead (1978)

Langkung lengkep dina halaman 2!

Posts Related

Translate »