Connect with kami

wartos

Awéwé Nyarios Anjeunna Ngabantosan Bapana Miceun 50 - 70 Mayat

dimuat

on

Hiji panalungtikan lumangsung di Iowa barat sanggeus hiji awewe ngaku boga mantuan bapana killer serial nya dispose sababaraha mayit nalika anjeunna murangkalih.

Sheriff Fremont County Kevin Aistrope nyarios ka afiliasi CNN lokal, "Kami aktip nalungtik ieu, sareng saha anu henteu?"

"Kami ngagaduhan adegan, tapi kami henteu terang naha éta mangrupikeun adegan kajahatan," tambah sheriff. "Urang teu boga korban, awak. Teu nanaon.”

Fremont County Sheriff Kevin Aistrope: CNN

Lucy Studey ngaklaim yén bapana, Donald, ditelasan saloba 70 awéwé sarta threw awakna ka handap sumur dina harta maranéhanana.

"Anjeunna ngan ukur nyarios yén urang kedah angkat ka sumur, sareng kuring terang naon hartosna," saur Studey Newsweek. “Saban-saban kuring indit ka sumur atawa ka pagunungan, kuring teu nyangka kuring bakal turun. Panginten anjeunna bakal maéhan kuring sabab kuring moal nutupan sungut kuring."

Adina nu tuduh urang, Susan, kungsi rebuttal a, nyebutkeun ideu yén bapakna mangrupikeun pembunuh séri anu pikasieuneun sareng teu aya dasarna. "Bapa kuring sanés lalaki anu anjeunna pikahoyong. Anjeunna ketat, tapi anjeunna mangrupikeun indung anu pelindung anu dipikacinta budakna ... Bapa anu ketat henteu ngan ukur janten pembunuh sérial ... Abdi dua taun heubeul ti Lucy. Kuring pikir kuring bakal terang upami bapa kuring dibunuh."

Aistrope mastikeun yén anjeunna nyandak anjing mayit ka daérah anu dituduhkeun Lucy sareng yén anjing-anjing éta ngagaduhan réaksi, tapi anjeunna henteu masihan detil langkung seueur ngeunaan persis dimana aranjeunna ngaréspon. "Kami bakal ngalakukeun sagala rupa pikeun ngabuktikeun atanapi ngabantah yén aya TKP," saurna.

Otoritas "aktif nalungtik" di wewengkon désa sanggeus awéwé ngaku almarhum bapana éta killer serial. (CNN)

FBI parantos kalibet sareng aranjeunna nyarios tiasa sababaraha bulan sateuacan aranjeunna tiasa mastikeun atanapi nolak tuduhan éta. Disangka kasangka maot dina 2013.

Pikeun neraskeun kasus éta, otoritas kedah naroskeun heula validitas tuduhan Study. Ti dinya, aranjeunna tiasa ngamimitian ngagali atanapi ngaleungitkeun klaim.

Mitch Mortvedt, asistén diréktur Divisi Penyelidikan Pidana Iowa (DCI) nyatakeun yén anjing mayit sanés hiji-hijina hal anu aranjeunna ngadasarkeun panalungtikanana. Faktor-faktor anu sanés kedah dipendakan sateuacan tim panyungsi tiasa, atanapi bakal, ngarobih taneuh.

* Poto lulugu tina pilem Netflix 1922.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

redaksi

Dugaan urut Anggota Staf Museum Haunted Tattles on Zak Bagans

dimuat

on

zak bagans haunted museum ihorror

Zak Bagans geus meunang bum rap lately berkat sababaraha urut na Petualangan Hantu teammates. Tapi anjeunna ogé nuju dipanggang ku salah sahiji na disangka tilas Museum Angker pagawé di Las Vegas

Anggota tim semu nyandak kana reddit dina AMA (Ask Me Anything), ngondang palanggan pikeun naroskeun aranjeunna ngeunaan padamelan na kalebet detil juicy ngeunaan bos anu kasohor. Ieu ngakibatkeun windfall tina queries nu datang jeung sababaraha waleran héran. 

Bagans mangrupikeun salah sahiji anu munggaran nyandak kamampuan moro hantu na kana televisi nyiptakeun acara realitas anu suksés anu nampilkeun sababaraha tempat anu paling angker di dunya. Ditambah sareng penampilanna anu saé, histrionik réaktif sareng karesep pikeun ngawangun tegangan Petualangan Hantu janten fenomena budaya pop. 

Sapanjang perjalananna, Bagans mimiti ngumpulkeun barang-barang anu dilaknat cukup pikeun ngeusian imah vintage di Nevada anu ahirna anjeunna didamel deui. jeung ngaranna Museum Haunted. Sémah tiasa nganjang kempelan na pikeun fee a tur diarahkeun ngaliwatan loba kamar na ku pituduh wisata.

Saluran YouTube The SneezingMonyet nampilkeun utas AMA Reddit dina saluranna kalayan pembaruan anu bakal diturutan.

Kusabab urut pagawe teu bisa, atawa moal, diverifikasi, cukup disebutkeun yen euweuh wangsit dina sawala lengthy kudu dianggap kanyataan. Ieu tiasa janten mantan karyawan anu teu puas sareng teu aya anu langkung saé tibatan ngobrol ngeunaan ikon televisi anu parantos nampilkeun acara na dina hawa salami 16 taun. Atawa, sababaraha eta bisa jadi bener.

Tapi éta pikeun anjeun mutuskeun.

Monyét Bersin

Monyét Bersin

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

daptar

Yay atanapi Nay: Naon Anu Alus sareng Buruk dina Horor Minggu Ieu: 5/13 dugi ka 5/17

dimuat

on

wéw

labuh teu meunang hiji tapi dua urut. Ieu warta hébat sabab ayeuna urang terang CGI goréng bisa sadar dipaliré lamun sagalana sejenna jadi hébat. 

wéw

Hiji lalaki dilabélan a waktos ngumbara saatos disangka asup taman héd dina 30s sarta exiting poé saterusna dina 60s na. Upami sihirna leres, urang tungtungna tiasa uih deui sareng ngobrol Jason blum pas saatos Kagiatan paranormal sarta nyieun anjeunna janji moal noél an Exorcist film. 

Entong

Méja Kopi. Ieu meureun nu kahiji waktos kami geus ngusulkeun spoiling film saméméh sabenerna ningali eta. Antosan. Meureun urang manja Old ku suggesting anjeun teu balik ningali eta. 

Entong

Prolific B moviemaker Sadér Corman maot di 98. Anjeunna masihan loba aktor sarta sutradara kasempetan di Hollywood, sababaraha bakal nuluykeun meunang panghargaan utama. Pilem-pilemna ngerakeun, sering sesah tapi sok ngeusi haté. 

wéw

Badut Motel janten trilogi. Filmmakers horor Indy mirah teu micromanaged ku eksekutif studio euyeub tur kuat ambéh maranéhanana bisa senang jeung bahan maranéhanana, sarta naon tempat hadé pikeun laksana kabebasan éta ti di motel gurun creepy di Nevada lorded leuwih ku ratusan badut. 

Entong

A Jason Semesta diumumkeun nu ngajangjikeun loba gurat "aktivasina" dina Jumaah nu 13th jagat raya. Sanaos definisi tina "aktivasina" henteu pernah dijelaskeun sacara lengkep, éta nyababkeun urang percaya yén éta mangrupikeun salah ketik pikeun "transaksi" sahingga pamaén Fortnite nyeken ku kulit Jason anu ngagem topéng hoki régulasi non-IP. 

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading