imah Berita Hiburan Pikasediheun Artis Nyiptakeun sareng Ngajual Boneka Chucky Handmade sareng Billy Mogwai

Artis Nyiptakeun sareng Ngajual Boneka Chucky Handmade sareng Billy Mogwai

by Trey Hilburn III
19,902 pintonan
Mogwai

Éta henteu sapopoé anu Mogwai maok haté anjeun. Tapi, dinten ieu mangrupikeun salah sahiji dinten. Artis Etsy parantos ngalakukeun sababaraha karya alam semesta peuntas anu luar biasa Anak urang Play, ragaji jeung Gremlins anu parantos ngajantenkeun urang bingung. Isu urang ayeuna nyaéta milarian anu mana ngeunaan dudes ieu anu urang kedah dipimilik heula.

Artis Etsy, Oili Varpy nyiptakeun boneka Mogwai buatan tangan éndah ieu anu diteken sacara susah malah disaluyukeun. Upami anjeun ningali karya-karyana, salian ti desain Billy the Puppet and Chucky anjeunna ngagaduhan seueur batur.

Sababaraha diantarana nyandak giliran anu pikaresepeun sareng ngabayangkeun Gremlin dina bentuk Mogwai. Anjeunna ogé ngagaduhan campuran anu pikaresepeun tina Baby Yoda digabungkeun sareng Mogwai. Bahkan aya hiji di ditu anu masihan urang serius Aahh !!! monster nyata sumpah.

Masing-masing dilakukeun pikeun mesen sareng masing-masing nyandak waktos sahenteuna 10 minggu pikeun dikirim teras dikirimkeun ka luar. Wates waktos éta henteu goréng pisan upami anjeun ningali kualitas luar biasa anu badé nampi.

Ieu sadayana luar biasa. Perhatian kana detil dina masing-masing ieu luar biasa. Ditambahkeun kana éta kuring henteu nyangka aya variasi Billy the Puppet anu tiasa janten drobz dilaknat ieu.

Kumaha saur anjeun ngeunaan kreasi Mogwai Oili Varpy? Hayu urang terang dina bagian koméntar. Oh, sareng upami anjeun balanja sareng anjeunna wartoskeun ka iHorror ngintunkeun anjeun! Pikeun mariksa toko lengkep SIRAH DI SIEUN.

Mogwai Mogwai Mogwai Mogwai Mogwai

Pariksa Jumaah anu saé ieu barang ka-13 anjeun tiasa mésér dina Etsy.

Translate »