imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Kisah Horror Amérika' Bagikeun Ngagoda sareng Ngawitan Pamileman Musim 10

'Kisah Horror Amérika' Bagikeun Ngagoda sareng Ngawitan Pamileman Musim 10

by Trey Hilburn III
1,841 pintonan
Amerika

Amérika Blora Story parantos nyandak kipas gerak. Séri dumasar antologi parantos turun jalur genre salapan musim anu béda. Masing-masing, jalur anu ngarahkeun urang kana sub-genre anu dibasajankeun 80 urang slashers kana dukun pakig sareng sadayana anu aya diantaraana. Ayeuna katingalina siga Carita Horor Amérika usum kasapuluh parantos ngamimitian produksi.

Pencipta, Ryan Murphy nyandak kana Instagram kanggo ngabagi sababaraha tukang lauk setan anu pikasieuneun ningali huntu dibarengan pesen pikeun ngapdet kipas.

"Sigana mah Amérika Blora Story Usum 10 kanggo peluncuran produksi Oktober (pas). Hatur nuhun ka sadayana anu damel pisan pikeun mastikeun anu aman pikeun pamaén sareng kru. Sareng leres ieu pitunjuk. " Murphy nyerat.

Masih aya kecap ngeunaan téma naon anu bakal dipilampah ku usum sapuluh. Urang terang yén éta tiasa lumangsung di sisi laut. Kanyataan éta digabungkeun sareng anu hanyir Dagon pilari huntu anu dipasang Murphy ngajantenkeun urang yakin yén usum payun ieu bakal janten HP Lovecraft sareng horor akuatik terinspirasi.

Éta spekulasi tangtosna. Nanging, sisi laut sareng waos, sareng kanyataan yén Lovecraft nembé janten trend sadayana mangrupikeun indikator anu saé.

Naon anu anjeun pikirkeun dina usum ka-10 tina Amérika Blora Story bakal ngeunaan? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Amerika

Haus pikeun horor langkung cai? Klik di dieu.

Translate »