imah Berita Hiburan Pikasediheun Amazon satuju ngabolaykeun 'Hal Asing' upami Netflix bakal Bolay 'Omens Alus'

Amazon satuju ngabolaykeun 'Hal Asing' upami Netflix bakal Bolay 'Omens Alus'

by Waylon Yordania
Omens alus

Janten, sababaraha dinten ka pengker, urang ngalaporkeun yén kelompok agama konservatif parantos ngempelkeun 20,000 tandatangan dina petisi nungtut Netflix ngabatalkeun Omens alus. Aranjeunna siga anu sono kanyataan yén acara éta saéstuna dilakukeun ku Amazon Studios.

Petisi nyatakeun yén acara éta masihan outline positip pikeun Setanisme bari ogé janten nyinggung yén Gusti disuarakeun ku awéwé dina acara éta.

Pikeun anu kaluar tina loop, Omens alus mangrupikeun dongéng anu bumbling, ditulis ku Neil Gaiman sareng Terry Pratchett salaku novel, ngeunaan Armageddon kumplit sareng tunggang motor dina kiamat, anti-Kristus anu dilahirkeun, sareng urutan biarawati Setan.

Aya séri dumasar kana novel novél Michael Sheen sareng David Tennant salaku malaikat sareng setan anu parantos langkung resep ka Bumi sareng parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeun kiamat anu bakal datang sagala biaya.

Netflix UK sareng Irlandia ngaréspon kalayan janji anu paling gampang sadunya moal ngahasilkeun episode salajengna tina acara éta langsung ku akun Twitter na.


Alami, henteu lami ti payun Amazon ogé ngaréspon kalayan Tweet sorangan.


Sigana duanana jasa parantos dipeunteun ku ramo nalika janji aranjeunna. muhrim Hirup masih disetél pikeun debut Juli 4, 2019 dina Netflix, sareng sakumaha urang ngartos, Omens alus ieu ngan ukur dimaksudkeun pikeun hiji mangsa, sanaos aya rumbling anu Gaiman sareng awak tiasa gaduh panangan.

Petisi éta ngaleungit online saatos grup sadar yén kalepatanana, tapi karusakanna parantos dilakukeun.

Moral carita di dieu, tangtosna, nyaéta pikeun ngalakukeun rajin anjeun sateuacan ngadamel petisi online salajengna.

Posts Related

Translate »