imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Alien 5' Ngagoda Bakal Bawa Balik Sigourney Weaver's Ripley

'Alien 5' Ngagoda Bakal Bawa Balik Sigourney Weaver's Ripley

by Trey Hilburn III
1,248 pintonan

Éta panginten sanés "game over" kanggo alien waralaba euy. Sigourney Weaver ngungkabkeun yén duanana Walter Hill sareng David Giler nyerat pangobatan 50 halaman anu Weaver ayeuna parantos baca.

Duanana Hill sareng Giler mangrupikeun kolaborator anu lami di alien waralaba sareng parantos ngarumuskeun bab anyar anu bakal diasongkeun kana Sigourney Weaver anu balik deui kana karakter Letnan Ellen Ripley. Janten, mimitian neneda ka dewa anu Weaver resep naon anu anjeunna tingali cukup pikeun balik deui kana peranna.

"Sigourney, sakumaha anu ti saprak mimiti, teuing kasederhanaan ngeunaan kamampuanna anu kabuktosan pikeun narik ideu anu nyaritakeun carita anu nyingsieunan calana tina kencan anjeun, najong burit Xenomorph anyar, sareng ngalaksanakeun tapa dina duanana alam semesta tina alien waralaba sareng takdir karakter Lt. Ellen Ripley ”Hill ngawartoskeun Syfy Wire.

Brandywine Productions ngabagi gambar pangobatan ogé. Sampulna ngungkabkeun tagline anyar anu aya tulisan "Di Spasi Teu aya Anu Tiasa Ngadangu Anjeun Ngimpi". Éta lakon anu atra sareng atos dilakukeun dina tagline pilem aslina, "Di Spasi Teu aya Anu Tiasa Ngadangu Anjeun Ngajerit".

alien

Tagline anyar anu digabungkeun sareng dua kutipan ti Edgar Allan Poe sareng Jenderal William Tecumseh Sherman mangrupikeun petunjuk anu jelas pikeun anu aya.

Jenderal Sherman paling dikenal pikeun kampanye perang totalna di kidul nalika Perang Sipil. Cara na nyaéta ngancurkeun sareng ngabakar sagala rupa anu katingali di daérah musuh. Naha éta mangrupikeun pitunjuk yén Ripley tiasa ngalakukeun hal anu sami di bumi Xenomorph? Upami kitu, kuring sapinuhna kalebet.

Sugan nyebut impian dina tanda petik Poe nunjukkeun kana sababaraha bagian tina franchise anu janten impian. IE pupusna di 3 alien sareng pendekatan kartunis tina Kabangkitan Asing. Kanggo catetan, kuring resep sadayana pilem.

Naon anu anjeun pikirkeun? Pengarep-arep Weaver kalibet dina proyék éta? Hayu urang terang dina koméntar.

Narasumber: (SYFI WIRE)

Translate »