Connect with kami

Movies

Aktor, Dane DiLegro Janten Predator dina 'Prey' Ayeuna Anjeunna Hayang Maénkeun Jason Voorhees

dimuat

on

DiLegro

Dane DiLegro nembe maén hunter di mamangsan. Buff DiLegro katingalina hebat salaku raksasa, menacing Samangsa. Anjeunna nembe nyandak peran monster badag lianna di Carita Seram Amérika jeung Nu Leumpang Dead. Ayeuna, DiLegro parantos ningalikeun salah sahiji monster anu paling hebat pisan sepanjang waktos.

Bari galecok jeung Megan Navarro di katurunan disgusting, DiLegro ngabahas kalungguhan ngimpi na. Amazingly, salah sahiji jalma peran ngimpi éta maén dina Samangsa! Janten, hiji turun. Salajengna, DiLegro narékahan pikeun peran impianna anu sanés, Jason Voorhees.

"Nalika kuring ngalih ka Los Angeles nalika kuring ngan ukur ngalakukeun monster, éta mangrupikeun Predator sareng janten Jason Voorhees. Jason Voorhees dasi deui langkung jauh ka budak leutik kuring. Kuring éta anjeunna ngeunaan opat kali keur Lebaran. Karakter éta matak pikaresepeun pikeun kuring sabab anjeunna budak gaib anu ageung, sareng gerakanna minimalis sareng efektif. Maksad abdi, ngan ngadengdekkeun sirah anjeun séntiméter ka katuhu ngabejaan carita lengkep beda tina karakter ieu, sarta dibéré tantangan pikeun nyieun sarta ngabejaan carita ngaliwatan panon Jason urang ka panongton, non-verbal, bakal jadi loba senang. Anjeunna ageung. Anjeunna menacing. Anjeunna teu masihan shit a. Manéhna hayang males kanyeri indungna."

As Jumaah nu 13th fans kami masih kaluar dieu suffocating kalawan euweuh kasempetan hiji pakampungan légal atawa pilem dina tetempoan. Pertempuran hukum masih kuat sareng kami masih jauh tina sagala jinis pelepasan, tapi kami tetep ngarep-ngarep.

Naon anu anjeun pikir ngeunaan DiLegro maén Jason Voorhees? Panginten anjeunna bakal ngajantenkeun lalaki anu saé di tukangeun topéng?

mamangsan ayeuna streaming on Hulu. Entong sono.

Pastikeun pikeun pariksa kaluar wawancara pinuh Megan Navarro urang kalawan DiLegro.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Cillian Murphy Resmi Balik Dina '28 Taun Teras'

dimuat

on

Ieu tiasa janten kejutan pikeun peminat waralaba. Dina wawancara sareng Deadline, Pupuhu Sony Tony Rothman nyatakeun yén anjeunna bakal uih deui "dina cara anu héran". Karakterna terakhir ditingali dina film munggaran, 28 Poé Saterusna, sarta teu katempo deui dina sequel, 28 Minggu engké. Aktor séjén anu dibéntangan dina pilem nyaéta Aaron Taylor-Johnson, Jodie Comer, sareng seueur deui. Pariksa deui naon cenah jeung nu langkung lengkep ihwal film 28 Taun Teras di handap.

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

Rothman nyatakeun, "Leres, tapi dina cara anu héran sareng dina cara anu tumbuh, hayu atuh nempatkeun éta cara éta. Ieu Danny anu pangsaéna, digabungkeun sareng genre komersil pisan, sapertos anu urang kantos sareng Edgar Wright sareng Baby Driver.

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

Nalika plotna dijaga, urang terang yén ieu bakal janten trilogi pilem sareng Danny Boyle (28 Dinten Teras) bakal ngarahkeun pilem munggaran 28 Taun Teras. Alex Garland nyerat naskah pikeun sadaya 3 film. Peran Danny Boyle dina dua film salajengna teu dipikanyaho sabab Nia DaCosta (Candyman 2021) disetél pikeun ngarahkeun pilem kadua. Taya sutradara geus napel film final dina trilogy nu. Cillian Murphy bakal janten produser eksekutif sareng aktor pikeun pilem munggaran. Pilem ogé bakal dibéntangan Aaron Taylor Johnson (Bullet Train), Jodie Comer (The Last Duel), Ralph Fiennes (Schindler's List), jeung Jack O'Connell (Eden Lake).

Adegan Pilem ti 28 Days Saterusna (2002)

28 Poé Saterusna dirilis dina 2002 sarta nuturkeun carita Jim (Cillian Murphy) anu hudang dina koma ngan pikeun manggihan yén kota anjeunna di deserted. Anjeunna engké datang pikeun manggihan yén virus agresi-inducing misterius geus disapu ngaliwatan Britania Raya sarta geus robah dulur jadi zombies dahar daging. Pilem kahiji éta kasuksésan finansial, nyieun $84.6M dina Anggaran $8M. 

Poster Pilem Resmi pikeun 28 Dinten Teras (2002)

Ieu mangrupikeun warta anu pikaresepeun pikeun peminat waralaba sareng kejutan ogé. Naha anjeun bungah yén Cillian Murphy bakal muncul dina pilem éta? Hayu urang terang dina komentar di handap. Ogé, pariksa kaluar trailer pikeun pilem aslina handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Pilem Horror Awak Anyar 'The Substance' Ngarilis Teaser

dimuat

on

Kami henteu acan ningali Demi Moore dina pilem saprak Beurat teu kaampeuh Bakat Massive deui dina 2022. Manéhna geus sibuk sanajan, manéhna bagian dina Ryan Murphy urang pangtungtungna mumusuhan bab sareng ayeuna anjeunna mikirkeun ngarobih awakna supados langkung ngora dina pilem horor awak Zat anu.

Tétéla, nurutkeun kana sinopsis resmi, aya regimen kageulisan anu nembé dikembangkeun anu "ngahasilkeun anjeun anu sanés. Anyar, ngora, leuwih geulis, leuwih sampurna anjeun. Sareng ngan ukur aya hiji aturan: Anjeun ngabagi waktos. Hiji minggu pikeun anjeun. Hiji minggu pikeun anjeun anyar. Tiap tujuh poe. A kasaimbangan sampurna. gampil. Leres? Upami anjeun hormat kasaimbangan ... naon anu mungkin salah?"

A tetep tina pilem (dipaké dina header kaluar) nunjukkeun yén téhnologi anyar ieu merlukeun leuwih pisan ti dabbing handapeun panon anjeun atanapi administering masker caket. Pilem ieu ditayangkeun dina Festival Film Cannes 2024 sareng dibeli ku Mubi. Henteu aya tanggal rilis AS anu diumumkeun.

Zat anu

Zat anu ngingetkeun urang tina ngimpina FDA anu sanés, The Barang (1985) nu saréat dikocok dipasarkan komersil robah jalma jadi zombies. Éta pilem mangrupikeun komédi poék ngeunaan konsumerisme sareng gluttony. Nalika Deadline ngalaporkeun yén The Substance humoris ogé gory, aranjeunna henteu nyarios kumaha akarna dina sindiran.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading