Connect with kami

Harita pilem

[Tinjauan Nightstream] 'Saluareun Dua Menit Tanpa Wates' mangrupikeun Fiksi Ilmiah Anu Kedah Ditingali Taun

dimuat

on

Saluareun Dua Menit Tanpa Wates

 

Dina cara nu sami éta Hiji Motong Paéh janten klasik kultus teu teuing geura-giru sanggeus kaluar, spektakuler Saluareun Dua Menit Tanpa Wates nyaéta komedi sci-fi anu kedah ditingali taun ieu anu kuring prediksi bakal diomongkeun ku jalma-jalma gancang-gancang. Sarupa jeung 2019 urang Hiji Potong, Saluareun Dua Menit Tanpa Wates - anu maén dina Nightstream taun ieu - mangrupa single impressive 70-menit lila nyokot éta ogé ciri konsép perjalanan waktu basajan acan cemerlang tur hiji naskah ngalakonan.

Debut sutradara Junta Yamaguchi, komedi fiksi ilmiah anu saendeng ieu mangrupikeun pangalaman anu pikaresepeun anu langsung narik perhatian pamirsa kalayan bédana dina perjalanan waktos. 

Sanggeus gawé, Kato (Kazunari Tosa) manggihan yén kaméra anjeunna geus disambungkeun ka warung na dipintonkeun dina layar komputer na di apartemen na boga dua menit reureuh ka tampilan kaméra kaamanan di toko na downstairs. Anjeunna kaget ningali gambar dirina di kafé, ngobrol sareng anjeunna ti 2 menit ka hareup, ngamimitian réaksi ranté anjeunna komunikasi antara dua rohangan sareng bédana dua menit dina jaman baheula sareng anu bakal datang. 

Ku netepkeun mékanika perjalanan waktos ka jandela leutik 2 menit, pilem ieu nunjukkeun sudut pandang anu nyegerkeun dina genre perjalanan waktos sareng ngajaga carita gerak sareng drama ngalir nalika anu ningali nyobian terangkeun gerakan salajengna sareng protagonis. bari cék jam. 

Pilem ampir langsung dimimitian ku panemuan perjalanan waktos, teu ngabuang waktos pikeun ngalungkeun panuduh langsung kana aksi. 

Pikeun debut sutradara - sareng pikeun pilem tunggal - sadayana palaksanaan leres-leres pikaheraneun sareng anu dilakukeun nalika janten indie, urusan anggaran rendah. Henteu ngan ieu filmed dina hiji nyokot, tapi ogé filmed - sarta kuring teu bisa ngantebkeun ieu cukup - dina kaméra iPhone. 

Dibandingkeun sareng konsép perjalanan waktos anu sanés, tina anggaran anu rendah dugi ka luhur, ieu karasaeun énggal sareng idena pikaresepeun, sareng éta salian kanyataan yén ieu sadayana disusun dina hiji waktos. Konsepna saderhana pisan sareng lo-fi, tapi tetep émut nalika kuring nyobian mikirkeunana. Saha waé anu resep pilem perjalanan waktos bakal resep kana spin unik ieu dina genre éta.

SALUAR 2 MENIT

Pemeran Beyond an Infinite Minute sareng Time TV na. - Ngaliwatan Nightstream

Unggal interval dua menit perjalanan antara "TV waktos" metot karakter anyar kana nyobian kaluar TV, nyieun atmosfir hectic tina hijinks hilarious nu nyampur kana pamandangan darker sakumaha film na. 

Malah bari tackling konsép sci-fi anyar ieu dina runtime pondok dina nyokot tunggal, éta masih manages mawa up patarosan perjalanan waktos existential nu tinge pilem kalawan nada disturbing, kawas nyieun paradoxes. 

Mertimbangkeun lobana larangan dina pilem ieu (lokasi tunggal, anggaran low, 2 menit timeframe) éta mujijat yén pilem ieu dilakonan naon eta dina 70-menit runtime gancang. 

Kawas nu nongton dina film, sakali anjeun mimiti ningali éta hésé teu jadi invested dina naon anu bakal kajadian salajengna dina. Saluareun Dua Menit Tanpa Wates. Sanajan anjeun mimiti figuring kaluar sudut pandang quirky on perjalanan waktu, film throws anjeun ngaliwatan twists anyar nu tetep malah leuwih metot. 

Saluareun Dua Menit Tanpa Wates teu acan sadia pikeun nyewa, tapi geus anyar geus kaala ku Indiecan jadi tetep panon anjeun kaluar pikeun sci-fi akalna ieu nu pasti bakal dikaitkeun dina taun datang. 

Pariksa deui Liputan nightstream di dieu, Jeung pariksa kaluar trailer pikeun Saluareun Dua Menit Tanpa Wates di handap.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Harita pilem

[Review] "Ngabongkar Enigma: Ngajalajah Realitas sareng Misteri dina 'On The Trail of Bigfoot: Land of the Missing'

dimuat

on

Nalika kuring mikir ngeunaan Sasquatch, ogé katelah Bigfoot, kuring langsung mikirkeun kontrovérsi, naha éta dokumenter anyar ieu, Dina jalan satapak Bigfoot: Tanah Anu Leungit, bray panon kuring. 

Sanaos seueur paningalan anu dilaporkeun salami mangtaun-taun sareng bukti-bukti anu disangka (tapak tapak suku, poto, pidéo, sareng sajabana), teu aya bukti ilmiah anu konklusif pikeun ngabuktikeun ayana Sasquatch. Ieu nyiptakeun skeptisisme diantara para ilmuwan, peneliti, sareng masarakat umum. Popularitas Sasquatch dina budaya pop geus ngarah ka proliferasi hoaxes, pranks, sarta bukti fabricated. Ieu parantos nyumbang kana persepsi umum yén topikna langkung seueur ngeunaan hiburan sareng sensasionalisme tibatan panalungtikan ilmiah anu asli. Dina sababaraha kasus, individu anu ngaku geus encountered Sasquatch bisa jadi genuinely yakin kana pangalaman maranéhanana. Ngaleungitkeun atanapi ngaleungitkeun klaim ieu tanpa sensitipitas tiasa nyababkeun masalah etika ngeunaan kaséhatan méntal sareng kapercayaan pribadi.

Dina Jalur Bigfoot: Tanah Anu Leungit

Dokuménter nampilkeun padang gurun anu lega sareng teu aya watesna anu ngalangkungan Alaska, sareng éta nampilkeun ampir hal anu mistis, nambihan carita-carita warga satempat sareng ngajantenkeun pamirsa leres-leres heran upami ngaleungit jalma-jalma ti Sasquatch. Pikeun anu skeptis, urang gaduh satwa lokal sareng rupa bumi anu gélo anu gampang janten tanggung jawab pikeun jenis-jenis leungit ieu.  

Dina Jalur Bigfoot: Tanah Anu Leungit

Dokuméntasi Monsters Kota Leutik ieu nunjukkeun kamungkinan anu béda-béda ngeunaan ngaleungitkeun jalma, sareng kuring hormat sadaya kamungkinan (UFO sareng hantu) anu dibahas dina dokumenter, bahkan konspirasi pamaréntah. The footage drone éta geulis; Upami anjeun henteu resep jinis karya ieu sareng Sasquatch, anjeun tiasa nonton dokumenter ieu pikeun kaéndahanana. Musik ogé muji pisan kana footage sapanjang dokumenter. Kami ayeuna kipas tina karya anu diréktur Seth Breedlove jeung awak na geus dibawa ka méja; Kuring geus uninga yen dokumenter na séjén dijieun ogé, jeung dulur tumuwuh kana waktu. Abdi gumbira nu Breedlove dikirimkeun loba kemungkinan pikeun naha jalma ngaleungit; eta ngajadikeun pikeun ngobrol alus. 

Dina Jalur Bigfoot: Tanah Anu Leungit

Dokuméntasi ieu disarankeun. Breedlove sacara terampil ngahindarkeun sensasionalisme ku ngadopsi pendekatan anu dasar pikeun subjek. Anjeunna navigates topik kalawan realisme, nawarkeun sudut pandang saimbang. Contona, anjeunna ninun narasi ngeunaan hiji leungit misterius berpotensi numbu ka Bigfoot bari ogé delving kana guaran leuwih masuk akal. Dokumenter ieu janten perkenalan anu saé pikeun karya Monsters Kota Leutik pikeun pendatang.

Dina jalan satapak Bigfoot: Tanah Anu Leungit ayeuna dina platform streaming utama ti 1091 Pictures - iTunes, Amazon Prime Video, Vudu, sareng FandangoNOW.  Éta ogé sayogi dina Blu-ray sareng DVD tina Monster Kota Leutik website.

Dina Jalur Bigfoot: Tanah Anu Leungit

Synopsis

Abad laporan ngeunaan mahluk bulu-katutupan roaming Alaska geus uncovered. Acan, saluareun sato kera misterius nu haunt leuweung nagara 49th, aya loba legenda mahluk pikareueuseun nu ngaburkeun garis antara Bigfoot jeung hal sejenna. Hal kalawan agenda tebih darker. Ayeuna, saksi mata sareng para ahli sami-sami nyarioskeun carita anu bakal nyegerkeun anjeun. Carita anu ngaitkeun mahluk-mahluk anu siga Bigfoot kana dongéng-dongéng raksasa gunung bahkan jalma-jalma anu leungit.

Klip EKSKLUSIF - Dina jalan satapak Bigfoot: TANAH leungit.
Continue Reading

Harita pilem

Nyiapkeun Diri Pikeun Cerita Rakyat India Supernatural sareng Bishal Dutta 'It Lives Inside' [Tinjauan Pilem]

dimuat

on

Beda budaya mindeng beda agama, beda tahayul, oge beda setan. Panggihan naon anu nyumput di Ieu Hirup Di jero nu dijieun perdana na Quebec di Festival Fantasi.

Samidha (Megan Suri) nyaéta rumaja India-Amérika anu ngagaduhan masalah pas di sakola, salian ngarasa ditindas ku indungna anu ultra-tradisional (Neeru Bajwa). Sagampil manéhna mimitian nyieun sambungan jeung babaturan anyar ogé ngamekarkeun asmara jeung budak di sakola, hiji sobat heubeul, Tamira (Mohana Krishnan), jeung saha manéhna geus distanced sorangan, dimimitian kaanggo manéhna dina fashion alarming. Buukna nutupan sabagéan ageung rarayna, panonna cekung, sareng anjeunna teras-terasan nyandak toples poék. Manéhna warns Samidha ngeunaan hiji jahat dahsyat nu hirup di jero toples kaca jeung ménta bantuan nya, tapi lamun Samidha overreacts jeung megatkeun wadahna, manéhna unknowingly ngaleupaskeun hiji éntitas jahat nu disetel dina terrorizing dirina jeung leuwih nya dipikacinta.

Ieu Hirup Di jero Pilem Leungit

Co-panulis jeung sutradara, Bishal Dutta, presents proyék pilem fitur kahijina di Ieu Hirup Di jero, ngaleupaskeun budaya India kana dunya horor. Anjeunna ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngahijikeun naskah anu ngalibetkeun budaya, éntitas sétan anu lancar. Nembak kaméra anu pikaresepeun sareng ngawangun tegangan nunjukkeun poténsi anu hadé pikeun masa depanna dina industri pilem fitur saatos ngarahkeun seueur film pondok. 

Megan Suri ngahasilkeun pagelaran anu kuat salaku aktris utama film, mawa pilem dina taktakna. Anjeunna ngagambarkeun introvert anu narékahan pikeun ngahontal dunya di sakurilingna sareng gaduh kawani anu kuat dina jerona. Réaksina nyaéta rumaja asli sareng pemirsa gancang ngagantelkeun anjeunna.

Ieu Hirup Di jero Pilem Leungit

Anjeunna ogé dikurilingan ku cast solid kaasup nya tradisional gairah, acan indung miara di Neeru Bajwa, nya handap-to-Earth jeung pamahaman bapana, dicoo ku aktor seasoned Vik Sahay (2013 urang werewolf pilem, WR), ogé Betty Gabriel anu salawasna-unggulan (Kaluar, Teu marahmay: Wéb Poék, sarta Ngabersihan: Dinten Pemilihan) anu ngagambarkeun guru Samidha anu welas asih jeung asuh.

Masalahna sareng Ieu Hirup Di jero nyaéta yén éta pinuh ku klise sapanjang jalan carita sareng gaya jumpscares na. Sanaos asalna tina akar India, éntitas, wadahna (anu écés henteu ngandung panjang teuing) ogé ngagambarkeun budayana bakal ngingetkeun seueur pamirsa ngeunaan 2012. Diilikan, Dibintanginya Jeffrey Dean Morgan, jeung sétan nu patali folklore Yahudi na, nu Dybbuk.  

Ieu Hirup Di jero Pilem Leungit

The jumpscares anu has, acan, di kali, mujarab pikeun panongton rumaja, cranking volume jalan nepi ka nambahan ka reuwas visual, sanajan audio nu teu boga naon sambungan kontekstual kana adegan. Hiji adegan ngalibetkeun ayunan backyard barudak téh visually metot jeung aslina, acan mangrupakeun hiji-hijina adegan horor standout film. lolobana Ieu Hirup Di jero nyaéta déjà vu horor anu bakal nyenangkeun para rumaja umumna sareng ngajantenkeun para peminat horor anu sesah neuteup sareng panangan nyabrang.

Debut sutradara pilem fitur Bishal Dutta nyandak anjeunna ka awal anu saé, ngaluncurkeun pilem horor anu fokus rumaja, sapertos anu paling sering ditingali sateuacanna sareng nyéépkeun poténsial "nyingsieunan" dina méja. Sanajan kitu, éta salawasna metot pikeun diwanohkeun ka folklore demonic tina budaya béda. Ieu Hirup Di jero nampi skor 3 panon ti 5 sareng disetél pikeun rilis téater dina 22 Séptémbernd taun ieu.

3 tina 5 panon
Continue Reading

Harita pilem

Ulasan Pilem 'Kami Zombies' - RKSS Balik deui sareng Mayhem Zombie Lucu!

dimuat

on

RKSS (Roadkill Superstars), para pembuat film di tukangeun "Budak Turbo"(2015) sareng"Usum panas tina 84” (2018), éta deui di Festival Fantasi pikeun premiere dunya pilem fitur katilu maranéhanana sarta komedi horor panganyarna: "Kami Zombies”! Jeung budak éta blast a.

Nu maot hirup geus risen up tina kuburan maranéhanana. Tong hariwang, sanaos; aranjeunna henteu kaluar pikeun ngahakan anjeun hirup-hirup nalika anjeun ningali nyali anjeun kaluar. Aranjeunna ngan ukur hoyong bagianna di masarakat, hirup babarengan sareng anu hirup, sareng langkung resep disebut "cacat hirup". Freddy (Derek Johns; séri TV "The Boys”), Karl (Alexandre Nachi) sareng adina satengahna Maggie (Megan Peta Hill) ngajalankeun operasi bengkok leutik dimana aranjeunna nyegat telepon ka Coleman Corporation (anu ngurus ngaleungitkeun kulawarga anu cacad nalika aranjeunna parantos lulus. tahap dékomposisi) ambéh maranéhanana bisa ngajual eta sorangan. Ngan sabada nganggap rencanana masih lancar, nini duduluran diculik. Pikeun mayar tebusan, aranjeunna kedah naek kapal petualangan zombie-retrieving sapertos henteu kantos sateuacanna.

Kami Zombies

François Simard, Anouk Whissell sareng Yoann-Karl Whissell, tilu pikiran kreatif RKSS, wrote sarta diarahkeun hiji zomedy pikeun umur. Kalayan naskah inventive sareng sisi-beulah, karakter utama anu pikaresepeun, dialog seuri, ogé makeup anu pikaresepeun sareng épék praktis, paporit kipas tina Fantasia (kanggo saha kota Fantasia, Montréal, mangrupikeun kampung halamanna) nepi ka hiji naraka pilem fitur entertaining nu pasti nyugemakeun fans horor sakabeh tipe.

Saatos cicing di pasir pasca-apokaliptik tina sci-fi / aksi "Budak Turbo"sareng nungkulan tatangga anu rindang dina thriller retro-honage"Usum panas tina 84", sambungan Simard-Whissell japati sirah mimiti kana subgenre zombie horor-komedi umum. Kabeneran pikeun maranéhanana RKSS fans teuas maot, aranjeunna henteu ngadeukeutan subgenre ieu kawas tim panulis / sutradara séjén ngalakukeunana. The inventiveness na hilarity ngeunaan "hirup-impaired" dina "Kami Zombies"Sering tiasa ngingetkeun pamirsa ngeunaan karya zombie"Shaun tina Dead”; salian kanyataan yén zombies bisa nyarita dina RKSS'film anyar.

Kami Zombies

Aktor utama bakal gancang dipuja pikeun kapribadian luar biasa karakter maranéhanana ogé kimia onscreen uproarious maranéhanana, utamana Derek Johns jeung Alexandre Nachi, anu ngagambarkeun Freddy jeung Karl, masing-masing. Kaaslian anu muncul tina pagelaranana leres-leres nunjukkeun naha dua aktor ieu sampurna dijantenkeun pikeun peranna. Teu kaduhung, di dieu.

Henteu ngan aya inovasi dina naskah ngeunaan peran undead di masarakat, tapi RKSS ngatur ngingetkeun dina cara zombies dibere ogé. Di tengah-tengah acara seni, ditata ku seniman anu beunghar, saendeng sareng modis, zombie anu ageung (sacara harfiah, aktor anu towering) mangrupikeun pusat tontonan. Nanging, mahluk éta sigana ngagaduhan bagian awak anu asalna ti anggota komunitas anu cacad sanés anu dioperasi, nyiptakeun tetempoan anu pikasieuneun anu teu tiasa dileungitkeun ku pemirsa.

Kami Zombies

Sanggeus dibere saméméh panongton pikeun kahiji kalina dina Fantasia, éta moal heran lamun RKSS nyandak proyék panganyarna maranéhanana sakuliah dunya pikeun tur festival superbly suksés, jadi ulah ngaharepkeun bisa ningali eta di mana waé nu sejenna iraha wae geura-giru. Kitu cenah, pas anjeun ningali judulna "Kami Zombies” sayogi pikeun anjeun ningali, ngabatalkeun sadaya rencana sareng ngalakukeunana, salaku Roadkill Superstars' pilem panganyarna narima skor solid 4 panon ti 5.

4 tina 5 panon
Continue Reading