imah Berita Hiburan Pikasediheun [Tinjauan Nightstream] 'Saluareun Dua Menit Tanpa Wates' mangrupikeun Fiksi Ilmiah Anu Kedah Ditingali Taun

[Tinjauan Nightstream] 'Saluareun Dua Menit Tanpa Wates' mangrupikeun Fiksi Ilmiah Anu Kedah Ditingali Taun

by Brianna Spieldenner
343 pintonan
Saluareun Dua Menit Tanpa Wates

 

Dina cara nu sami éta Hiji Motong Paéh janten klasik kultus teu teuing geura-giru sanggeus kaluar, spektakuler Saluareun Dua Menit Tanpa Wates nyaéta komedi sci-fi anu kedah ditingali taun ieu anu kuring prediksi bakal diomongkeun ku jalma-jalma gancang-gancang. Sarupa jeung 2019 urang Hiji Potong, Saluareun Dua Menit Tanpa Wates - anu maén dina Nightstream taun ieu - mangrupa single impressive 70-menit lila nyokot éta ogé ciri konsép perjalanan waktu basajan acan cemerlang tur hiji naskah ngalakonan.

Debut sutradara Junta Yamaguchi, komedi fiksi ilmiah anu saendeng ieu mangrupikeun pangalaman anu pikaresepeun anu langsung narik perhatian pamirsa kalayan bédana dina perjalanan waktos. 

Sanggeus gawé, Kato (Kazunari Tosa) manggihan yén kaméra anjeunna geus disambungkeun ka warung na dipintonkeun dina layar komputer na di apartemen na boga dua menit reureuh ka tampilan kaméra kaamanan di toko na downstairs. Anjeunna kaget ningali gambar dirina di kafé, ngobrol sareng anjeunna ti 2 menit ka hareup, ngamimitian réaksi ranté anjeunna komunikasi antara dua rohangan sareng bédana dua menit dina jaman baheula sareng anu bakal datang. 

Ku netepkeun mékanika perjalanan waktos ka jandela leutik 2 menit, pilem ieu nunjukkeun sudut pandang anu nyegerkeun dina genre perjalanan waktos sareng ngajaga carita gerak sareng drama ngalir nalika anu ningali nyobian terangkeun gerakan salajengna sareng protagonis. bari cék jam. 

Pilem ampir langsung dimimitian ku panemuan perjalanan waktos, teu ngabuang waktos pikeun ngalungkeun panuduh langsung kana aksi. 

Pikeun debut sutradara - sareng pikeun pilem tunggal - sadayana palaksanaan leres-leres pikaheraneun sareng anu dilakukeun nalika janten indie, urusan anggaran rendah. Henteu ngan ieu filmed dina hiji nyokot, tapi ogé filmed - sarta kuring teu bisa ngantebkeun ieu cukup - dina kaméra iPhone. 

Dibandingkeun sareng konsép perjalanan waktos anu sanés, tina anggaran anu rendah dugi ka luhur, ieu karasaeun énggal sareng idena pikaresepeun, sareng éta salian kanyataan yén ieu sadayana disusun dina hiji waktos. Konsepna saderhana pisan sareng lo-fi, tapi tetep émut nalika kuring nyobian mikirkeunana. Saha waé anu resep pilem perjalanan waktos bakal resep kana spin unik ieu dina genre éta.

SALUAR 2 MENIT

Pemeran Beyond an Infinite Minute sareng Time TV na. - Ngaliwatan Nightstream

Unggal interval dua menit perjalanan antara "TV waktos" metot karakter anyar kana nyobian kaluar TV, nyieun atmosfir hectic tina hijinks hilarious nu nyampur kana pamandangan darker sakumaha film na. 

Malah bari tackling konsép sci-fi anyar ieu dina runtime pondok dina nyokot tunggal, éta masih manages mawa up patarosan perjalanan waktos existential nu tinge pilem kalawan nada disturbing, kawas nyieun paradoxes. 

Mertimbangkeun lobana larangan dina pilem ieu (lokasi tunggal, anggaran low, 2 menit timeframe) éta mujijat yén pilem ieu dilakonan naon eta dina 70-menit runtime gancang. 

Kawas nu nongton dina film, sakali anjeun mimiti ningali éta hésé teu jadi invested dina naon anu bakal kajadian salajengna dina. Saluareun Dua Menit Tanpa Wates. Sanajan anjeun mimiti figuring kaluar sudut pandang quirky on perjalanan waktu, film throws anjeun ngaliwatan twists anyar nu tetep malah leuwih metot. 

Saluareun Dua Menit Tanpa Wates teu acan sadia pikeun nyewa, tapi geus anyar geus kaala ku Indiecan jadi tetep panon anjeun kaluar pikeun sci-fi akalna ieu nu pasti bakal dikaitkeun dina taun datang. 

Pariksa deui Liputan nightstream di dieu, Jeung pariksa kaluar trailer pikeun Saluareun Dua Menit Tanpa Wates di handap.