Connect with kami

Harita pilem

'The Andy Baker Tape:' 'Creep,' Tapi Jadikeun Diners, Drive-in sareng Dives

dimuat

on

The Andy Baker Tembongkeun

Pita Andy Baker, pilem horor footage kapanggih anyar, dibuka dina Festival Footage Anu Teu Dingaranan'S livestream 12-jam, sarta digabungkeun unsur juicy of Patrick Brice urang ngabdi kalawan pulas unik ngabogaan foodie YouTube salaku karakter utama, méré panempo nembak glorious dahareun nikmat saméméh serius unsettling aranjeunna. 

Pilem ieu nuturkeun blogger dahareun Jeff Blake, "selebriti" tuangeun YouTube anu nuju nuju istirahat ageung sareng acara na sorangan dina Food Network. Pikeun salah sahiji video YouTube pamungkas na, anjeunna manggihan yén anjeunna boga satengah lanceukna sarta mutuskeun nganjang anjeunna sarta nyieun video dahareun. Anjeunna pendak sareng anjeunna di daérah kabin leuweung sareng jelas yén aranjeunna hirup pisan béda. Sanaos ieu, anjeunna nyobian ngajantenkeun sareng nyambung sareng lanceukna, Andy Baker. 

The Andy Baker Show kapanggih footage 2022

Aktor di tukangeun aranjeunna luar biasa saé dina nepikeun karakterna ku cara anu karismatik sareng ngaganggu. Bret Lada salaku Jeff Blake sampurna ngarebut parasaan vlogger YouTube anu hoyong langkung seueur kakuatan sareng langkung seueur selebriti. Dustin Fontaine salaku Andy Blake masihan pagelaran anu bernuansa salaku jalma anu henteu ngan ukur jahat, tapi jalma anu leres-leres kalayan motivasi anu leres-leres aya hubunganana sareng anu ningali. 

Pilem ieu pisan dialog-beurat di kali, tapi nu nonton pernah ngarasa bosen kusabab énergi aktor dibawa kana pilem. 

The Andy Baker Tembongkeun Unnamed Footage Festival

Kamajuan hubungan maranéhanana sapinuhna wawuh pikeun jalma anu teu nyaman dihubungkeun sareng anggota kulawarga anu teu acan kantos tepang atanapi teu acan kantos ningali. 

Pribadi, Kuring ogé cinta nempokeun dahareun, utamana acara dahareun internét, jadi kuring kapanggih premis dipuseurkeun di sabudeureun Food Network-wannabe jadi cemerlang pikeun footage kapanggih sarta éta fun reprieve ti biasa sarua heubeul, sarua heubeul. 

Dialog pilem ngarebut kateupastian tina niat balik papanggih jalma anyar jeung awkwardness tina interaksi maranéhanana, meureun nyieun paling hutang ka ngabdiTulisan layar anu saé. 

Teu tetep pikasieuneun sapanjang. Éta langkung seueur kaduruk anu laun-laun, tapi pasti aya sababaraha urutan anu bakal ngaganggu sababaraha urang. 

Lamun Anjeun keur pilari pilem stalker poténsi kalawan sababaraha twists na robah warna ka warna, Pita Andy Baker Bisa jadi keur anjeun, tapi lamun cinta anjeun kapanggih puseur footage leuwih dina kajadian gaib atawa gore, mangka anjeun bisa jadi hoyong ngadagoan nu salajengna. 

nu Festival Footage Anu Teu Dingaranan nyaéta festival pilem footage kapanggih nu showcases underrated atanapi Lesser-dipikawanoh kapanggih footage na POV film horor. Taun ieu, aranjeunna gaduh festival pilem pribadi sareng acara livestream 12 jam. Pariksa kami film favorit tina acara di-jalma.  

Pariksa trailer pikeun Pita Andy Baker di handap.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Harita pilem

Tinjauan SXSW: 'Evil Dead Rise' mangrupikeun Partéi Gorefest Non-Stop Anu Kungsi Nyadangkeun

dimuat

on

Campbell

Klaatu Barada Nikto! Naha kecap-kecap anu dianggo pikeun nyumponan sétan Kandarian henteu pernah nguciwakeun urang. Ieu inspires chainsaws, boomsticks, jeung senang ngabeledug sakuliah layar milu. Ti pilem Sam Raimi-ngarobah kaulinan 1981 kana séri Starz Ash Vs Jahat Paéh. Ayeuna, seueur jalma anu maot balik kalayan pangalaman pangénggalna getih, Bangkit Maot Jahat. Éntri panganyarna dina franchise nu ngompa hirup anyar jeung maot ngaliwatan urat na ku jumpstarting pilem anew.

Bangkit Maot Jahat dimimitian ku eta shot POV akrab tina gaya Kandarian roaming leuweung. Nalika éta nyandak moméntum, urang ujug-ujug ditarik kaluar tina POV pikeun sadar yén urang milarian lensa drone. makéna ngidinan urang nyaho yén urang keur di keur jaman anyar tina Sétan paéh bari ngabogaan saeutik senang jeung harepan. Runtuyan nu brings kami ka kebat vacationing jalma keur senang di kabin di tepi danau. Perkenalan ka jalma-jalma ieu henteu lami sateuacan diilikan sétan Kandarian ngajantenkeun dirina dikenal. Kulit sirah anu ditarik getih téh héd na teh Bangkit Maot Jahat dina intro pondok. Kami teras ditarik deui ka kota sababaraha dinten sateuacan acara di danau.

naek

Kami teras diwanohkeun ka kulawarga leutik sareng ibu, Ellie (Alyssa Sutherland) dua budakna (Morgan Davies, Nell Fisher), sareng adina, Beth (Lily Sullivan) sadayana hirup di gedong apartemen anu luhur. Nalika gempa gedé junun muka liang di lantai, kulawarga leutik mendakan The Book of the Dead.

Teu nyandak putra Danny lila maén rékaman vinyl nu marengan buku. Sakali deui teh Sétan paéh dibébaskeun sarta dina sababaraha detik sagala naraka megatkeun leupas sarta asup kana awak mom, alias, Ibu.

POV akrab pasukan Kandarian nyorong meuntas jalan kota saméméh manggihan gedong tenement. Sakali di jero teu butuh waktu lila pikeun manggihan korban ngilikan kahijina, Alyssa. Sakali kasurupan Alyssa balik deui ka kulawargana di bumi apartemenna sareng sakumaha anu anjeun tiasa duga, éta henteu lami kanggo jiwa-jiwa mimiti ditelan sareng getih, usus sareng jeroan ngalayang.

Bangkit Maot Jahat ngalakukeun pakasaban hébat ngajaga suku jahat na dipencet pageuh kana pedal gas. Sakali kami diwanohkeun ka kulawarga miskin ieu sareng bumi apartemenna, horor, aksi sareng kasenangan henteu eureun datang.

Diréktur, Lee Cronin, (The Hole in the Ground) fits sampurna kana Sétan paéh kulawarga. Anjeunna junun nyiptakeun cukup visi sorangan ngeunaan Kandarian Demon hellscape pikeun ngajantenkeun éta nyalira bari ogé masihan kami momen-momen anu dipinuhan ku boomsticks, chainsaws, horor over-the-top, sareng sora Sétan klasik anu dipupuk ku Sam Raimi dina film-filmna. . Kanyataanna, Cronin nyandak éta sora sétan Kandarian malah salajengna. Anjeunna junun nyiptakeun karakter anu lengkep ku cara anu gaduh Ellie anu resonates sareng janten langkung incendiary sapanjang.

Cronin junun nyieun éta sora villainess anyar ku cara Alyssa Sutherland. Aktris éta ngalangkungan gerakan tina indung anu berjuang ka ratu anu maot anu pikasieuneun sareng lengkep memorable. Manehna tetep sapanjang pilem. Unggal pamandangan ningali aktris nyumponan tangtangan fisik peranna ogé bagian-bagian penjahat jahat sadaya-kaluar tina peran kalayan kasampurnaan. Teu saprak Bad Ash boga Siluman Kandarian nangtung kaluar salaku memorably salaku mom Sutherland urang megatkeun Sétan paéh goréng. Salam ka Ratu Jahat.

Cronin ogé junun nyiptakeun dunya anu tiasa ngandung dua buku Necronomicon anu sanés anu urang tingali dina jaman baheula. Anjeunna ninggalkeun kamar dina carita pikeun yakin yén duanana Bruce Campbell urang Ash jeung Jane Levy urang Mia bisa kabeh aya kalawan buku masing-masing tina maot. Abdi bogoh pamanggih yén aya leuwih ti hiji Necronomicon dimaénkeun sarta sutradara bravely muka kamungkinan éta.

naek

Bet (Lily Sullivan) janten ksatria urang di armor katurunan di dieu. Sullivan lengkah kana peran getih-soaked tina Srikandi anyar urang kalawan gumbira. Gampang cinta karakter dirina mimiti na ku waktu urang ningali Sullivan bloodsoaked, kalawan chainsaw na boomstick di ngerek urang salaku panongton geus sirah leuwih heels na cheering.

Bangkit Maot Jahat mangrupakeun pinuh on non-stop pihak gorefest nu dimimitian gancang tur teu ngantep up sadetik. Getih, nyali, jeung senang pernah eureun atawa masihan anjeun kasempetan pikeun ngambekan. Ngimpina luhur-naékna Cronin mangrupa bab exquisite di dunya The Jahat Dead. Ti mimiti nepi ka ahir pésta henteu ngantep sadetik sareng fans horor bakal resep unggal detik. Masa depan tina The Jahat Dead geus aman tur siap pikeun leuwih jiwa ngelek. Hirup teh Sétan paéh.

Continue Reading

Harita pilem

Review Film 'Dark Lullabies'

dimuat

on

Poék Lullabies nyaéta pilem antologi horor 2023 ku Michael Coulombe diwangun ku salapan dongéng nyieun waktu ngaji 94 menit; Dark Lullabies tiasa dipendakan dina Tubi Streaming Service. Slogan pilem, "Dijamin nyelapkeun anjeun sareng ngagentos anjeun bobo," pinter sareng cocog. Abdi bogoh film antologi sareng séri, janten kuring bungah pisan pikeun pariksa ieu. Kuring kungsi ningali sababaraha carita pondok, tapi éta saréat nyata revisit gems ieu.

Ku kituna hayu urang teuleum katuhu kana eta; Ieu sanés pilem anu sarat ku épék khusus, janten upami éta anu anjeun milarian, anjeun tiasa ngantosan pilem Transformer énggal dileupaskeun taun ieu. Poék Lullabies nyaéta pilem anu ngamungkinkeun panyipta na nyebarkeun jangjangna sareng ngahasilkeun kontén, anu kuring yakin éta dina anggaran anu sakedik.

Kuring kantos nguping yén halangan anu paling populér pikeun produksi naon waé nyaéta waktos sareng artos. Tina salapan dongéng, aya sababaraha anu gaduh émosional pikeun kuring, kusabab seueur alesan, tina carita, lakonan, sareng arah. Sipat anu sami anu diayakeun ku dongéng-dongéng horor ieu nyaéta kuring hoyong ningali masing-masing salaku fitur, sabab kuring ngarasa aya deui carita anu kedah dicaritakeun, sareng ayeuna éta terserah kuring ngagunakeun imajinasi kuring pikeun ngeusian kosong, anu henteu pernah négatip.

Sateuacan kuring lebet kana naon anu kuring resep khusus, kuring bakal nunjukkeun sababaraha cacad anu kuring gaduh sareng pilem sadayana. Kuring ngarti kadang-kadang, kusabab kakuatan anu aya, kaputusan anu tangtu dilakukeun, éta henteu tiasa dicapai pikeun pikiran kreatif, sareng aranjeunna henteu tiasa sacara khusus nyandak kaputusan anu tangtu. Kuring yakin sakabéh pilem bakal flowed hadé lamun kartu judul disimpen dina awal unggal ruas (sababaraha éta). Ieu bakal ngahindarkeun kabingungan ngeunaan hiji tungtung ruas sareng awal anu sanés; di kali, panempo bisa mikir aranjeunna masih dina bagean sarua kusabab transisi.

Anu pamungkas, abdi bakal resep geus katempo sababaraha creepy atanapi slapstick host lucu; sababaraha antologi favorit kuring kungsi host horor, sarta kuring yakin eta bakal ditambahkeun yén gloss final leuwih kana pilem. Taya ieu breaker deal, ngan hiji hal kuring bakal resep geus katempo. Kuring ngarasakeun sakabéh bagéan di Poék Lullabies; aya sababaraha anu kuring hoyong disebatkeun sacara khusus.

"Dark Lullabies mangrupikeun puncak tina 9 film horor pondok kuring; unggal bagéan kaayaan horors disababkeun ku jalma jeung pilihan maranéhanana nyieun. Horror henteu salawasna monster atawa lalaki dina topeng. Timburu, ego, nyiksa, kakejaman, selingkuh..aya sagala jinis pesen halus sapanjang Dark Lullabies. - Diréktur Michael Coulombe.

Bagéan - 'Love Me Not.

Anu mimiti nyaéta ségmén "Love Me Not". Kuring resep pisan kana ieu kusabab aktris Vanessa Esperanza lancar ngirimkeun monolog anu panjang pikeun ampir durasi ségmén éta. Jenny geus ngalaman patah hati countless kali tapi bakal ngajarkeun sakabeh urut kabogoh nya palajaran deadly dina Poé Valentine. Abdi bakal resep ningali langkung seueur carita anu difokuskeun dimana carita Jenny dimimitian sareng naon jarami akhir anu nyababkeun karakter ieu ka titik pegatna. Bagian ieu ditulis sareng diarahkeun.

Bagéan - "Kantong Trik."

Kadua, dina daptar kuring nyaéta "Kantong Trik." Kalayan waktos ngajalankeun genep belas menit, bagean ieu nyayogikeun campuran teror, akting anu luar biasa, sareng sinematografi anu leres sareng ngajantenkeun carita anu sampurna pikeun dicaritakeun dina Lebaran. Ieu bakal nyugemakeun craving Lebaran anjeun sarta bisa diawaskeun iraha wae taun.

Bagéan éta museurkeun kana pasangan anu ngawalon sambel malem Lebaran biasa di panto, ngarobih wengi janten cobaan anu nyegerkeun pikeun duanana pameget nalika pendak sareng Timmy, hantu. Kuring kudu nyebutkeun, ayana kostum jurig téh downright bulu-raising! Kuring miharep yén dina sababaraha waktos, Panulis Brantly Brown sareng Diréktur Michael Coulombe bakal nganteurkeun kami fitur, sabab kuring terang langkung seueur anu tiasa dicarioskeun.

Bagéan - "Siluet"

Sebutan katilu kuring nyaéta "Siluet". Éta endah pisan kumaha sopan santun ka batur tiasa mayar pikeun gentleman di bagean ieu. Kalawan waktu ngajalankeun ngeunaan dalapan menit, Silhouette delivers a punch kuat, jeung deui, konsep, lamun dimekarkeun dina, Kuring yakin bakal nyieun hiji fitur hébat. Kuring salawasna dina wanda pikeun carita hantu alus!

Segmen - "Stalk".

Sebutan kaopat sareng terakhir kuring nyaéta "Stalk." carita ieu palinter tur basajan, nu ngajadikeun eta pisan unnerving. Naha anjeun kantos ngarasa saolah-olah aya anu nuturkeun anjeun? Naon anu anjeun laksanakeun upami éta kanyataan anjeun sareng aya anu ngusir anjeun? Naha anjeun bakal lumpat, nyumput, atanapi ngalawan deui? Batang bakal pasti ninggalkeun napsu anjeun howling pikeun leuwih!

Poék Lullabies mangrupakeun antologi santun anu ngamungkinkeun individu berbakat ieu showcase seni maranéhanana, sarta kuring miharep ningali deui ieu dina mangsa nu bakal datang. Tina tata, koordinasi sareng manajemén, ngarahkeun, sareng éditan, kuring terang pisan manah sareng pamikiran kana ngahasilkeun unggal salapan pondok ieu. Inget pikeun pariksa Poék Lullabies kaluar on Tubi.

Continue Reading

Harita pilem

REVIEW: 'Scream VI' Mangrupakeun Aksi-Dipak, Galvanizing Tour de Force

dimuat

on

Abdi hoyong pisan tiasa nyarios éta ngajerit franchise geus luncat hiu jeung bab panganyarna ieu - urang sadayana terang yén poé datang - tapi teu acan. Henteu waktos ieu.

Urang bisa boga "inti opat" hatur nuhun pikeun éta. The "inti opat" diwangun ku salamet taun ka tukang, Sam (Melissa barrera), Tara (Jenna Ortega), Mindy (Jasmin Savoy Brown), jeung Chad (Mason Gooding). Penghargaan éta henteu ngan ukur pikeun karakter dina layar, tapi Ngagorowok VI boga sababaraha aktor ngora damn pangalusna di Hollywood kiwari.

Lr, Hayden Panettiere ("Kirby Reed"), Jasmin Savoy Brown ("Mindy Meeks-Martin"), Jack Champion ("Ethan Landry"), Melissa Barrera ("Sam Carpenter"), Jenna Ortega ("Tara Carpenter"), Mason Gooding ("Chad Meeks-Martin") sareng Courteney Cox ("Gale Weathers") béntang dina Paramount Pictures sareng Spyglass Media Group "Scream VI."

Endog Endog Pasundan

Tinjauan ieu bakal rada pondok sabab kuring henteu hoyong masihan spoiler atanapi petunjuk anu teu kahaja pikeun numpak thrill ujung-kursi anjeun. Tapi kuring bakal maju saolah-olah anjeun parantos ningali pilem anu terakhir, janten upami anjeun henteu acan, pariksa deui saméméh anjeun ningali Ngagorowok VI, Aya seueur hal anu anjeun kedah terang anu bakal ngajantenkeun pangalaman anjeun langkung saé.

Tiis Buka

Kahiji, hayu urang mimitian ku buka tiis ubiquitous. Ngagorowok VI boga prolog weirdest jeung paling satisfying saprak opat. Sakali deui, langkung saé kuring henteu nyarios naon anu kalebet sabab éta bagian tina kasenangan. Tapi kuring bakal nyaritakeun éta Easter geus datangna mimiti sabab aya endog dimana-mana. Upami aya pilem anu tiasa ngajantenkeun anjeun nonton dua kali, éta ieu. Sakali, pikeun aksi utama, jeung deui pikeun hunters harta IYKYK.

Ghostface dina Paramount Pictures sareng Spyglass Media Group "Scream VI." © 2022 Paramount Pictures. Ghost Face mangrupikeun Mérek Dagang Kadaptar di Fun World Div., Easter Unlimited, Inc. ©1999. Sadaya hak disimpen.". Ghost Face mangrupikeun Mérek Dagang Kadaptar di Fun World Div., Easter Unlimited, Inc. ©1999. Sadaya hak disimpen."

Aksi

Ngagorowok VI boga urutan aksi paling tina tilu film munggaran digabungkeun. Ieu kawas nu Hese paeh tina horor. Sakali deui, masihan naon waé moal ngajantenkeun urang raos saé janten urang teraskeun. Tapi cukup disebutkeun yen aya sababaraha showpieces kuku-biting nyata nu pernah ngalaman teuing bang di film kaliwat. Kuring mendakan kuring ngagorowok dina layar di antawis kolega jurnalistik kuring sareng kuring teu kungsi ngalakukeun éta. Ieu mangrupikeun perjalanan anu pikaresepeun dina téater pinuh ku kituna ulah ngaliwat sadaya popcorn anjeun dina 30 menit munggaran.

Lr, Melissa Barrera ("Sam Carpenter"), Jenna Ortega ("Tara Carpenter"), Jasmin Savoy Brown ("Mindy Meeks-Martin") sareng Mason Gooding ("Chad Meeks-Martin") béntang dina Paramount Pictures sareng Spyglass Media Group. "Ngagorowok VI."

Kulawarga & Inti Opat

In ngajerit (2022) aya tekenan beurat kana kulawarga. Urang kedah ningali turunna Sam anu laun kana madness bari nyobian ngahalangan beungeut hantu. Antukna, superpower psycho nya cukup pikeun ngéléhkeun killer kalayan bantuan Master Yoda…, Pa Billy Loomis. Ngagorowok VI geus ngajalin kana kakuatan kulawarga nambahan. Salaku Dom Toretto bakal ngomong, "Kuring teu boga babaturan, kuring boga kulawarga." Sarta tangtu, aya hubungan sisterly antara Sam jeung Tara. Ngan sataun geus kaliwat saprak kajadian di Woodsboro sarta aranjeunna teu boga waktu pikeun cageur, sumawona ngartos kumaha carana maju. Barrera sareng Ortega gaduh seueur bakat.

Ghostface dina Paramount Pictures sareng Spyglass Media Group "Scream VI."

Faktor ngelingan

Kuring nyarios sateuacanna yén anjeun kedah nonton 2022 ngajerit saencan Ngagorowok VI. Abdi ogé nyarankeun anjeun nonton sadaya tina ngajerit pilem sateuacan nuju kana hiji ieu. Sedengkeun dina ngajerit (2022) fandom dipotong kana ukuran, Ngagorowok VI mangrupa pidato Oscar pikeun aficionados of franchise nu. Éta bakal ngabantosan salaku kipas pikeun nyegerkeun, sareng ngabantosan jalma anu ngan ukur ningali titik rujukan.

Hayu urang nempatkeun eta cara kieu: lamun geus kungsi katempo a ngajerit pilem anjeun masih bakal senang, tapi anjeun ngajalankeun résiko ruining tanggal Anjeun pos-pilem tinggi ku nanyakeun loba patarosan. Ulah kitu. Jieun PR anjeun.

Lr, Melissa Barrera ("Sam Carpenter"), kénca, sareng Jenna Ortega ("Tara Carpenter") béntang dina Paramount Pictures sareng Spyglass Media Group "Scream VI."

Sidney?

Ngagorowok VI boga tulang tonggong padet kitu bisa nangtung sorangan. Cukup teu tiasa nyarios ngeunaan grup aktor berbakat ieu. aranjeunna nyaan ngahargaan franchise.

Anjeun kedah émut yén sababaraha aktor ieu henteu lahir nalika mimiti ngajerit dileupaskeun. Nyatana, Ortega moal sumping ka dunya dugi ka tujuh taun saatosna. Éta hartina sagalana Wes Craven tuh ku ulang inventing aturan horor deui 2009, generasi refreshed geus diasupkeun gambar jeung ulang invented sorangan. Sapertos urang milenial ngaapresiasi naon anu dilakukeun ku pilem asli harita, balaréa énggal bakal ngahargaan naon anu dilakukeun ayeuna. Craven keprok ti kuburan.

Jadi enya, Sidney bisa jadi sono dina sumanget, tapi anjeun boro bakal nyaho manehna geus indit. Atanapi anjeunna?

The Unmasking (No Spoiler)

Sapertos sadayana beungeut hantu Pilem, aya unsur antisipasi nalika anjeun nyobian terang saha anu nyekel péso sareng nganggo topéng. 10 menit ahir éta nalika pembunuhna diungkabkeun sareng panongton ngintunkeun koléktif "ooohhh…!" Upami para pembuat film parantos ngalaksanakeun tugasna, panyingkepan nyéépkeun urang sareng "lagu éta" tinimbang "Kuring terang éta!" Ngagorowok VI nuturkeun rumus anu sami dimana éta sanés tujuan anu dituju tapi perjalanan. Abdi moal nyarios nanaon deui ngeunaan éta.

Pikiran Akhir: Ngagorowok VI

Getih tibatan anu sateuacanna. Kalawan aksi leuwih ti dina mémori panganyarna, sarta matak pinuh ku aktor Sarbini, abdi bet Ngagorowok VI bade ngambang ka luhureun favorit franchise. Bari rumus relatif unchanged, pilem masih boga ton kejutan. Ieu teu bisa disebutkeun pikeun slashers vintage jaman baheula.

ngajerit terus ngarobah kaulinan (jeung aturan) jeung jadi jauh, eta geus digarap; euweuh hiu geus luncat. Nepi ka poé éta, raja slashers masih marentah pang luhur.

Continue Reading